Modellen

Abby Dowse's Wiki, leeftijd, lengte, relatie, vermogen, Bio

Abby Dowse Wiki Bio

Abby Dowse werd geboren in Sydney, New South Wales, Australië, op 17 september 1989, dus onder het sterrenbeeld Maagd. Is Australisch – ze is populair vanwege model zijn , een fitnessfreak en een personal trainer.

Bekijk dit bericht op Instagram

Rommelig haar is het beste Haar ??? @loungeswim lanceert vandaag 15.00 uur BST ??☀️ ​​Ben je dol op het nieuwe zwembereik? #tan #bikini

Een bericht gedeeld door ABBY DOWSE (@abbydowse) op 6 juni 2019 om 12:12 uur PDT

Het vroege leven en onderwijs

Ze zou altijd mooi zijn geweest en was een van de populairste meisjes op de middelbare school - hoewel ze niet echt genoot van alle aandacht die ze kreeg tijdens haar eerste jaar daar, begon ze er na een tijdje van te houden. Ze begon met modellenwerk toen ze nog in het derde jaar van de middelbare school zat, en nadat ze was afgestudeerd, besloot ze zich volledig op haar carrière te concentreren en zich niet in te schrijven voor de universiteit.

Abby is ook erg geheimzinnig als het om haar ouders gaat, omdat ze hun privacy op prijs stelt. Sommige van haar fans hebben beweerd dat Abby geen erg goede relatie met hen heeft, omdat ze haar carrière als model nooit echt hebben gesteund, maar Abby heeft het onderwerp niet besproken. Er wordt ook gezegd dat ze enig kind is, omdat ze niet heeft gezegd dat ze broers en zussen heeft.

Abby Dowse

Carrière van een model

Abby's carrière werd gelanceerd terwijl ze nog op de middelbare school zat - op een dag toen ze van school naar huis ging, trok ze de aandacht van een modellenscout die met Abby en haar ouders praatte - die niet zo enthousiast waren over het idee, maar haar het uiteindelijk lieten doen. Abby's eerste fotoshoot ging goed en ze werd uitgenodigd om er nog een paar te doen - na haar eerste verschijning op een voorpagina van een tijdschrift, werd ze een veelgevraagd model bij veel merken die wilden dat ze met hen zou samenwerken.

Omdat ze dagelijks naar de sportschool ging, besloot Abby dat ze misschien ook een fitnesstrainer zou worden, omdat ze weet welke trainingen goed zijn voor welke spieren en ook hoe ze gezond moet eten. Hoewel ze niet verwachtte dat ze zo snel veel werk zou krijgen, wilden veel mensen die Abby online hadden gevolgd dat ze hen zou trainen zodra ze haar certificering voor fitnesstrainer had behaald. In tegenstelling tot sommige van de andere trainers die ook grote sterren zijn op Instagram, praat Abby niet openlijk over haar trainingsplannen en haar dieet, dus als je advies wilt, moet je misschien eerst voor haar diensten betalen.

[e-mail beveiligd] #fashionist #mode week #modeshoot #mode ontwerper pic.twitter.com/vRokT0y5ne

- Abbydowse (@Abbydowse1) 15 mei 2018

Houd van het leven en relaties

Abby is nogal geheimzinnig als het gaat om haar liefdesleven, omdat ze er geen details over heeft gedeeld met haar fans, zoals de namen van vroegere vriendjes, en of ze momenteel iemand ziet of niet. Omdat ze niet over mannen praat, gelooft een overgrote meerderheid van haar fans dat ze lesbisch is, terwijl anderen gewoon zeggen dat Abby niet wil dat iemand zich met haar persoonlijke leven bemoeit.

Behalve dat het gerucht gaat dat ze lesbisch is, zou ze ook uitgaan met haar fotograaf met wie ze de wereld rondreist - de twee zouden hun relatie in 2017 zijn begonnen en dat ze vandaag nog steeds samen zijn, maar dit heeft niet door een van hen is bevestigd.

Hobby's en interesses

Abby houdt van reizen en haar favoriete vakantiebestemming is Thailand. Ze is ook een grote fan van spa, en haar favoriet is Avista Hideaway Resort and Spa in Thailand. Ze houdt van de stranden en kan uren, zo niet dagen, gewoon op een strand onder de zon liggen. Abby is ook veganist maar heeft geen probleem met het eten van vis.

Abby is een grote dierenliefhebber en heeft verklaard dat ze soms meer van dieren houdt dan van mensen, maar vanwege haar drukke schema kan ze geen huisdier hebben, ook al is dat een van haar grootste wensen. Haar liefde voor alle dieren leidde er zelfs toe dat ze veganist werd.

Moederdaglunch in Thailand ??☀️ ​​De hele dag non-stop kletsen en lachen, op het strand liggen, nippen aan ...

Gepost door Abby Dowse Aan zondag 13 mei 2018

Uiterlijk en vermogen

  • Abby is 29 jaar oud
  • Heeft lang blond haar
  • Lichtbruine ogen
  • Hoogte is 5ft 10in (1,78m)
  • Gewicht is ~ 131 lbs (59 kg)
  • Lichaam 35-23-35
  • Nettowaarde is ~ $ 300.000

Abby borsten - echt of nep?

Er is veel discussie op internet geweest over of Abby al dan niet plastische operaties heeft ondergaan en of ze haar borsten heeft verbeterd. te oordelen naar de post op reddit.com waarop je haar voor en na foto's kunt zien, liet Abby haar borsten in 2018 verbeteren. Hoewel het bewijs er is en onmiskenbaar is, geloven sommigen nog steeds dat Abby 100 procent echt is (net zoals sommigen geloven dat de aarde plat is).

Aanbevolen