Acteurs

Acres Jessica Lowe's Wiki: Leeftijd, Gesloopt, Ouders, Netto waarde, Getrouwd, Bruiloft & Echtgenoot

Wie is Jessica Lowe?

Jessica Lowe, geboren op 21NSvan februari 2000, is een Amerikaanse actrice die bekendheid verwierf door haar optredens in de film Blended en de tv-serie Wrecked.

De vroege jeugd van Jessica Lowe

Lowe, geboren in Amerikaans Samoa, een Amerikaans grondgebied in de Stille Zuidzee, bracht later het grootste deel van haar jongere jaren door in Albuquerque, New Mexico. Ze was een actieve student tijdens haar middelbare schooltijd, nam deel aan de National League, de speech honor society en zelfs de debatclub.

Na de middelbare school ging Lowe naar de Northwestern University, waar ze haar hbo-opleiding afrondde, en ook de Mee-Ow-show uitvoerde en regisseerde, een traditionele show die al sinds 1974 op de universiteit begon.

Bekijk dit bericht op Instagram

Jeeeeeeeze. #firstheadshot #twolooks #svuvictim

Een bericht gedeeld door Jessica Lowe (@jessmarlo) op 28 april 2018 om 5:29 uur PDT


Om haar vaardigheden te verbeteren, studeerde ze ook aan de Groundings-school en de Upright Citizens Brigade.

In welke films speelt Jessica Lowe?

Wat haar carrière betreft, was een van Lowe's vroegste acteerbanen in 2009, toen ze schreef voor en acteerde in Boom Chicago in Amsterdam.

Bekijk dit bericht op Instagram

Ik schreeuwde tegen mijn moeder omdat ze me een belachelijke foto had laten maken op een stoel bij het raam in een modelwoning met mijn nieuwe favoriete shirt aan, maar ze stuurde het me gewoon en het is een mooie foto. Dus ik denk dat wat ik bedoel is: mama. Ik houd van je. Sorry dat ik schreeuwde.

Een bericht gedeeld door Jessica Lowe (@jessmarlo) op 2 maart 2018 om 11:04 uur PST


In 2014 kreeg Lowe de kans om zich bij de cast van Blended aan te sluiten, een film met Adam Sandler en Drew Barrymore. Nadat Sandler haar video Drunk Yoga Instructions op Youtube had gezien, vroeg hij haar om mee te doen aan de film en het personage van Ginger Warnick te spelen – het personage is de jongere en nieuwe vrouw van Eddy Warnick, gespeeld door Kevin Nealon.

Bekijk dit bericht op Instagram

Een bericht gedeeld door Jessica Lowe (@jessmarlo) op 4 februari 2018 om 12:20 uur PST


Na Blended kwamen er meer kansen voor Lowe. Ze is de stem achter het personage van Dahlia in de serie Bob's Burger, en ze is ook verschenen in andere televisieseries, waaronder Backseat Bitches, Man Seeking Women en verschillende sketches in College Humor Originals. In 2015 trad ze toe tot de cast van One Big Happy, hoewel het al snel werd geannuleerd. In 2017 verscheen Lowe in de serie Wrecked, en haar verschijning in verschillende films en tv-shows heeft haar carrière geholpen, en ook enorm haar rijkdom verhoogd.

Bekijk dit bericht op Instagram

Gestoken om mijn stomme schattige familie te verlaten en thuis te komen in de grootste stad op aarde. #la #goinggoingbacktocalicali

Een bericht gedeeld door Jessica Lowe (@jessmarlo) op 3 december 2017 om 11:21 uur PST

De nettowaarde van Jessica Lowe

Vanaf begin 2018 meer dan $ 850.000.

Bekijk dit bericht op Instagram

TFW je vermoordt de dansvloer met bae, maar je herinnert je net dat je een man buiten Tallahassee hebt vermoord.[e-mail beveiligd]#tomorrow #wrecked #lastthreeepisodes #lit #Joddwedding #danceoff #returnofCorey

Een bericht gedeeld door Jessica Lowe (@jessmarlo) op 7 augustus 2017 om 17:06 PDT

Lichaamsmeting van Jessica Lowe

Lowe heeft een gemiddelde hoogte en staat op 5 voet en 6 inch (158 cm).

Is Jessica Lowe getrouwd?

Lowe is momenteel single en er zijn zelfs geen geruchten over mogelijke romantische associaties, hoewel ze op 17-jarige leeftijd in de toekomst genoeg tijd heeft voor die kant van het leven.

Aanbevolen