Acteurs

Acteur Dominick Brascia's Wiki: Netto waarde, Leeftijd, Getrouwd, Vrouw, Jong, Familie

Wie is Dominick Brascia?

Dominick Brascia werd geboren op 29 mei 1956, wat betekent dat hij bijna 62 jaar oud is. Hij is blank, geboren in de VS als zoon van Ann en Dom Brascia, en is vooral bekend als acteur, regisseur en producer die meewerkte aan projecten zoals Friday the 13e: A New Beginning en Evil Laugh in respectievelijk 1985 en 1986.

Gepost door Dominick Brascia Aan dinsdag 30 juli 2013

Netto waarde

Dus hoe rijk is Dominick Brascia vanaf begin 2018? Volgens gezaghebbende bronnen heeft deze acteur, producent en regisseur een nettowaarde van meer dan $ 3 miljoen, waarbij zijn rijkdom is opgebouwd uit zijn meer dan drie decennia lange carrière in de eerder genoemde velden. Omdat hij op al die gebieden actief was, kon hij een flink bedrag verdienen - zijn film Friday the 13e: A New Beginning verdiende $ 21,9 miljoen aan de kassa. Meer informatie over zijn vermogen is echter niet bekendgemaakt.

Vroege acteercarrière

Brascia maakte zijn acteerdebuut met de rol van Glenn in They're Playing With Fire, dat het verhaal volgt van een getrouwde universiteitsprofessor die een jonge student verleidt en vervolgens in een gestaag tempo blijft werken. Andere wereld in het volgende jaar. In hetzelfde jaar portretteerde Brascia Joey in Friday the 13e: A New Beginning, samen met Anthony Barrile, Suzanne Bateman en Todd Bryant. Vanaf 1984 en 1985 was Dominick te zien in Knight Rider, in twee afleveringen van de serie. In 1986 kreeg hij de rol van Evil Laugher in Evil Laugh, een komische horrorfilm die het verhaal volgt van een groep medische studenten die in een oud huis verblijven waar 10 jaar eerder een massamoord plaatsvond. Bovendien werd de film ook door hem geregisseerd en in hetzelfde jaar had hij nog een ander project, werkend aan Tall Tales & Legends.

Latere acteercarrière

In 1988 kreeg Dominick de rol van Peeper in weer een andere horrorfilm, getiteld Rush Week en geregisseerd door Bob Bralver, en met veel op zijn bord in hetzelfde jaar werkte hij aan Doin' Time on Planet Earth, dat het verhaal volgt. van een excentrieke tiener die gelooft dat hij een buitenaardse prins is van een verre planeet, en klaar is om terug naar huis te gaan. In 1990 portretteerde hij Snark in een aflevering van Night Court, en in 1997 speelde hij Evan Howe in Busted. Vervolgens portretteerde hij Louie, de hoofdpersoon in My Life As a Troll.

Regie en productie

Naast acteur maakte Brascia zijn debuut als producer en regisseur met Evil Laugh, waarin hij ook acteerde, en in 1988 regisseerde hij Hard Rock Nightmare. Later regisseerde hij My Life as a Troll in 2001 en Breaking the Cycle in 2002. Zijn rijke carrière stelde hem in staat naam te maken en erkenning te krijgen bij het publiek.

Gepost door Dominick Brascia Aan Donderdag 14 maart 2013

Relatiestatus, huwelijk en kinderen

Brascia zou mogelijk getrouwd kunnen zijn, maar hij heeft geen exacte informatie over dat aspect van zijn leven bekendgemaakt, dus er is geen informatie over of hij kinderen heeft of niet. Sommigen vermoeden echter dat hij homo is, aangezien er bepaalde beschuldigingen waren dat hij Corey Haim seksueel heeft misbruikt, en werd geconfronteerd met Greg Harrison, die beweerde dat Dominick Haim had aangevallen toen hij een kindacteur was in de jaren '80. Desalniettemin verklaarden de acteur en producer dat alle genoemde geruchten vals waren, eraan toevoegend dat hij en Haim al meer dan 25 jaar goede vrienden waren, en beweerden ze dat Charlie Sheen degene was die Haim verkrachtte.

Aanbevolen