Acteurs

Actrice Christa Miller's Wiki: Vroege leven, Echtgenoot, Leeftijd, Dochter, Bruiloft, Ouders, Carrière

Wie is actrice Christa Miller?

Geboren als Christa Beatrice Miller op 28 mei 1964 in New York City, VS, is ze een actrice en komiek, misschien wel het best bekend bij de wereld als Kate O'Brien in de tv-komedieserie The Drew Carey Show (1995-2004), en als Jordan Sullivan in de tv-comedy-dramaserie Scrubs (2001-2010), terwijl ze ook wordt herkend als Ellie Torres in de tv-comedyserie Cougar Town (2009-2015).

Bekijk dit bericht op Instagram

Vrolijk kerstfeest van de Lawrence's! Xo

Een bericht gedeeld door Christa Miller (@christabmiller) op 25 december 2017 om 8:47 uur PST

Het vroege leven, gezin en onderwijs

Christa is de dochter van Chuck Miller en zijn vrouw Bonnie Trompeter, en bracht haar jeugd door in Manhattan met haar broers en zussen, een zus en een broer. Ze is een nicht van de beroemde actrice Susan Saint James en is via haar familie van Dick Ebersol. Christa ging naar het klooster van het Heilig Hart, een onafhankelijke rooms-katholieke meisjesschool in de wijk Manhattan in New York City. Toen ze daar de twaalfde klas had voltooid, begon Christa acteerlessen te volgen en verhuisde uiteindelijk in 1990 naar Los Angeles.

Bekijk dit bericht op Instagram

#tbt Derde date met @vdoozer Hij ziet er niet bepaald opgewonden uit.

Een bericht gedeeld door Christa Miller (@christabmiller) op 25 januari 2018 om 9:41 uur PST

Carrièrebegin

Christa werd eigenlijk al op jonge leeftijd in de showbusiness gegooid; zelfs voordat ze een jaar oud was, begon haar carrière toen ze een ster was in de Wonder Bread-commercial. Toen ze drie was, poseerde Christa voor Francesco Scavullo in een Ivory soap-advertentie en werd ze ook gefotografeerd voor de cover van Redbook. Helaas werd haar vroege carrière in de ijskast gezet toen ze werd gediagnosticeerd met een goedaardige bottumor, maar een operatie maakte haar weer gezond, hoewel ze pas terugkeerde naar de entertainmentwereld toen ze de middelbare school had afgemaakt.

Raad eens wie er vandaag bij ons kwam spelen in Cougar Town? En ze heeft het vermoord! @CindyCrawford @CourteneyCoxhttp://www.whosay.com/l/RRN9Gqh

Gepost door Christa Miller Aan Donderdag 20 november 2014

Acteercarrière

Voordat Christa haar acteerdebuut maakte, was ze te zien in een foto voor de eerste Amerikaanse editie van het tijdschrift Maxim. Haar acteerdebuut was een ondergeschikte rol in de tv-serie Kate & Allie (1985-1988), maar toen ze eenmaal naar Los Angeles verhuisde, nam haar carrière een positieve wending en in 1992 kreeg ze de rol van Beth Davis in de horrorthriller televisiefilm Stepfather III, met Robert Wightman, Priscilla Barnes en Season Hubley, gevolgd door een rol in de misdaaddrama-televisiefilm A Friend to Die For, terwijl ze in 1995 bekendheid kreeg met de rol van Katie O'Brien in de tv comedyserie The Drew Carey Show die duurde tot 2002.

De Drew Carey-show

Ze deed auditie voor The Drew Carey Show, maar de producers vonden haar eerst te onervaren, maar met de hulp van Larry David kreeg ze de rol van Kate O'Brien, die het personage uitbeeldde van 1995 tot 2002, en verscheen in meer dan 180 afleveringen van de veelgeprezen serie, die haar carrière een vliegende start gaf, en nieuwe succesvolle rollen kwamen op haar pad.

Voortdurend succes

In 1999 portretteerde Christa Kathy in de bekroonde romantische komische film Smiling Fish & Goat on Fire, met in de hoofdrollen Derick Martini, Steven Martini en Amy Hathaway, terwijl haar nu echtgenoot Bill Lawrence haar in 2001 koos voor de rol van Jordan Sullivan in de tv-serie Scrubs (2001-2010), die hij heeft gemaakt. In 2009 besloten de twee opnieuw samen te werken, dit keer in de tv-serie Cougar Town (2009-2015), maar sindsdien is Christa meer gefocust op haar gezinsleven dan op haar professionele carrière, en is ze slechts in een paar meer titels, zoals de komische dramafilm Hot Air in 2016 en de thrillerfilm Breaking In, die in mei 2018 uitkwam.

Bekijk dit bericht op Instagram

Wanneer Scrubs in botsing komt met Cougar Town! @amyandstuart

Een bericht gedeeld door Christa Miller (@christabmiller) op 16 april 2017 om 18:17 PDT

Weet je hoe rijk Christa Miller is?

Hoewel haar carrière slechts zes maanden na haar geboorte begon, kon ze alle stress die succes met zich meebrengt goed doorstaan ​​en heeft ze genoten van een relatief roemrijk en luxe leven. Haar vermogen wordt nu geschat op meer dan $ 20 miljoen, terwijl zij en haar man een oppervlakte van 2.693 vierkante voet bezitten appartement in Manhattan , ter waarde van $ 7,55 miljoen.

Vond een van mijn favoriete mensen scrubs reünie, ct wrap onderdeel. Dol zijn op

Gepost door Christa Miller Aan zondag 25 januari 2015

Het leven achter de schermen

Sinds 1999 is Christa getrouwd met scenarioschrijver, producent en regisseur Bill Lawrence; het echtpaar heeft samen drie kinderen.

Bekijk dit bericht op Instagram

Verrast mijn man in Parijs. Dus in tegenstelling tot ik gelooft hij nog niet dat het echt is.

Een bericht gedeeld door Christa Miller (@christabmiller) op 30 maart 2018 om 11:12 uur PDT

Internetpopulariteit

Sinds ze nogal beroemd is geworden op tv en film, is Christa erin geslaagd haar populariteit uit te breiden naar sociale-medianetwerken, voornamelijk Twitter en Instagram. Haar officieel Twitter-account heeft 120.000 volgers, waarop ze enkele van haar meest interessante details uit zowel haar persoonlijke als professionele leven heeft gedeeld met haar trouwste fans. Ze is ook populair op Instagram, aangezien haar officiële pagina ongeveer 70.000 volgers heeft en haar feed vol staat met foto's van zichzelf en haar familie . Dus, als je nog geen fan bent van een van de meest geweldige mensen en actrices, dan is dit een geweldige kans voor jou om een ​​van haar meest loyale fans te worden.

Aanbevolen