Acteurs

Adam Hagenbuch Wiki Biografie, dating, vermogen. Is hij homo?

Wie is Adam Hagenbuch?

Adam Hagenbuch is een rijzende ster in de entertainmentindustrie en heeft bekendheid verworven als Jimmy Gibbler in de tv-comedyserie Fuller House (2016-2018), naast tal van andere rollen die hij tot nu toe in zijn carrière heeft veiliggesteld.

Dus, wil je meer te weten komen over Adam Hagenbuch, van haar kindertijd tot de meest recente carrière-inspanningen, inclusief haar persoonlijke leven? Zo ja, blijf dan bij ons voor de lengte van het artikel, terwijl we je voorstellen aan deze prominente acteur.

Bekijk dit bericht op Instagram

Is detective Pikachu de beste film sinds Citizen Kane? Vind ik leuk = Ja Comment = Ook Ja . . #detectivepikachu #flashbackfriday #cool #coolkid #iwasobviouslyverypopular #itotallywasntadorkgrowingup #pokemon #pokemonisastateofmind #ivplayedeveryversionsinceblue #pikachu #yellowversionforlife #imnotgunnariachualovesong #iduplicatedrarecandies #iregretnothing

Een bericht gedeeld door Adam Hagenbuch (@hagenboo) op 10 mei 2019 om 15:41 PDT

Adam Hagenbuch Wiki: Leeftijd, Jeugd en Onderwijs

Adam Hagenbuch werd geboren op 23 januari 1991 in Addison, Texas, VS; hij heeft vooral gezwegen over zijn jeugd en verzuimde de namen en beroepen van zijn ouders te noemen, hoewel hij heeft gezegd dat hij een zus heeft. Als het op zijn opleiding aankomt, ging Adam naar de Trinity Christian Academy en ging later naar Carnegie Mellon's School of Drama. Tijdens zijn tijd bij Carnegie kwam Adam erachter dat acteren zijn ware roeping was, en nadat hij naam had gemaakt bij Carnegie door Romeo te spelen in de Carnegie-productie van Romeo & Julia, voelde hij dat hij klaar was om een ​​professionele acteercarrière na te streven. .

Carrièrebegin

Adams carrière begon in 2009 met een rol in de westernfilm Hell's Fury: Wanted Dead or Alive, met Richard L. Olsen en Hannah Hague. Adam vervolgde zijn carrière met kleine rollen in, zoals de televisiefilm Extreem degelijk in 2011, en had vervolgens een kleine rol in de bekroonde dramafilm The Perks of Being a Wallflower in 2012, waarin Emma Watson, Ezra Miller en Logan Lerman de hoofdrollen had. In 2014 had hij een opmerkelijke rol in de biopic over het tumultueuze leven van Brittany Murphy, getiteld The Brittany Murphy Story, met Amanda Fuller in de hoofdrol, terwijl hij in 2015 werd gekozen voor de rol van Trent in de tv-serie Undateable (2015-2016) .

Stijging naar bekendheid

Geleidelijk aan werd Adam steeds populairder, en ook in 2015 begon hij Greg 'Mingo' Shimingo te spelen in de romantische tv-dramaserie Switched at Birth (2015-2017), terwijl hij het jaar daarop de rol van zijn carrière veiligstelde, als Jimmy Gibbler in de tv-comedyserie Fuller House (2016-2018). Daarnaast werkte hij de afgelopen jaren aan verschillende andere projecten, waaronder de film Say You Will (2017) en de tv-serie Trial & Error (2017).

Schrijver en regisseur

Naast acteren is Adam ook filmmaker; hoewel hij zichzelf tot nu toe heeft geprobeerd als regisseur en schrijver van korte films, heeft hij al drie van dergelijke films ondertekend. De eerste kwam uit in 2014, getiteld Processing, de tweede Crüze, en de derde The Trans-Former in 2015. Het succes van deze films heeft ook bijgedragen aan zijn rijkdom.

Adam Hagenbuch

Adam Hagenbuch Nettowaarde

Sinds de lancering van zijn carrière heeft Adam in meer dan 25 films en tv-titels gespeeld, die allemaal hebben bijgedragen aan het vergroten van zijn vermogen. Dus, heb je je ooit afgevraagd hoe rijk Adam Hagenbuch is, vanaf medio 2019? Welnu, volgens gezaghebbende bronnen wordt het vermogen van Adam geschat op meer dan $ 1 miljoen, wat best behoorlijk is, vind je niet? Ongetwijfeld zal zijn vermogen de komende jaren toenemen, ervan uitgaande dat hij zijn carrière met succes voortzet.

Adam Hagenbuch Persoonlijk leven, daten, vriendin, is hij homo?

Wat weet je over het persoonlijke leven van deze prominente acteur? Nou, Adam is niet een van die beroemdheden die de neiging hebben om alle informatie over hun persoonlijke leven te delen. In feite is hij precies het tegenovergestelde daarvan en heeft hij alle belangrijke details over zichzelf voor de media verborgen. Vanwege zijn geheimzinnige karakter en zijn vertolking van een homoseksueel personage in de tv-serie, begonnen geruchten over zijn seksualiteit in de media op te duiken.

Gelukkig Chinees nieuwjaar.
Het is het jaar van de hond. Dus hier is een foto van mij en 2 knappe honden. #Chinees Nieuwjaar pic.twitter.com/6m2ejMA9wn

— Adam Hagenbuch (@HagenB00) 17 februari 2018

Adam is in het echte leven echter geen homo, maar heeft gezwegen over zijn huidige relatiestatus. Totdat hij meer informatie deelt, kunnen we alleen maar zeggen dat hij vrijgezel is en uitsluitend gericht is op zijn acteercarrière.

Adam Hagenbuch Internet Fame

In de loop der jaren heeft Adam een ​​behoorlijke fanbase opgebouwd op sociale-mediaplatforms, met name Instagram, en is ook te vinden op Facebook en Twitter.

Zijn officiële Instagram-pagina heeft ongeveer 360.000 volgers, met wie hij zijn meest recente carrière-inspanningen heeft gedeeld, en enkele details uit zijn persoonlijke leven, vaak foto's met zijn vrienden. Hij is ook behoorlijk actief op Facebook , waarop hij ongeveer 7.000 volgers heeft, terwijl op Twitter , wordt Adam gevolgd door zo'n 7.000 trouwe fans. Dus, als je nog geen fan bent van deze prominente acteur, dan is dit een perfecte kans voor jou om er een te worden, ga gewoon naar zijn officiële pagina's en kijk wat hij nu van plan is, zowel persoonlijk als professioneel.

Aanbevolen