Journalisten

Adrienne Bankert Wiki Biografie, leeftijd, lengte, echtgenoot, ouders

Wie is Adrienne Bankert?

Adrienne Bankert, geboren op 6 mei 1979 in Sacramento, Californië, VS, onder het aardeteken Stier, is een 40-jarige Amerikaanse presentator, journalist, verslaggever en gerespecteerde televisiecorrespondent. Ze is vooral bekend om haar huidige functie, als een van ABC's beste nationale nieuwsankers en correspondenten, met taken variërend van verslaglegging op de aandelenmarkt tot het bezoeken van de scènes van natuurrampen. Je kunt haar zien op Good Morning America, Nightline, World News Tonight en verschillende andere platforms op ABC News. Voordat ze haar huidige rol op zich nam, was ze een anker voor KABC is Los Angeles, met eerdere stints bij CBS 11 in Dallas, Texas.

Bekijk dit bericht op Instagram

Heerlijk om weer in onze NY studio te zijn! Thx @danimakeup voor de pure gloed @diorsovoa voor haarstyling - zie je op #GMA zondag?

Een bericht gedeeld door Adrienne Bankert (@abontv) op 17 aug. 2019 om 13:32 PDT

Adrienne staat bekend als een van de meer uitgesproken verslaggevers op televisie en staat altijd klaar om verslag te doen van alles wat er gaande is, ongeacht het gevaar voor haar leven.

Het vroege leven en onderwijs: opgroeien in Californië

Adrienne is in haar geboorteplaats opgevoed door ouders, wiens namen en beroepen we nog steeds niet kennen - het is ook onduidelijk of ze broers en zussen heeft of niet. Al van jongs af aan was Adrienne verliefd op vrouwelijke journalisten. Ze hield ervan om met haar ouders naar het nieuws te kijken en te bewonderen hoe openhartig en deskundig deze vrouwen waren.

In tegenstelling tot haar vrienden, die zangeres of sporter wilden worden, begreep Bankert dat ze haar best wilde doen om mensen te informeren en hopelijk de wereld een betere plek te maken. Ze zou zich inschrijven aan de University of Southern California (USC), waar ze in 2002 een bachelor in Communicatie en Media behaalde.

Carrièrebegin: KCRA-TV

Direct na zijn afstuderen werd Bankert geworven door KCRA-TV, een lokale zender die is aangesloten bij NBC. Ze kon niet alleen naast haar familie in Sacramento blijven, maar ze had ook veel kansen om vooruitgang te boeken.

Adrienne Bankert

Toen ze bij het team kwam, was ze verkeersverslaggever, met meerdere optredens in de lucht gedurende de dag. Haar vaardigheden waren echter onmiskenbaar, dus ze presenteerde uiteindelijk haar eigen segment met de naam Traffic Pulse. Haar taken bestonden uit het analyseren van verkeerspatronen, het rapporteren van ongevallen en al het andere met betrekking tot Californische snelwegen. Maar ook deze positie ontgroeide ze al snel. Haar kans om te schitteren kwam toen ze een nieuwsanker werd en nog steeds rapporteerde naast tijd in de studio door te brengen. Gedurende deze tijd waren haar meest opmerkelijke prestaties de campagne van gouverneur Jerry Brown in 2010, evenals de resolutie van de Jaycee Dugard ontvoeringszaak .

Adrienne was ook aanwezig bij de aardbeving en tsunami in 2011 in Japan. Een van haar rapporten leidde ertoe dat ze een lokale Emmy Award ontving, waardoor ze in hoog aanzien stond als het ging om Californische, maar ook Amerikaanse verslaggevers.

Aangekomen op het nationale toneel: CBS 11 KTVT en KABC

In 2012 stelde Adrienne vast dat ze alles had bereikt wat ze kon bij KCRA-TV, dus nam ze afscheid en verhuisde naar CBS 11 KTVT, een station in Dallas, Texas. Haar verblijf daar bracht haar vaardigheden onder de nationale aandacht, aangezien ze het anker was van CBS 11 News at 11 en The Talk. Net als in KCRA-TV stond ze er ook op verslaggever te blijven en werd al snel door journalisten in het hele land geprezen voor haar uitgebreide reportages over ebola-uitbraken in de VS.

Naarmate haar reputatie groeide, kreeg ze de kans om onder meer sterren als Owen Wilson, Oprah Winfree en Michael Crabtree te interviewen. In 2014 zette ze nog een stap voorwaarts in haar carrière en trad ze toe tot de KABC in Los Angeles als verslaggever/anker. Haar mix van studio- en veldrapportage-expertise leidde ertoe dat ze al na een paar weken werd gepromoveerd, wat niet onopgemerkt bleef door ABC-executives, die haar eind 2015 een baan aanboden.

Een echte ster: ABC

Omdat het haar eerste keer op een groot landelijk netwerk was, had Bankert veel te bewijzen, en meteen bij aankomst deed ze dat ook. Ze kreeg de taak om correspondent te worden voor Good Morning America en Good Morning America Weekend Edition, waardoor ze naar New York City moest verhuizen, wat op haar beurt haar bekendheid en al groeiende populariteit verhoogde.

Ze keerde ook terug naar Los Angeles voor speciale rapporten, waardoor ze een van ABC's meest prominente veldreporters werd. Vanaf 2018 is ze ook te zien in Good Morning Britain en ABC World News Tonight met David Muir.

Persoonlijk leven: is Adrienne Bankert getrouwd? Heeft zij een vriendje?

Bankert zelf is een zeer privépersoon en aarzelde om over iets anders dan haar carrière te praten.

Gepost door Adrienne Bankert Aan zaterdag 17 augustus 2019

Naast haar werk in de journalistiek is ze ook een vooraanstaand humanitair. Als oprichter van Liefdevolle individuen die samen hulp bieden (LIGHT), een niet-gouvernementele organisatie (NGO), is ze bijna dagelijks actief in de gemeenschap.

Lichaamsmaten: hoe lang is Adrienne Bankert?

  • Hoogte is 5ft 9in (175cm)
  • Weegt ~ 130 lbs (59 kg)
  • Vitale statistieken van 33-24-35

Nettowaarde: hoe rijk is Adrienne Bankert?

Het vermogen is ~ $ 1 miljoen, opgebouwd door te beginnen bij de onderkant van de rapportagewereld en uiteindelijk een van de meest erkende gezichten in het hele land te worden. Als ze op dezelfde manier hard blijft werken, zou het geen verrassing zijn dat haar vermogen de komende jaren toeneemt.

Aanwezigheid op sociale media

Aangezien verslaggevers de afgelopen jaren het louter televisiewerk hebben overstegen, is het in hun eigen belang om sociale media te gebruiken om hun invloed te vestigen en om te communiceren met hun kijkers en volgers. Haar officiële Facebook-pagina heeft 15.000 'likes', en je kunt haar ook vinden op Twitter en Instagram , met respectievelijk 12.000 en meer dan 40.000 volgers.

Aanbevolen