Modellen

Alana Greszata's leeftijd, etniciteit, partner, vermogen, Wiki Bio

Alana Greszata Wiki Bio

Alana Greszata werd geboren in Toronto, Ontario, Canada, op 7 september 1990, dus onder het sterrenbeeld Maagd en met de Canadese nationaliteit – ze is populair vanwege haar Instagram-account, maar ook vanwege haar modellencarrière.

Bekijk dit bericht op Instagram

Die motivatie nodig... Maandag.

Een bericht gedeeld door Alana Greszata (@alana_greszata) op 3 juni 2019 om 15:10 PDT

Het vroege leven en onderwijs

Alana had een erg leuke tijd tijdens haar middelbare schooltijd, omdat ze geliefd was bij haar leeftijdsgenoten vanwege haar uiterlijk, en veel vrienden had, zowel mannen als vrouwen, en ze kon met iedereen opschieten. Ze kreeg haar eerste aanbod voor modellenwerk toen ze nog in de vierde klas van de middelbare school zat, toen haar modellencarrière van start ging.

Alana Greszata

Carrière van een model

Alana's modellencarrière werd gelanceerd dankzij haar Instagram-account. Het duurde niet lang voordat ze een flink aantal volgers op het platform verzamelde en ze werd al snel opgemerkt door een modellenscout die haar uitnodigde voor een fotoshoot. Hoewel Alana blij was met het aanbod, was ze enigszins wantrouwend omdat het op internet stond, en daarom vroeg ze of haar ouders met haar mee konden gaan - ze woonde haar eerste fotoshoot met hen bij en toen alles goed ging, werd ze uitgenodigd voor extra fotoshoots en haar modellencarrière was van de baan. Sindsdien verscheen ze in tal van commercials en advertenties, terwijl ze ook de wens had om een ​​acteercarrière te starten, maar dat lukte niet. Een van haar meest opvallende optredens was toen ze in december 2015 te zien was in een Toyota-advertentie.

Alana heeft ook een Youtube kanaal , maar de vijf video's erop zijn allemaal vijf jaar geleden geüpload en tellen samen niet meer dan 1.000 weergaven.

Hoewel Alana geen actrice is, verscheen ze in de V/H/S Viral-horrorthrillerfilm in 2014. Ze is nog steeds aan het modelleren en heeft momenteel een contract bij vision Los Angeles, en woont momenteel ook in LA.

Persoonlijk leven en relaties

In 2016 ging het gerucht dat Alana een relatie had met een fotograaf met wie ze een enkele keer werkte - afgaande op de geruchten gingen de twee uit op hun eerste date en werden meteen verliefd op elkaar. Elke passie tussen hen stierf echter en ze gingen op goede voet uit elkaar.

In 2018 ging het gerucht dat Alana uit zou gaan met een zakenman die blijkbaar vijf jaar ouder was dan zij. de moeite nemen om te reageren.

Het gerucht gaat dat Alana lesbisch is, maar deze geruchten zijn begonnen omdat ze meestal niet over haar vriendjes praat.

Ik heb ingeblikte warmte in mijn genezingen vanavond bae-beh! ??‍♀️? #boogieup

Gepost door Alana Greszata Aan vrijdag 19 juli 2019

Hobby's en interesses

Alana is een grote dierenliefhebber en heeft een kat genaamd Clyde Drexler en een... hond genaamd Nala . Ze houdt ervan om dicht bij de oceaan te zijn, wat gemakkelijk te zien is op haar Instagram-account - ze houdt ook van watersporten en is een fervent surfer. Ze is een natuurliefhebber en vindt het heerlijk om in de bossen en in de bergen te zijn, maar zal het strand kiezen als het moet. Reizen is haar grootste hobby en foto's van talloze locaties in het hele land zijn te vinden op haar Instagram-account.

Enkele van Alana's meest favoriete dingen zijn picknicks en nachtelijke ritten.

Uiterlijk en vermogen

  • Alana is 28 jaar oud
  • Blond haar
  • Blauwe ogen
  • 1,75 m lang
  • Weegt ~136lbs (62kgs)
  • Nettowaarde is ~ $ 100.000

??? 'Gefocust, ik ben gefocust…' pic.twitter.com/X9l53yvwCP

— Alana Greszata (@alana_greszata) 26 mei 2014

Aanwezigheid op sociale media

  • Gelanceerd Twitter in augustus 2013; verzamelde ~ 5.400 volgers; ~900 keer getweet
  • Instagram-account wordt gevolgd door ~ 65.000; ~ 2.700 foto's geüpload
  • Facebook-pagina wordt gevolgd door ~ 1.400 fans

Aanbevolen