Beroemdheden

Alex Dorame Wiki Biografie, Leeftijd, Dating Johnnie Guilbert, Netto waarde

Wie is Alex Doramé?

Alex Dorame is een beroemde YouTube-persoonlijkheid, die heeft gewerkt met samenwerkingskanalen, waaronder Our World Away en My Digital Escape. Ze runt ook haar eigen titelloze YouTube-kanaal, waarop ze vlogs deelt.

Bekijk dit bericht op Instagram

laten we negeren hoe icky mijn haar hierin is, (ik heb te veel oliespray erin gedaan Imaoo) en praten over hoe het bijna 2019 is ????

Een bericht gedeeld door Alex doramé (@alexdorame) op 13 december 2018 om 13:55 uur PST

Alex Dorame Leeftijd, vroege leven, familie en onderwijsachtergrond

Alex is 21 jaar oud, aangezien ze op 25 maart 1998 onder de Ram Zodiac werd geboren in Tucson, Arizona, VS, dus een Amerikaanse nationaliteit heeft en tot de blanke etniciteit behoort. Haar ouders zijn Amerikanen en ze hebben haar samen met haar zus in Tucson opgevoed. Dit is zo ver als het gaat met betrekking tot haar vroege kindertijddetails. Ze heeft echter nog steeds een hechte band met haar moeder, die ze in een van haar video's heeft opgenomen.

Als het gaat om haar educatieve achtergrond, moet ze nog details delen over op welke school ze heeft gezeten, welke vakken ze heeft gevolgd en haar opleidingsniveau. Ze heeft echter ooit op haar Twitter-account bekendgemaakt dat ze haar scholing online volgt. Er wordt aangenomen dat Alex op jonge leeftijd interesse heeft ontwikkeld om een ​​persoonlijkheid op sociale media te worden

Alex doramé

Alex Dorame professionele carrière en stijgen naar het sterrendom

Alex wordt beschouwd als een rijzende YouTube-ster, die altijd gehyped is voor het uploaden van video's met haarkleuruitdagingen. Ze vertoont verschillende levendige haarkleuren terwijl ze in haar video's verschijnt, wat haar tot een icoon heeft gemaakt in de ogen van haar fans, die haar vertrouwen met haarverftechnieken, die variëren van felroze tot aquablauw. Dit heeft haar geholpen om aan haar abonnees te bewijzen dat ze geen middelmatige YouTuber is, maar eerder een wilde en onconventionele.

Hoewel al haar video's gericht zijn op make-overs en haarverven, gebruikt ze het kanaal ook om haar andere talenten te demonstreren en uploadt ze vaak zeer creatieve video's. Deze omvatten uitdagingsvideo's die uniek zijn, waaronder deodorant eten en dingen op ons hoofd plakken. Van al het ongelooflijke plezier en de positiviteit die haar kanaal inspireert, lijkt ze alle hype te verdienen.

Sinds Alex een klein meisje was, is ze altijd verliefd geweest op buitengewone haarkleuren en op de emo-levensstijl, die haar ertoe aanzette de kunst van het haarverven te leren; ze ging zelfs nog een stap verder en werd geknipt. Ze besteedt het grootste deel van haar tijd aan het oppoetsen van haar vaardigheden en toen ze er zeker van was dat ze de kunst onder de knie had, besloot ze naar de volgende stap te gaan, namelijk het delen van haar passie met de rest van de wereld.

Sinds ze YouTube had ontdekt, besloot Dorame een social media-persoonlijkheid te worden en creëerde ze haar titelloze kanaal. Haar hoop was om haar talent te gebruiken om andere mensen te inspireren en hun dagen op te fleuren. Ze begon met uitdagingen en veelgestelde vragen, terwijl ze blauw-aqua haar droeg. In een oogwenk werden haar fans verliefd op haar werk en wisten ze dat ze iets speciaals voor hen in petto had.

HET IS BIJNA KERST ? pic.twitter.com/iFIvZUa58A

- Alex Dorame (@ alexd0rame) 13 december 2018

Alex bewees dat ze gelijk hadden toen ze serieuze inhoud uploadde, zoals Things that bug me en Be yourself, waarmee ze haar fans ervan overtuigde dat ze een authentiek persoon was. In slechts een paar maanden tijd was haar video-inhoud verschoven van alleen algemene naar specifieke video-uploads, zoals Boyfriend dyes my haar, How to dye emo scene hair, en Get ready with me, Blue hair edition. Deze video's trokken veel abonnees en kijkers naar haar kanaal en in slechts drie maanden had ze meer dan 25.000 verzameld. Later kreeg ze zelf een emo-look, waaronder zware donkere oogmake-up. Alex heeft ook video's geüpload waarin haar fans haar nieuw geïnkte tatoeages te zien zijn.

Naast het werken aan haar kanaal, runt Alex ook een ander YouTube-kanaal genaamd My Digital Escape, een samenwerking bestaande uit verschillende YouTube-sterren zoals Shannon Tylor, Jordan Sweeto, Johnnie Guilbert, Bryan Stars, Kyle David Hall en Jaydon Wale. Als groep uploaden ze trending video's zoals Makeup Routine en My Emo Scene Hair, en plaatsen ze ook van tijd tot tijd uitdagingen. Alex is ook lid van nog een ander samenwerkingskanaal dat bekend staat als Our World Away, waarop ze ook video's heeft geüpload en uitdagingen heeft gepost, maar het kanaal is gesplitst en sindsdien besteedt ze meer aandacht aan haar persoonlijke kanaal omdat het haar helpt groeien op haar eigen op YouTube.

Alex Dorame Persoonlijk leven, daten, vriend en kinderen

Als het gaat om het persoonlijke leven van Alex, heeft ze een relatie met Johnnie Guilbert, een mede-YouTube-ster. Guilbert werd geboren op 28 augustus 1997 in San Jose, Californië. Hij begon in 2013 met het uploaden van video's op sociale media.

De twee zijn al een aantal jaren samen en hebben ook samengewerkt, zoals hierboven vermeld; naast het runnen van een YouTube-kanaal, is Johnnie ook een acteur, songwriter, zanger en Vlogger. Ze hebben een zeer sterke chemie op het scherm, wat hun bewering bevestigt dat ze erg verliefd zijn. Momenteel wonen ze samen met Lola, hun mopshond en werken ze eraan om uit te blinken in hun carrière. Alex is echter niet getrouwd en heeft geen bekende kinderen, en er is ook geen informatie over de romantische relaties van Alex in het verleden.

Alex is een grote fan van de band The Amity Affliction.

Alex Dorame Netto waarde

Zo'n succesvolle persoonlijkheid op sociale media zijn, betekent dat je een goed inkomen verdient; dit is ook het geval bij Alex Dorame. Haar jaarinkomen wordt geschat op $ 300.000, en gezaghebbende bronnen schatten haar vermogen al op ongeveer $ 1,5 miljoen. Dit laat zien dat Alex zeker in staat is om een ​​rijkelijk leven te leiden. Ze heeft haar huis en auto's echter niet gedeeld met de rest van de wereld.

Aanbevolen