Beroemdheden

Alex Jones 'ex-vrouw Kelly Rebecca Nichols Wiki: Echtgenoot, Bruiloft, Echtscheiding, Nettowaarde

De nettowaarde van de vrouw van een mediapersoonlijkheid

Hoe rijk is Kelly Rebecca Nichols? Vanaf begin 2018 schatten bronnen een nettowaarde van meer dan $ 3 miljoen, voornamelijk verdiend door succes in PR, maar ook door haar echtscheidingsconvenant. Ze is naar verluidt de reden waarom haar ex-man erin slaagde zijn bedrijf uit te breiden, door middel van belangrijke public relations-bewegingen. Ze werkte ook voor de PR-afdeling van de organisatie People for Ethical Treatment of Animals (PETA), en naarmate ze haar inspanningen voortzet, wordt verwacht dat haar rijkdom ook zal blijven toenemen.

Begin en PETA

Kelly werd geboren in een joods gezin en groeide op met twee broers en zussen. Haar vader werd later veroordeeld wegens een financieel belangenconflict. Ze was relatief buiten de media-aandacht vóór haar samenwerking met Alex Jones, maar ontwikkelde haar PR-vaardigheden waardoor ze uiteindelijk zou werken bij PETA, een dierenrechtenorganisatie en non-profitorganisatie met 400 werknemers en meer dan 6,5 miljoen supporters over de hele wereld . Ze staan ​​bekend om het ondersteunen van dierenrechten en het overtuigen van mensen om niet te eten, dierlijke producten te dragen, te experimenteren met dieren of ze te mishandelen.

Het bedrijf staat erom bekend hier en daar stunts uit te voeren, waarbij Kelly betrokken was bij publiciteitsstunts voor het bedrijf. Vogue-redacteur Anna Wintour kreeg een dode wasbeer op haar bord gegooid tijdens een diner in het Four Seasons-restaurant in New York City, en modeontwerper Oscar de la Renta kreeg een 'taart in het gezicht' toen ze een tofu-roomtaart naar hem gooide terwijl hij was op een promotie-evenement.

Huwelijk met Alex Jones

In 2007 trouwde Nichols met media-persoonlijkheid en tv-presentator Alex Jones, en ze begon onder de naam Violet Jones te gaan. Alex werd populair als presentator van een radioshow en complottheoreticus, vooral bekend van zijn shows Info Wars en The Alex Jones Show. Hij staat bekend om zijn betrokkenheid bij verschillende controverses, het verspreiden van theorieën en nepnieuws, een van zijn meest gepubliceerde is de samenzweringstheorie rond de schietpartij op de Sandy Hook Elementary School.

Hij beschuldigde de regering ook van betrokkenheid bij de bomaanslag in Oklahoma City, nep-maanlandingen en de aanslagen van 11 september, en promootte de mythe dat talloze regeringen en grote bedrijven allemaal hebben samengespannen om een ​​Nieuwe Wereldorde te creëren, economische crises en insiders veroorzaken. terroristische aanslagen die de hysterie aanwakkeren. Hij beheert ook websites zoals NewsWars en Prison Planet, wordt Amerika's toonaangevende complottheoreticus genoemd en is blijkbaar trots om te worden vermeld als een crimineel tegen Big Brother. Tijdens hun huwelijk kreeg het echtpaar drie kinderen.

Echtscheiding en langdurige schikkingen

Na acht jaar huwelijk besloot het paar uiteindelijk om hun eigen weg te gaan en vroegen ze een echtscheiding aan, nadat geruchten de ronde deden dat Alex een vermeende affaire had met collega Info Wars-medewerker Lee Ann McAdoo. De scheiding werd in 2015 afgerond, waarbij Kelly maandelijks een alimentatie van $ 43.000 ontving, maar haar ex-man die de volledige voogdij over hun drie kinderen zou krijgen, Kelly had beperkte bezoekrechten.

Twee jaar na de echtscheidingsconvenant keerde ze terug naar de rechtbank en vroeg ze om de voogdij over hun kinderen, vanwege (haar beweringen over) het onstabiele gedrag van Alex, dat zou kunnen worden toegeschreven aan misdrijven. Hij bedreigde congreslid Adam Schiff en riep ook op tot geweld of zelfs verkrachting van mensen die hij niet mocht. Jones verdedigde deze beweringen door te zeggen dat hij alleen een personage speelde, maar sprak zichzelf later tegen door te zeggen dat zijn show het meest echte is en dat hij geen personage speelt. Uiteindelijk gaf de rechtbank Kelly de bevoegdheid om te beslissen waar de kinderen zouden wonen, terwijl ze gezamenlijk het gezag over hun kinderen kregen.

Na de schikking

Sinds de schikking is Nichols weer in de vergetelheid geraakt en is hij onopvallend tevreden met de resultaten van de recente hoorzitting. Hun zoon begon te werken voor InfoWars en bracht een video uit waarin hij zowel BuzzFeed News als wapenbeheersing bekritiseerde. Volgens een interview heeft Alex zijn zoon gecrediteerd voor het overtuigen van hem om Donald Trump te steunen als presidentskandidaat.

Veel media schrijven dat Alex Jones niet zou zijn waar hij nu is zonder de hulp van zijn ex-vrouw, die naar verluidt de reden is achter de vele PR-stunts die Jones in het verleden heeft gedaan. Als specialist in PR-tactieken is het waarschijnlijk dat Nichols enkele ideeën heeft bijgedragen aan haar nu ex-man.

Aanbevolen