Ankers

Alexandra Field (CNN-reporter) Wiki Bio, leeftijd, lengte, salaris, echtgenoot

Wie is Alexandra Field?

Alexandra Field werd geboren op 23 oktober 1991 in New Orleans, Louisiana, VS, en is een verslaggever, vooral bekend van haar werk voor Cable News Network (CNN), gevestigd in New York City. Ze fungeert als internationale correspondent voor het netwerk en brengt het laatste nieuws, vaak op wereldschaal.

Bekijk dit bericht op Instagram

Op @brookebcnn ter ere van haar #CNN-serie #AmericanWoman ?? Kijk eens op CNN.com/AmericanWoman

Een bericht gedeeld door Alexandra Veld (@alexandrafieldcnn) op 8 januari 2018 om 17:32 uur PST

De rijkdom van Alexandra Field

Hoe rijk is Alexandra Field? Vanaf medio 2019 informeren bronnen ons over een vermogen van meer dan $ 300.000, verdiend door een succesvolle carrière in de journalistiek. Ze is voor haar werk naar verschillende delen van de wereld gereisd en heeft ook bij andere televisienetwerken gediend. Terwijl ze haar inspanningen voortzet, wordt verwacht dat haar rijkdom ook zal blijven toenemen.

Het vroege leven en onderwijs

Alexandra groeide op in New Orleans samen met vijf broers en zussen door hun moeder, die werkte als senior global estate advisor voor Sotheby's International Realty, en ook als associate broker; er zijn geen details over de carrière van haar vader. Na haar toelatingsexamen van de middelbare school schreef ze zich in bij Hamilton College om te studeren voor een graad in geschiedenis en Frans. Hamilton vindt zijn geschiedenis terug tot 1793 en is een exclusieve niet-gegradueerde school met meer dan 1.800 studenten die zich per jaar inschrijven, die kunnen kiezen uit 56 studiegebieden.

Tijdens haar eerste jaar op de universiteit werd ze Levitt Fellow en bracht ze het grootste deel van haar jaar door in Frankrijk. Na haar afstuderen vervolgde ze haar studie door zich in te schrijven aan de Syracuse University aan de S.I. Newhouse School of Public Communications. De school is oorspronkelijk opgericht door het Genesee Wesleyan Seminary, hoewel het nu niet-sektarisch is, maar een relatie onderhoudt met de United Methodist Church. De school is georganiseerd in 13 hogescholen met nationaal erkende programma's op verschillende gebieden. Ze voltooide daar een Master's Degree in Broadcast en Digital Journalism.

Alexandra Veld

chirurgie van claudia sampedro

Carrièrebegin

Field begon haar uitzendcarrière bij het in Boston, Massachusetts gevestigde WHDH, dat eigendom is van Sunbeam Television. Het station staat bekend om zijn verschillende gesyndiceerde programma's en zijn exclusieve rechten op Lottery Live, de Massachusetts State Lottery-spellen die zes avonden per week worden uitgezonden. Ze bieden ook 12 uur nieuws per weekdag en zes tot zeven uur nieuwsuitzendingen voor elke dag van het weekend.

Na haar baan bij WHDH keerde ze terug naar de staat New York om te werken voor het in Albany gevestigde station WRGB, een CBS-filiaal en eigendom van de Sinclair Broadcasting Group. Het is een van de eerste experimentele televisiestations ter wereld en een van de weinige stations die vóór de Tweede Wereldoorlog een vergunning hadden voor commerciële uitzendingen, en die bekend stonden om de carrières van televisiekoks Rachael Ray en Art Mr. Food Ginsburg. In 2007 trad ze toe tot het in Watertown gevestigde station WWNY als een algemene opdrachtverslaggever - het station is een ander CBS-filiaal en ze werd een deel van het nieuwsteam dat elke dag verschillende nieuwssegmenten uitzendt.

Gepost door Alexandra Veld Aan woensdag 27 april 2016

Ga naar CNN

Alexandra heeft gedurende haar carrière verschillende spraakmakende verhalen behandeld, waaronder de verkoop van het team van de National Basketball Association (NBA), de Los Angeles Clippers, en de onderhandelingen die tot de verkoop hebben geleid. Ze dekte ook de vermiste vlucht 370 van Malaysia Airlines die in 2014 verdween terwijl ze naar Beijing Capital International Airport vloog. Het vliegtuig werd genoteerd voor het veranderen van koers ergens na het opstijgen, en alle 227 passagiers en 12 bemanningsleden aan boord worden verondersteld dood te zijn. Het is het dodelijkste incident in de geschiedenis van Malaysia Airlines en waarbij een Boeing 777 betrokken was. De verdwijning van de vlucht is een van de grootste luchtvaartmysteries in de geschiedenis, aangezien er geen concrete details over het lot van het vliegtuig zijn gevonden, ondanks technologische vooruitgang.

Nadat ze verschillende prijzen had gewonnen, werd ze ingehuurd om correspondent te worden voor CNN . Het station staat bekend als het eerste kanaal dat 24 uur per dag nieuws biedt en de eerste televisiezender voor het hele nieuws in de Verenigde Staten. Het kanaal is eigenaar van tal van filialen en zendt ook internationaal uit onder CNN International. Het is te zien in meer dan 212 landen en gebieden en is beschikbaar voor meer dan 100 miljoen Amerikaanse huishoudens. Voor haar werk is ze voornamelijk gevestigd in het hoofdkantoor in Azië-Pacific in Hong Kong.

Dit ziekenhuis in Bangladesh dat Rohingya-slachtoffers van het geweld in Myanmar behandelt, staat op een breekpunt; @AFeldCNN ontmoette patiënten https://t.co/IP8QyTwhTC pic.twitter.com/qvlZfhf6Q9

— CNN Internationaal (@cnni) 14 september 2017

Persoonlijk leven en sociale media

Voor haar persoonlijke leven is bekend dat Field getrouwd is met Jonathan Jordan, een cardioloog, gespecialiseerd in het hart, de bloedsomloop en andere gerelateerde delen van het lichaam. Ze hebben samen twee kinderen, maar ondanks haar bekendheid slaagt ze erin hun leven privé te houden. Ze praat nauwelijks in het openbaar over haar familie en er zijn geen negatieve geruchten rond hun relatie.

Net als tal van journalisten is ze zeer actief online via accounts op sociale media. Ze heeft een account op Twitter dat haar volgers op de hoogte houdt van het laatste nieuws over de hele wereld, hoewel haar account bekend staat omdat het niet zo actief is als dat van andere vergelijkbare journalisten. Ze heeft ook een Instagram-account waarop ze veel persoonlijke foto's plaatst met haar man, maar ook van haar reizen naar verschillende locaties over de hele wereld. Ze reist veel door de regio Azië-Pacific vanwege de aard van haar werk, en bezocht onlangs zelfs Nieuw-Zeeland na een recente terroristische aanslag. Ze heeft ook een Facebook-account, hoewel het sinds 2018 niet is bijgewerkt - voordat het inactief was, functioneerde het op een vergelijkbare manier als haar Twitter-account en plaatste het op persberichten.

Aanbevolen