Ankers

Ali Lucia (WCCO ​​CBS) Wiki Biografie, leeftijd, lengte, salaris. Is ze getrouwd?

Wie is Ali Lucia?

Geboren Allison Lucia onder het teken Weegschaal op de 19evan oktober 1983, in Fairbanks, Alaska, VS, Ali 'Als' Lucia is een 35-jarige blanke verslaggever en programmaanker. Ze is misschien het best bekend bij de wereld vanwege haar aanzienlijke aanwezigheid op het tv-scherm als onderdeel van verschillende nieuwsbedrijven, met name als anker van WCCO CBS's wekelijkse programma getiteld This Morning. Ze heeft ook een aantal andere successen behaald in de loop van haar soms lucratieve journalistieke carrière sinds 2006.

Selfies zijn normaal gesproken niet mijn ding, maar het is #NationalSelfieDay dus ik besloot een pose aan te nemen. Deel de jouwe hieronder.

Gepost door Ali Lucia Aan Donderdag 21 juni 2018

Het vroege leven en onderwijs: opgroeien in Minnesota

Ali werd in haar geboorteplaats opgevoed door haar vader Don Lucia, de voormalige hoofdcoach van het Minnesota Golden Gophers herenhockeyteam, en haar moeder Joyce Lucia met een onbekend beroep. Ze heeft een zus van onbekende leeftijd genaamd Jessie, en twee jongere broers, genaamd Tony, geboren in 1987, en Mario geboren in 1993, die beiden enige ervaring en succes hebben gehad als hockeyspelers. Het gezin woonde een tijdje in Fairbanks en verhuisde toen voor een periode naar de Rocky Mountains in Colorado en vervolgens naar Minnesota vanwege het werk van haar vader. Wat haar opleiding betreft, ging Ali naar een lokale middelbare school in Minnesota, waar ze in 2001 afstudeerde, waarna ze haar studie voortzette door naar de Universiteit van Minnesota - Twin Cities te gaan, waar ze afstudeerde met een Bachelor of Arts-graad in omroepjournalistiek en communicatie in 2005.

Carrière: van sport tot verkeer

Ali vond haar eerste optreden in Rochester, New York State, een jaar na haar afstuderen, met name als productie-assistent en hoofdreporter voor FOX Sports, waar ze bleef van mei 2006 tot december 2007. Daarna nam ze de positie van anker en producer voor Quincy Media's KXLT-DT, op dat moment was ze het belangrijkste anker van Fox 47, en de producent, anker, schrijver en fotograaf voor Fox 47 nieuws, en bleef vier jaar. Terwijl ze in deze functie was, werd ze in 2010 ook een nevenactiviteitverslaggever voor hockeywedstrijden voor de Big Ten Network voor drie maanden, en in hetzelfde jaar bracht ze vier maanden verslag uit over St. Paul Saints. In 2011, na haar baan bij Fox 47, begon ze als weekendsportanker, producer, video-editor en fotograaf voor WAVY-TV van LIN Media, waar ze bleef tot maart 2013. de Texas Rangers voor Fox Sports Southwest gedurende acht maanden, en een omroep voor de Dallas Stars, waar ze tot oktober 2014 de wekelijkse tijdschriftshow Stars Insider presenteerde, produceerde en schreef.

Ali Lucia

Aankomst bij WCCO

Van haar laatstgenoemde baan tot augustus 2015 werkte ze als hoofdverslaggever van WCCO-TV en werd toen de beroemdheid die de meesten tegenwoordig kennen – de bijdrager, presentator, verslaggever, productie-assistent, gastboeker en verslaggever van het functiesegment van WCCO-TV, voornamelijk als het verkeersanker van This Morning en het anker van At Noon. Vanaf oktober 2015 brengt Ali verslag uit over universiteitsvoetbal voor het Big Ten Network, de tweede van twee functies die ze vandaag nog heeft.

Liefdesleven: is Ali getrouwd?

Wat betreft Ali's romantische betrokkenheid, de gezaghebbende bronnen bieden geen informatie over haar relaties voorafgaand aan haar huidige. Voor zover het publiek weet, is Ali op dit moment niet getrouwd, maar ze is inderdaad verloofd met een man genaamd Drew, die uit een boerenfamilie in Iowan komt. Na een tijdje samen te zijn geweest, vroeg Drew Ali in februari 2018 ten huwelijk, wat ze prompt aan het publiek onthulde tijdens de uitzending van This Morning. De twee moeten nog onthullen wanneer ze van plan zijn te trouwen, en tot nu toe lijkt het er niet op dat ze een kind verwachten. Dat gezegd hebbende, er zijn geen controversiële geruchten rond hun vakbond geweest.

Bekijk dit bericht op Instagram

Een en al glimlach en geen tranen als je een van je favoriete CDH-alums aan het werk ziet. @tonyleseman

Een bericht gedeeld door Ali Lucia | WCCO vanmorgen (@ali_lucia) op 12 november 2018 om 10:48 uur PST

Wie is Don Lucia?

Van alle leden van de Lucia-familie is Ali's vader absoluut de beroemdste. Hij werd geboren onder het teken Leeuw op de 20evan augustus 1958, in Grand Rapids, Minnesota, VS, en is een 60-jarige blanke voormalige hoofdcoach van het Minnesota Golden Gophers herenhockeyteam, erin geslaagd om hen twee keer naar de NCAA National Championship-titel te leiden. Hij leidde eerst het Alaska Nanooks-ijshockeyteam voor heren van 1987 tot 1993, en vervolgens het Colorado College Tigers-team van 1993 tot 1999. Hij bracht de laatste 19 jaar van zijn carrière door met het coachen van de Minnesota Golden Gophers, van 1999 tot 2018. Tony's enige seizoen met een verliezend record was in 2008-2009, gedurende welke tijd hij was vechten tegen sarcoïdose , een auto-immuun ontstekingsziekte. Ten slotte zorgde hij er ook voor dat zijn twee zonen in de sport werden opgenomen, aangezien Tony Lucia werd geselecteerd door de San Jose Sharks in de 6eronde van de NHL Entry Draft 2005, terwijl Mario Lucia werd geselecteerd door de Minnesota Wild in de 2ndronde van de NHL Entry Draft 2011. Op dit moment speelt Tony voor de Worcester Sharks, terwijl Mario bij de Binghamton Devils is.

Wat is de nettowaarde van Ali Lucia?

Heb je je ooit afgevraagd hoe rijk Ali Lucia is, vanaf begin 2019? Volgens verschillende gezaghebbende bronnen wordt geschat dat het totaal van Ali's opgebouwde rijkdom bijna $ 100.000 is, gemaakt door haar expertise te lenen aan verschillende tv-nieuwskanalen, met name als anker en verslaggever, met name aan WCCO-TV als verkeersanker van vanmorgen. Naarmate haar carrière zich verder ontwikkelt, zal het genoemde bedrag ongetwijfeld toenemen.

@ChristianeWCCO is live in onze #LumberJam Half-Court studio vanmorgen. Ze vertelt ons hoe de @Laatste vier gaat over het kiezen van de scheidsrechters voorafgaand aan het kampioenschapsweekend. pic.twitter.com/EQH69sJ5KJ

- Ali Lucia (@Ali_Lucia) 4 april 2019

Aanwezigheid op sociale media

Dankzij de steeds groter wordende greep die sociale media hebben op een wereldwijd publiek, is het in het belang van de meeste beroemdheden om hun fans op de hoogte te houden van hun activiteiten en zo hun rating en winst te behouden en mogelijk te vergroten. Ali is zelf geen onbekende in deze populaire trend, aangezien haar toewijding om updates op haar openbare profielen te plaatsen en contact te maken met haar fans op een historisch hoogtepunt is. Haar Facebook pagina heeft meer dan 1.000 volgers, haar Twitter rekening meer dan 10.000, en haar Instagram account meer dan 5.000 fans.

Aanbevolen