Beroemdheden

Alice Matos Wiki Biografie, leeftijd, afmetingen, echtgenoot, vermogen

Wie is Alice Matos?

Ben je een fitnessliefhebber en volg je fitnesstrainers terwijl ze hun dagelijkse routines uploaden op sociale-mediaplatforms? Nou, Alice is een mix van liefhebber en trainer; ook is ze een Instagram-model. Ze heeft meer dan 1,9 miljoen volgers op haar officiële Instagram-pagina en uploadt dagelijks haar trainingsregime. Ze nam ook deel aan verschillende fitnesstoernooien en won uiteindelijk het IFBB Braziliaanse kampioenschap in 2015.

Dus, wil je meer te weten komen over Alice Matos, van haar kinderjaren tot de meest recente carrière-inspanningen, inclusief haar persoonlijke leven? Zo ja, blijf dan een tijdje bij ons terwijl we je kennis laten maken met dit populaire fitnessmodel.

Bekijk dit bericht op Instagram

Goedemorgen vrijdag! #ochtendgezicht? . #supplementen #labellamafia #nutrata #hardcoreladies. Ik neem al een tijdje elke ochtend 5 g glutamine met uitgeperste citroen, en soms ook propolis, het is mijn immuniteitsformule! Glutamine is een aminozuur dat direct gekoppeld is aan spiermassa, wie dagelijks traint kan een laag glutamine hebben wat het spierregeneratieproces en het immuunsysteem schaadt, dus het is ook belangrijk om dagelijks te consumeren. dit maakt deel uit van mijn dagelijkse aanvulling, de @labellamafia X @nutrata-lijn is ontwikkeld voor jongens die training serieus nemen en waarde hechten aan producten met gegarandeerde oorsprong en hoogwaardige grondstoffen! . Mijn lijn heeft ook Hydrolyzed Whey Protein (WPH) + Geïsoleerde Whey Protein (WPI) geassocieerd met Verisol® collageen, verrijkt met vitamines en mineralen! . na de gegarandeerde suppletie, nu gewoon rennen naar de training! Goede Vrijdag!

Een bericht gedeeld door Alice Matos (@alice) op 10 mei 2019 om 7:17 uur PDT

Alice Matos Wiki: Leeftijd, Jeugd en Onderwijs

Alice Matos werd geboren op 24 maart 1985 in Florianopolis, Brazilië; informatie over haar kinderjaren is nogal beperkt, en voorlopig heeft ze behoorlijk goed werk verricht door alle waardevolle informatie over haar leven te verbergen voordat ze een fitnessmodel werd. Het enige dat we weten is dat ze van jongs af aan een sporttype was, en toen ze opgroeide, speelde ze alle sporten die ze maar kon, waaronder volleybal, basketbal, voetbal en andere. Ze had echter pas halverwege de jaren twintig overwogen om een ​​carrière in de fitness na te jagen. Haar educatieve achtergrond blijft voorlopig onbekend, dus hopelijk verandert ze van gedachten en deelt ze deze informatie met het publiek.

Carrièrebegin

Alice overwoog helemaal niet om een ​​fitnessmodel te worden, maar begin 2010 begon ze het leven en werk van Michelle Lewin en Larissa Reis te volgen. Geïnspireerd door hun succes en populariteit huurde Alice een fitnesscoach in en begon haar weg om zelf een fitnessmodel en trainer te worden. Een jaar na haar dagelijkse training schreef ze zich in voor haar eerste wedstrijd; ze deed mee aan de Arnold Classic in Columbus, Ohio, maar haar resultaat was niet eens het vermelden waard. Desalniettemin bleef ze niet ontmoedigd, maar werd ze in plaats daarvan steeds meer gefocust en keerde terug in 2012, dit keer als zesde. Alice bleef verbeteren en werd tweede op zowel de Wellness Expo Nutrition als het IFBB-RJ Braziliaans kampioenschap, en maakte haar eerste optreden op het IFBB Braziliaans kampioenschap als vijfde, voordat ze in 2015 het IFBB-SC Catarinense kampioenschap won.

Alice Matos

Stijging naar bekendheid

Alice's populariteit verbeterde geleidelijk en ze begon haar Instagram-account door foto na foto van haar dagelijkse training te uploaden. Ze werd gestaag een nationale ster en kreeg meer aandacht toen ze haar eigen kledinglijn Labellamafia lanceerde, waarvan de verkoop ook heeft bijgedragen aan haar rijkdom, en heeft geadverteerd met tal van merken die ook aan haar vermogen hebben bijgedragen. Haar Instagram-pagina heeft inmiddels meer dan 1,9 miljoen volgers, en waarop ze haar populariteit ook heeft gebruikt om al haar kennis over fitness te delen met haar fans.

Alice Matos Fitnesstraining, Dieet, Voeding

Alice is vrij open geweest over haar fitnessroutines, aangezien ze alle kennis die ze heeft met haar fans heeft gedeeld. Belangrijk is dat Alice heeft benadrukt dat haar succes niet van de ene op de andere dag kwam; ze traint vijf dagen per week en heeft verschillende oefeningen voor elk deel van haar lichaam; haar favoriete oefeningen zijn Barbell Squats, Back Row en Bench Press. Haar voeding is gebaseerd op eiwitten, eieren, kippenvlees en vis. Sommige van de supplementen die ze gebruikt, zijn glutamine, caseïne, BCAA, wei-eiwit en andere die haar allemaal hebben geholpen om het gewenste figuur te krijgen.

Verliefd worden op voor jezelf zorgen? Een verslaving genaamd chocolade... blij om brigadeiro te kunnen eten met een lepel in de...

Gepost door Alice Matos Aan dinsdag 16 oktober 2018

Alice Matos Netto waarde

Sinds de lancering van haar carrière is Alice een redelijk succesvol fitnessmodel geworden, heeft ze een aantal opmerkelijke wedstrijden gewonnen en heeft ze samengewerkt met verschillende merken voor sportkleding. Dus, heb je je ooit afgevraagd hoe rijk Alice Matos is, vanaf begin 2019? Volgens gezaghebbende bronnen wordt geschat dat het vermogen van Matos zo hoog is als $ 1,2 miljoen, wat nogal indrukwekkend is, vind je niet? Ongetwijfeld zal haar vermogen de komende jaren toenemen, ervan uitgaande dat ze haar gevarieerde carrière met succes voortzet.

Alice Matos Persoonlijk leven, huwelijk, echtgenoot, kinderen

Wat weet je over het persoonlijke leven van Alice? Welnu, dit prominente fitnessmodel heeft ons niet in het ongewisse gelaten over haar liefdesleven en heeft het verhaal van haar perfecte romance met ons gedeeld. Haar man is de creative director van haar kledinglijn, Giuliano Puga – volgens rapporten trouwde het paar in november 2014 tijdens een huwelijksceremonie in het Parador do Estaleiro hotel in Balneário Camboriú. Voorlopig heeft het paar geen kinderen.

probeer altijd zo goed mogelijk te zijn
probeer altijd zo goed mogelijk te zijn pic.twitter.com/0ZzEP4uU3L

- Alice Matos (@alice_matoss) 21 augustus 2015

Alice Matos Internet Fame

Instagram heeft haar beroemd gemaakt en sindsdien heeft Alice haar populariteit uitgebreid naar sociale-mediaplatforms, met name Facebook, hoewel je haar ook op Twitter kunt vinden. Kom en zie haar foto's op Instagram . Haar officiële Facebook-pagina heeft bijna 300.000 volgers, met wie ze ook foto's van zichzelf heeft gedeeld vanuit de sportschool en verschillende plaatsen die ze over de hele wereld heeft bezocht. Je kunt Alice vinden op Twitter ook, hoewel ze slechts ongeveer 2500 volgers heeft op dit sociale mediaplatform.

Dus, als je nog geen fan bent van dit succesvolle fitnessmodel en internetster, dan is dit een perfecte kans voor jou om er een te worden, ga gewoon naar haar officiële pagina's en kijk wat ze van plan is, zowel persoonlijk en professioneel.

Alice Matos Lengte, gewicht en lichaamsafmetingen

Weet je hoe lang Alice Matos is en hoeveel ze weegt? Nou, als je het je hebt afgevraagd, Alice staat op 5ft 2ins, wat gelijk is aan 1,57 m, terwijl ze ongeveer 123lbs of 56kg weegt. Haar vitale statistieken zijn 35-25-37 inch, en ze heeft bruin haar en ogen van dezelfde kleur.

Aanbevolen