Ankers

Alicia Acuna (Fox News) Wiki Biografie, leeftijd, lengte, echtgenoot, salaris

Het vroege leven, familie

Alicia werd geboren op 27 mei 1970 in Arizona, VS, en bracht haar jeugd door in de zuidelijke delen van Californië en Arizona. Diego, Californië, waar ze hem regelmatig ging bezoeken. Ze onderhield warme relaties met haar beide ouders, en hoewel ze gescheiden waren, steunden ze allebei hun dochter en probeerden ze voor haar huidige en toekomstige leven te zorgen. Alicia vermeldde op haar Instagram-account dat ze een zus is, maar heeft niet uitgelegd of ze zussen of broers heeft.

Opleiding

Alicia ging naar de Tucson High Magnet School en na haar toelatingsexamen in 1988 ging ze naar de Northern Arizona University in Flagstaff, waar ze in 1992 afstudeerde met een BA in journalistiek en omroep. Alicia vertelde ooit dat ze een zeer ijverige student was en haar studie altijd serieus nam, omdat ze al van kinds af aan wist dat ze tv-presentator of correspondent wilde worden.

Alicia Acuna

Carrière

Alicia begon haar carrière in de functie van opdrachtredacteur. Toen kreeg ze een baan aangeboden door KSEE-TV (NBC) in Fresno, Californië, en bekleedde ze de functie van verslaggever en anker voor een weekdag, die om 17.00 uur op tv-schermen verscheen. nieuwsuitzending. Later werd ze weekendreporter en presentatrice voor KGET-TV (NBC) in Bakersfield, Californië, en verscheen om 23.00 uur. nieuwsuitzendingen. In 1997 trad ze toe tot Fox News Channel, destijds een nieuw opgerichte zender uit 1996. Alicia is een essentiële verslaggever geweest voor de politieke berichtgeving van het netwerk, en vanaf dat moment tot op heden werkt ze in het Denver-bureau in de functie van algemene opdracht verslaggever. Alicia werd genomineerd voor de 1997 APTRA-reporter van het jaar award, en was de runner-up. Ze slaagde er ook in een fellowship te leiden met het nationale hoofdkantoor van CBS News.

Alicia staat bekend om het verslaan van het eerste presidentiële debat dat in 2012 plaatsvond aan de Universiteit van Denver in Colorado. In 2008 behandelde Alicia ook de Democratische Conventie van Denver. In mei 2013 deed Alicia verslag van het begin van de verwoestende EF5-tornado, rechtstreeks vanuit Moore, Oklahoma. Alicia bracht onlangs live verslag uit vanuit Dallas, Texas, waar ze verslag deed van de rampzalige ebola-uitbraak.

Ze schrijft ook regelmatig politieke artikelen voor de Fox News Insider-site.

Persoonlijk leven, echtgenoot Brian Boyd

Alicia is een getrouwde vrouw, volgens Brian Daniel Boyd, hoewel zijn leeftijd en beroep niet bekend zijn. Ze trouwden in 2000 na een aantal jaren een romantische relatie te hebben gehad, de huwelijksceremonie werd alleen georganiseerd voor de beste vrienden en de familieleden. Het echtpaar heeft een dochter, Sofia, geboren in april 2004, en zoon Mario, geboren in september 2006, verwelkomd. Het is bekend dat Alicia's echtgenoot Brian vecht tegen kanker, maar al meer dan negen jaar in remissie is. Alicia feliciteert hem altijd twee keer per jaar met zijn verjaardagen - de eerste is zijn eigenlijke verjaardag en de tweede is de dag waarop hij geopereerd werd en zijn kankertumor werd verwijderd. Alicia is een stiefmoeder van de oudste zoon van haar man, Aidan Boyd, die ongeveer 17 jaar oud is en bij hen inwoont.

Hobby's en interessante weetjes

Alicia brengt haar vrije tijd graag door met haar familie. Ze reist vaak met de auto door de VS in het gezelschap van haar man en kinderen, en aangezien Alicia het erg druk heeft met haar werk, gaan ze vaak uit eten in verschillende cafés en restaurants. Alicia is een honden- en kattenliefhebber - ze heeft een kat genaamd Walter. Ook bezoekt ze graag voetbalwedstrijden met haar familie, aangezien haar zoon American football speelt.

Oscars, volgens Piet. #OscarsSoBoring pic.twitter.com/hyAuT0aKum

- Alicia Acuña (@ aacuna1) 25 februari 2019

Aanwezigheid op sociale media

Alicia is erg actief op verschillende social media platforms – haar Twitter account wordt gelezen door meer dan 11.000 mensen en haar Facebook pagina wordt gevolgd door bijna 1000 fans. Ze heeft een Instagram account dat gesloten is voor willekeurige lezers, maar het Instagram-account van haar man is open en heeft slechts 114 volgers, maar je kunt enkele privé-familiefoto's van de Boyds zien.

Verschijning

Alicia heeft middellang lichtbruin haar dat ze graag losjes gekruld draagt. Ze heeft lichtbruine ogen. Haar lengte, gewicht en vitale statistieken zijn op dit moment niet beschikbaar. Ze ziet er erg fit uit, waardoor ze misschien wat tijd nodig heeft om naar de sportschool te gaan.

Netto waarde

Het vermogen van Alicia wordt door gezaghebbende bronnen geschat op meer dan $ 1,5 miljoen; het gemiddelde inkomen van een Fox News Channel-reporter is ongeveer $ 80.041- $ 86.132 per jaar, maar het inkomen van Alicia zal waarschijnlijk ruim boven die cijfers liggen, gezien haar lange levensduur bij het kanaal.

Aanbevolen