Acteurs

Alix Bailey's Wiki Biografie. Wie is de ex-vrouw van Louis C.K.? Feiten

Wie is Alix Bailey?

Alix Bailey werd geboren op 3 februari 1967 in de staat Washington, VS, en is zowel actrice als schilder, maar misschien beter bekend als de voormalige echtgenote van stand-upcomedian Louis C.K. Tijdens hun tijd samen verscheen ze in tal van filmprojecten, voornamelijk van zijn creatie.

Scheiden is altijd goed nieuws!! #LouisCK pic.twitter.com/RPRUdcFTwX

— Louis CK Citaten (@louisckquotes) 22 mei 2015

De rijkdom van Alix Bailey

Hoe rijk is Alix Bailey? Vanaf medio 2019 informeren bronnen ons over een vermogen van meer dan $ 1 miljoen, verdiend door succes in haar verschillende inspanningen. Hoewel ze veel inkomsten verdiende met haar kunst, is haar vermogen ook verhoogd dankzij haar samenwerking met Louis C.K, die een vermogen heeft dat geschat wordt op meer dan $ 16 miljoen. Terwijl ze haar inspanningen voortzet, wordt verwacht dat haar rijkdom ook zal blijven toenemen.

Het vroege leven en onderwijs

Terwijl Alix in Washington werd geboren, verhuisde haar familie later naar New Haven, Connecticut voordat ze naar Italië ging; haar beide ouders waren van Italiaanse afkomst en waren kunstenaars – schilders – wat zou leiden tot haar sterke interesse in de kunsten. Op jonge leeftijd begon ze schilderlessen te nemen, en na haar toelating tot de middelbare school schreef ze zich in aan het Bennington College.

Alix Bailey

amanda wijst bio af

De school in Vermont werd in 1932 opgericht om nieuwe benaderingen van hoger onderwijs te vinden. Het was oorspronkelijk een vrouwencollege en werd in 1969 co-educatief. Het was de eerste hogeschool die beeldende en uitvoerende kunsten als gelijkwaardige partner in het vrije kunstencurriculum opnam. Na het behalen van haar bachelordiploma schreef ze zich in bij Universiteit van Indiana (IU) om een ​​masteropleiding in de schone kunsten af ​​te ronden. De universiteit is een systeem met meerdere campussen en heeft meer dan 110.000 studenten die zich gedurende een semester volledig hebben ingeschreven. De grootste campus heeft meer dan 46.000 studenten en bevindt zich in Bloomington.

Schilderen en acteren

Bailey richtte haar aandacht vervolgens op de schilderkunst die door velen als uniek werd omschreven dankzij haar lange ervaring met de kunstvorm. Haar werken begonnen te verschijnen in shows in Italië, New York en Connecticut. Ze is ook lid van het Painting Center en heeft haar eigen studio's in New York City en in Taghkanic, in de staat New York. Door haar huwelijk met Louis C.K. raakte ze betrokken bij verschillende van zijn filmprojecten om hem te steunen.

Ze verscheen in de komische film getiteld Pootie Tang die in 2001 werd uitgebracht en is gebaseerd op een sketchcomedy-segment dat verscheen in The Chris Rock Show. Het is een personage dat een satire is van stereotypen die vaak worden geportretteerd in blaxpoitation-film - de hoofdpersoon heeft een bijna onverstaanbare taal voor het publiek, maar andere personages in de film hebben geen probleem om hem te begrijpen. Ze werkte ook aan het project Tomorrow Night, met in de hoofdrollen Chuck Sklar en Martha Greenhouse. Andere komieken verschijnen ook in de film, zoals Steve Carell, Amy Poehler en Wanda Sykes. Een van haar laatste projecten is de film Spooky Stakeout uit 2016, waarin ze samen met Darragh Barron en Harry Behan de hoofdrol speelt.

Voormalig echtgenoot – Louis C.K.

Louis begon zijn carrière in de jaren negentig en schreef voor comedians zoals Chris Rock, Conan O'Brien en David Letterman, en voor andere comedyshows. Dit leidde er later toe dat hij zijn eigen korte films maakte, en uiteindelijk filmprojecten zoals Pootie Tang. In 2001 bracht hij zijn debuutkomediealbum uit, getiteld Live in Houston, en werd een van de eerste artiesten die rechtstreekse verkoop van tickets aan fans aanbood.

Bekijk dit bericht op Instagram

#truth #hilarious #louie #louisck #funnypic #funniestman #comedian

Een bericht gedeeld door Louis C.K. (@louisckofficial) op 10 januari 2013 om 16:48 uur PST

Dit is succesvol voor hem gebleken, aangezien hij in de loop van zijn carrière talloze prijzen heeft gewonnen. Hij is de ontvanger van een Peabody Award en zes Primetime Emmy Awards, evenals het behalen van talloze prijzen voor zijn schrijfwerk en zijn stand-upspecials. Enkele van zijn meest opvallende projecten zijn Live at the Beacon Theatre en Oh My God. Hij heeft ook twee keer de Grammy Award voor Best Comedy Album gewonnen. Hij heeft ook als acteur in films gewerkt en verscheen in projecten zoals American Hustle, Blue Jasmine en Trumbo, evenals in zijn eigen semi-autobiografische comedyshow genaamd Louie, die werd uitgezonden van 2010 tot 2015.

Persoonlijk leven en sociale media

Voor haar persoonlijke leven is het bekend dat Alix in 1995 met Louis trouwde, hoewel er geen details over het ontstaan ​​van hun relatie openbaar zijn gemaakt, hoewel verschillende bronnen verklaarden dat de twee hun relatie begonnen voordat hij een succesvolle komiek werd. Ze waren 13 jaar getrouwd en hadden twee dochters - in 2007 had het paar veel problemen met hun relatie, wat leidde tot huwelijkscounseling, maar het was niet succesvol, wat leidde tot een scheiding het jaar daarop. De twee besloten om gezamenlijk de voogdij over hun kinderen te hebben.

Ik ben vergeten FB te vertellen dat ik katten heb .#adoptdontshop #barncatrescue

Gepost door Alix Bailey Aan zondag 30 juni 2019

Nieuwsuitzendingen merkten op dat, ondanks dat de twee jarenlang gescheiden waren, ze onlangs een studio-appartement in Greenwich Village, New York City, hadden gekocht met een waarde van meer dan $ 560.000; de reden voor deze gepartnerde overname is niet bekend en heeft geleid tot een reeks geruchten. Ondanks hun scheiding heeft ze geen commentaar gegeven over hun relatie en is ze ook niet gespot in een nieuwe relatie. Louis daarentegen bevestigde in 2018 dat hij een relatie heeft met de Franse komiek Blanch Gardin. Een van de redenen waarom er zeer beperkte informatie over Alix is, is dat ze niet aanwezig is op grote sociale-mediawebsites. Ze heeft echter een persoonlijke website, die dient als platform om haar kunstwerken te promoten.

Aanbevolen