Acteurs

Allie Laforce's Wiki Biografie, leeftijd, echtgenoot, vermogen, familie

Wie is Allie LaForce?

Alexandra Leigh LaForce, geboren op 11 december 1988 in Vermillion, Ohio, VS, onder het vuurteken van Boogschutter, is een 30-jarige Amerikaanse journaliste, presentatrice, actrice, voormalig model, college basketballer en deelnemer aan een schoonheidswedstrijd. Ze is vooral bekend om haar huidige functie als nevenactiviteitverslaggever voor Turner Sports, waar ze verslag doet van wedstrijden van de National Basketball Association (NBA) voor de NBA op TNT. Voor deze onderneming was ze een van de leidende verslaggevers voor American Football-wedstrijden in de Southeastern Conference (SEC) van de National Collegiate Athletic Association (NCAA).

Bekijk dit bericht op Instagram

Serieus ZO VEEL plezier op onze nieuwe NBA en Yahoo show The Bounce. Het is 3 uur, live, 5 dagen per week, geen reclameblokken. De gedachte was aanvankelijk overweldigend. Hoe zouden we het zo lang in beweging en interessant en leuk kunnen houden zonder live game-look-ins!?!? Nou, werken met @ryanhollins en @qrich maakt het VLIEGEN DOOR!!! We stuiteren door de competitie met hoogtepunten, statistieken, sociale media, analyse en debat en we zullen je in de hele competitie op de hoogte houden als je hier en daar afstemt, zelfs voor een paar minuten per keer. Bekijk ons. Yahoo Sports of de Yahoo Sports-app. Onze crew is aanwezig op vrijdag- en zaterdagavond! @yahoosports Plus, @jamillahsimmons DOODT het met het haar en de make-up ???????????

Een bericht gedeeld door Allie LaForce (@allie.laforce) op 27 januari 2019 om 9:19 uur PST

Naast haar rapportagetaken werkte Allie ook als presentator van We Need to Talk op het CBS Sports Network, en was ze het co-anker van verschillende belangrijke sportgerelateerde shows op WJW, een FOX Sports-filiaal in Cleveland, Ohio . Met haar charisma en basketbalgerelateerde expertise is LaForce een kracht (bedoelde woordspeling) waarmee rekening moet worden gehouden in de wereld van sportverslaggeving.

Het vroege leven en onderwijs

Allie is de dochter van Wade LaForce en zijn vrouw Lesa, een voormalig titelhouder van Miss Ohio USA 1977. Haar vader was in zijn jeugd een vooraanstaand atleet, maar moest zijn dromen opgeven door een gewrichtsblessure.

We weten wel dat Alexandra interesse had voor sport, omroep en, onder invloed van haar moeder, praal. In 2006 studeerde ze af aan de Vermillion High School en schreef ze zich in aan de Ohio University, waar ze: studeerde omroepjournalistiek . Ondanks dat ze geen basketbalbeurs had, zat Allie in het Ohio Bobcats-team, waar ze werd gecoacht door Semeka Randall, maar speelde ze slechts vijf wedstrijden voordat ze zich op haar academici concentreerde. Ze was een uitmuntende studente die in 2010 afstudeerde aan de instelling Magna Cum Laude, maar LaForce verdiende haar plaats in de schijnwerpers lang voordat we haar aan de zijlijn konden zien tijdens NBA-wedstrijden.

Allie LaForce

Modellering en praalcarrière: in de voetsporen van haar moeder

Als tiener bracht Allie school en praal met succes in evenwicht. Ze begon echter pas optochten serieus te nemen nadat ze verschillende wedstrijden in Ohio had gewonnen. In 2005 nam ze de titel mee naar huis van de Miss Teen Ohio-verkiezing, waarmee ze elke andere concurrent uit het water blies. Hoewel ze eerder geen bekend gezicht was in de wereld van praalwagens, maakte deze verrassende en beslissende overwinning haar een van de favorieten voor de Miss Teen USA-kroon. Het is niet verwonderlijk dat ze de wedstrijd won, die op 8 augustus 2005 plaatsvond in Baton Rouge, Louisiana. Als winnares kreeg ze een eenjarig contract bij Trump Modeling Management, wat resulteerde in enkele kleine campagnes op regionaal niveau.

Allie ontving ook een beurs voor het New York Conservatory for Dramatic Arts, maar besloot daarvan af te zien om naar de Ohio University te gaan. Vanwege haar plotselinge roem maakte ze een gastoptreden in de populaire NBC-soap Passions, eigenlijk haar enige acteerkrediet tot nu toe. In 2006 bracht ze het grootste deel van haar tijd door met reizen door het land, praten over de gevaren van drugs en alcohol , een opmerkelijke daad van zo'n jong persoon.

De ontluikende fase van Allie's rapportagecarrière: Sportstime Ohio, WJW Channel 8 en een Emmy Award

Hoewel ze nog een senior was aan de Ohio University, begon Allie's carrière als verslaggever nogal onverwacht. Toen een van hun beste verslaggevers zich op het laatste moment ziek meldde, benaderde Sportstime Ohio de voormalige Miss Teen USA en vroeg haar om in te vallen.

Zo werkte ze als nevenactiviteitverslaggever tijdens het American Football-toernooi van de Mid-American Conference (MAC) in 2010, evenals het MAC-basketbaltoernooi voor heren in 2011. Gezien het feit dat ze haar hele leven basketbal had gespeeld, toonde ze een uitzonderlijk vermogen om toneelstukken en tactieken te analyseren en inzichtelijke opmerkingen te maken over verschillende gebeurtenissen op het veld. Na het behalen van haar Bachelor's Degree, werd Allie onmiddellijk aangenomen door WJW Channel 8, een FOX Sports-filiaal. In 2011 won ze een Emmy Award voor haar werk als anker voor FOX 8's Friday Night Touchdown, een sectie gewijd aan middelbare schoolvoetbal. Daarna zou ze een nevenactiviteitverslaggever worden voor de Cleveland Cavaliers van de NBA, waardoor ze waardevolle contacten kon leggen in de sportwereld. Fans hielden van haar gevoel voor humor en griezelige manier om inzichten te geven terwijl ze naar de wedstrijd keek.

Een omroepster: CBS, SEC voetbal en basketbal en NBA op TNT

In augustus 2013 , stapte LaForce over naar het CBS Sports Network, waar ze voornamelijk vanaf de zijlijn moest rapporteren bij verschillende NCAA-voetbal- en basketbalwedstrijden voor heren. Als beloning voor haar harde werk en uitzonderlijke prestaties werd ze de belangrijkste verslaggever voor het SEC op CBS-segment, ter vervanging van Tracy Wolfson. Gezien het feit dat ze al een ster was in de omroepwereld, liet CBS haar meewerken aan segmenten voor andere netwerken en organisaties. Zo was ze meerdere jaren de nevenreporter voor NBA TV tijdens de NBA Summer League in Las Vegas, Nevada. Op de meeste dagen interviewde ze de rijzende sterren van de competitie en nam ze vervolgens deel aan de show na de wedstrijd om fantastische inzichten te geven over wat er op het veld gebeurde.

Kasey Kahl

In juni 2018 zou CBS haar geen opslag en meer verantwoordelijkheden geven, dus ze verliet het netwerk . Als een van de beste verslaggevers in de natie, werd ze onmiddellijk gegrepen door Turner Network, waar ze de rol van belangrijkste nevenverslaggever voor NBA-games kreeg. Allie bundelde daarom de krachten met Kenny Smith, Shaquille O'Neal en verschillende andere voormalige NBA-spelers om het beste basketbalrapportageteam van het land te vormen.

Een revolutie in sportuitzendingen: we moeten praten

In 2017 werd Allie LaForce een van de oprichters van de eerste volledig vrouwelijke sporttalkshow in de geschiedenis van de VS – We Need to Talk is vernoemd naar het populaire stereotype over problemen onderweg zijn wanneer een vrouw deze zin zegt. De show loopt nog steeds, zelfs zonder Allie, maar atleten, verslaggevers en mensen uit het hele land prezen de creatie van de show als een belangrijke stap in de beweging naar totale gendergelijkheid.

Persoonlijk leven: is Allie LaForce getrouwd? Heeft ze broers of zussen?

Allie LaForce is getrouwd met Joe Smith, een honkbalwerper voor de Houston Astros van Major League Baseball (MLB). Ze ontmoetten elkaar voor het eerst in 2012 toen Joe een college football-wedstrijd bijwoonde, maar ze waren het niet helemaal eens. Pas in 2013, toen ze directe berichten op Twitter begonnen uit te wisselen, ontwikkelden ze een voorliefde voor elkaar. In juli van datzelfde jaar deed hij een hartverscheurend voorstel aan zijn belle op Ohio Beach, een van Allie's favoriete plekken ter wereld. Op 17 januari 2015 stapten ze in het huwelijksbootje tijdens een privéceremonie in Allie's thuisstaat Ohio. Ondanks dat hij een professionele honkbalspeler was, besloot Smith zijn vrouw te eren door tijdens de ceremonie een basketbal vast te houden. Allie heeft een broer genaamd Jack, die een voetbal linebacker is voor de Mount Union Purple Raiders, en haar jongere zus AuBree is een vier-sportster op Vermillion High School.

Gepost door Allie LaForce Aan maandag 29 april 2019

Problemen met het krijgen van kinderen

Toen Allie en Joe trouwden, verklaarde ze dat ze vier kinderen wilde hebben, maar dat ze niet zwanger konden worden via normale geslachtsgemeenschap; dit komt omdat Joe erachter kwam dat zijn moeder, Lee Smith, de ziekte van Huntington heeft, waardoor hij 50% kans heeft om dezelfde aandoening te erven. Deze ziekte leidt tot de langzame, maar onvermijdbare dood van zenuwcellen in de hersenen, waardoor de persoon niet in staat is een normaal leven te leiden. Ondanks de moeilijkheden zijn de Smiths bereid alles te proberen om een ​​gezin te kunnen stichten. Begin 2019 hebben ze gekozen voor in-vitrofertilisatie (IVF) – met deze inseminatiemethode kunnen artsen alle embryo's analyseren op de aanwezigheid van eventuele mutaties op het IT15-gen , wat kan leiden tot het ontstaan ​​van de ZvH later in het leven. Ze implanteerden met succes gezonde embryo's, maar geen één haalde de laatste fase; Allie maakte deze hartverscheurende ontwikkeling bekend via Instagram. Ze verklaarde echter ook dat ze het nog vele malen zal proberen totdat haar droom van vier kinderen werkelijkheid wordt.

Allie LaForce

Lichaamsmaten: hoe lang is Allie LaForce?

Allie LaForce is 173 cm lang, weegt ongeveer 55 kg en heeft een zandloperfiguur, wat duidelijk blijkt uit haar vitale statistieken van 34-23.5-34.

Nettowaarde: hoe rijk is Allie LaForce?

Allie LaForce heeft een nettowaarde van $ 2 miljoen, vanaf augustus 2019. Haar gerapporteerde salaris bij TNT is $ 220.000 per jaar, waardoor ze een van de best betaalde verslaggevers in het land is.

Ik heb Coach Kerr & Coach Nurse in enkele ogenblikken op onze #NBAFinals Gm3 Pre-Game show LIVE vanuit Oracle??? @NBATV Meedoen @SHAQ @TheJetOnTNT @realchriswebber @JaredSGreenberg @CaseyStern en ik! #NBA pic.twitter.com/s19OQiyFbA

- Allie LaForce (@ALaForce) 5 juni 2019

Aanwezigheid op sociale media

Haar officiële Facebook-pagina heeft 27.000 likes, en LaForce is ook immens populair op beide Instagram en Twitter , met respectievelijk 47.000 en 105.000 volgers.

Aanbevolen