Journalisten

Amanda Balionis (CBS) Wiki Biografie, leeftijd, echtgenoot, salaris

Wie is Amanda Balionis?

Amanda Balionis is een Amerikaanse sportjournalist en presentator, die sterren heeft gekregen door voor CBS Sports te werken. Ze doet verslag van sporten als golf en American Football, terwijl ze ook heeft bijgedragen aan het populair maken van lacrosse.

Bekijk dit bericht op Instagram

De zomer is aangebroken en zo ook de #FabFitFun Zomerbox #FabFitFunPartner? Voor degenen die zoals ik reizen, is dit wat me onderweg zal helpen: de Burn-weerstandsbanden zijn perfect voor hotelworkouts onderweg - de Grace & Stella Rose-spray helpt mijn huid gehydrateerd te houden tijdens vluchten en daarbuiten (plus , laat die vliegtuigen een beetje beter ruiken) en de Braziliaanse Bum Bum-crème is al een van mijn favoriete lotions en gaat met 2,5 ounce rechtstreeks in mijn handbagage. Kan je niet geloven dat het al zomer is? Ik beloof je dat deze @fabfitfun-box je alle zomerse vibes zal laten voelen ?? Je kunt $ 10 korting krijgen op je eerste doos met mijn code GOLF10 op www.fabfitfun.com

Een bericht gedeeld door Amanda Balionis (@balionis) op 27 juni 2019 om 12:05 uur PDT

Amanda Balionis Wiki: Leeftijd, Jeugd en Onderwijs

Amanda Balionis werd geboren op 20 juni 1987 in Pittsburgh, Pennsylvania, VS, waar ze woonde tot ze 10 werd. Kort daarna verhuisden Amanda en haar ouders naar Lancaster. Zij is de dochter van Anthony Balionis en zijn vrouw Dana, die golffanaten zijn, en op hun advies begon de jonge Amanda met golfen. Haar ouders hebben in 2016 een vreselijk auto-ongeluk gehad - ze overleefden het, maar bleven achter met ernstige verwondingen, en haar vader stierf helaas een paar maanden na het ongeluk.

Ze zat al voor haar 10e in de juniorenklasse golf en werd zelf verliefd op het spel. Ze werd echter meer gefocust op haar opleiding in plaats van er professioneel golf van te maken. Ze ging naar de Manheim Township High School, waar ze in 2004 afstudeerde, en schreef zich vervolgens in aan de Hofstra University, waar ze in 2008 een graad in Broadcast Journalism behaalde.

Amanda Balionis

Carrièrebegin

Tijdens haar universiteitsjaren was Amanda al begonnen haar vaardigheden aan te scherpen, eerst als lid van de WRHU Radio, daarna trad ze toe tot The Chronicles Newspaper en de Association of Women in Communications. Ze liep ook stage bij CBS2 en had ervaring uit de eerste hand met ABS News NOW.

Na haar afstuderen kreeg ze dankzij haar ervaring gemakkelijk een baan bij Lancaster Newspaper als verslaggever. Ze bleef daar een jaar, waarna ze overstapte naar Verizon Sports waarvoor ze werkte als nevenactiviteitverslaggever. Het was een freelanceklus en ze deed verslag van een aantal sportteams van middelbare scholen. Haar carrière vorderde langzaam en na Verizon trad Amanda toe tot het MSG Network, waar ze ook een nevenactiviteitverslaggever was.

Wanneer je maar 20 minuten nodig hebt om op te warmen voordat je je eerste Wereldkampioenschapsgolftitel wint #Leg uitpic.twitter.com/pXCDVoSEme

- Amanda Balionis (@Amanda_Balionis) 28 juli 2019

Stijging naar bekendheid

Amanda werd steeds populairder en ze zou volleybalcommentator worden voor MSG Varsity, maar dit duurde maar zo lang totdat ze door de PGA Tour werd gerekruteerd om als verslaggever te dienen. Ze bleef vijf jaar bij PGA Tour, meestal als presentator van de PGA Tour Today-show, toen Callaway Golf bij haar aanklopte. Ze verhuisde in april 2016 naar het station en dankzij haar harde werk kreeg ze een contract aangeboden bij CBS Sports en trad ze zonder aarzelen toe tot het CBS Sports-golfteam. Sindsdien host ze golfshows op het netwerk en interviewt ze ook spelers. Daarnaast is Amanda ook begonnen met rapporteren over National Football League (NFL) en ook over lacrosse.

Amanda Balionis Netto waarde

Sinds de lancering van haar carrière is Amanda behoorlijk populair geworden en haar succes heeft haar rijkdom in grote mate vergroot. Dus heb je je ooit afgevraagd hoe rijk Amanda Balionis medio 2019 is? Volgens gezaghebbende bronnen wordt geschat dat het vermogen van Balionis zo hoog is als $ 500.000, wat behoorlijk behoorlijk is. Ongetwijfeld zal haar vermogen de komende jaren toenemen, ervan uitgaande dat ze haar carrière met succes voortzet.

Amanda Balionis Persoonlijk leven, daten, vriendje, kinderen

Wat weet je over Amanda's persoonlijke leven? Nou, deze prominente sportjournalist is niet erg open geweest als het gaat om het delen van details uit haar persoonlijke leven, maar we zijn erin geslaagd om wat sappige informatie over het persoonlijke leven van Amanda te ontdekken. Hoewel ze privé is, heeft ze in het verleden verteld dat ze een vriend had, maar sindsdien zijn ze uit elkaar. Ze is nu volledig gefocust op haar stijgende carrière en bereidt zich voor op de volgende grote stap, professioneel natuurlijk.

Amanda Balionis Internet Fame

In de loop der jaren is Amanda behoorlijk populair geworden op sociale mediaplatforms, vooral Instagram en Twitter, hoewel ze ook op Facebook te vinden is. Haar officiële Instagram-pagina heeft meer dan 125.000 volgers, met wie ze haar meest recente carrière-inspanningen heeft gedeeld, evenals enkele details uit zijn persoonlijke leven, zoals genieten van tijd met haar hond, naast tal van andere berichten. Amanda is ook behoorlijk populair op Twitter , waarop ze meer dan 85.000 volgers heeft, met wie ze haar ideeën, interesses en meningen deelt en dagelijks communiceert met haar fans. Je kunt Amanda vinden op Facebook ook, maar ze heeft slechts ongeveer 4.000 volgers op dit sociale mediaplatform.

Ik krijg veel vragen over hoe je met golf kunt beginnen als je een beginner bent en mijn antwoord is altijd hetzelfde... pak wat vrienden,...

Gepost door Amanda Balionis Aan dinsdag 19 maart 2019

Amanda Balionis Lengte, gewicht, lichaamsafmetingen en uiterlijk

Weet jij hoe lang Amanda is en hoeveel ze weegt? Nou, ze staat op 5ft 5ins, wat gelijk is aan 1,65m, weegt ongeveer 125lbs of 57kgs, en haar vitale statistieken zijn 37-25-36 inches. Ze heeft lichtbruin haar, terwijl haar ogen blauw zijn. Ze wordt erkend als heel mooi, wat haar ook in haar carrière heeft geholpen.

Aanbevolen