Beroemdheden

Amanda Cerny's oudere zus Samantha Cerny Wiki Biografie, leeftijd, dating

Wie is Samantha Cerny?

Samantha werd geboren onder het sterrenbeeld Steenbok op 5 januari 1990 in Pittsburg, Pennsylvania, VS, heeft dus de Amerikaanse nationaliteit en volgt ook de christelijke religie. Ze is vooral bekend om twee dingen: als zus van Amanda Cerny en als persoonlijkheid op sociale media.

Bekijk dit bericht op Instagram

Klein strandkonijntje ??☀️ ​​• •

Een bericht gedeeld door Samantha Cerny (@samanthacerny) op 12 maart 2019 om 8:31 uur PDT

Het vroege leven en onderwijs

Samantha bracht haar jeugd door in Zuid-Florida met... haar ouders en haar jongere zus Amanda – ze praat nooit over haar ouders, maar dankzij haar zus Amanda is er veel over hen bekend. De volledige naam van hun moeder is Amy Lee Reed, terwijl haar tweede echtgenoot Jason Paul Reed is – ze wonen in Florida en runnen samen een bedrijf. Het lijkt erop dat beide meisjes door hun moeder werden geïnspireerd om te gaan sporten sinds ze Taekwondo beoefende tijdens haar tienerjaren. De vader van de meisjes is Russell Allen Cerny en ze lijken geen hechte band met hem te hebben – hij hertrouwde ook nadat hij van zijn vrouw was gescheiden – zijn tweede vrouw heet Zemira Cerny. Hij is een goed opgeleide persoon die is afgestudeerd aan de Indiana University of Pennsylvania in bedrijfskunde en momenteel werkt bij de Change Healthcare Company, die zich richt op het verbeteren van het werk van bedrijven in de gezondheidszorg. Samantha en Amanda hebben ook nog een zus, Nicole genaamd, die niet zo actief is op internet als zij beiden. Het is niet bekend of Samantha haar opleiding heeft voortgezet nadat ze was afgestudeerd aan de middelbare school.

Carrière

Samantha trad in de voetsporen van haar jongere zus en gaf sociale media een kans - ze is nu populair op verschillende sociale mediaplatforms en was samen met haar zus een sensatie op Vine voordat de website werd gesloten. Je kunt zeggen dat Samantha erin is geslaagd om online een carrière op te bouwen, alleen omdat haar zus haar heeft geholpen en haar heeft laten zien in haar video's op Youtube en Wijnstok.

Amanda Cerny

Amanda is een jaar jonger dan Samantha, is geboren op 26 juni 1991 onder het sterrenbeeld Kreeft en heeft de Amerikaanse nationaliteit. In tegenstelling tot haar zus bracht Amanda haar jeugd niet op één plek door, maar hield ze van reizen toen ze een kind was, net zo goed omdat ze in vijf staten woonde voordat haar familie zich in Florida vestigde. Terwijl andere meisjes met poppen wilden spelen, was Amanda geïnteresseerd in sport en behaalde ze haar zwarte band in karate voordat ze 11 werd.

Ze was een van de beste studenten van haar middelbare school, en nadat ze haar diploma had behaald, ging ze naar de Florida State University en studeerde Internationale Betrekkingen - tijdens haar eerste jaar begon ze haar foto's naar de redactie van Playboy magazine, en werd uitgenodigd voor de Playboy Mansion, deed een fotoshoot en werd uiteindelijk gekozen als Miss oktober 2011. Omdat universiteiten over het algemeen niet trots zijn op hun studenten die poseren voor Playboy en omdat Amanda haar modellencarrière wilde voortzetten, besloot ze te stoppen school, en verhuisde naar Los Angeles om haar dromen na te jagen.

Ze begon haar eigen Vine-kanaal waarop ze erg populair was, en toen de website stopte, lanceerde ze haar YouTube-account en verzamelde al snel een groot aantal volgers.

Amanda is ook een actrice, want ze speelde een gastrol in de Hello Ladies TV-serie in 2013 en Adam Devine's House Party TV-serie in 2016, waarin ze in een aantal afleveringen verscheen. Ze won ook een rol in The Deleted TV-serie in 2016 en acteerde daarna samen met populaire acteurs als Nicolas Cage, Sophie Skelton en Michael Rainey Jr. in de actiedramafilm 211 anno 2018.

Amanda is ook een filantroop en heeft in de loop der jaren verschillende liefdadigheidsorganisaties geholpen - in 2010 was ze een van de vele mensen die de mensen in Haïti kwamen helpen, en richtte daarna haar eigen non-profitorganisatie op genaamd Play Foundation . Ze beweert dat de kinderen in nood de belangrijkste focus van liefdadigheidsorganisaties zouden moeten zijn, en zo was een onderdeel van het liefdadigheidsevenement ChangUr dat in 2015 werd georganiseerd om geld in te zamelen voor kinderen die het nodig hebben.

Verliefd op Indië! pic.twitter.com/z4FNbohl3L

— Amanda Cerny (@AmandaCerny) 29 maart 2019

Er zijn geen enkele controverse over Amanda's liefdesleven - ze is al een paar maanden aan het daten met YouTuber Johannes Bartl en ze lijken samen gelukkig te zijn. Omdat ze allebei online persoonlijkheden zijn, delen ze vaak foto's van zichzelf op hun beide Instagram-accounts. Voor Johannes had Amanda een relatie met Logan Paul, die ook een YouTuber is, en ook met King Bach in 2015. Een van de meest populaire mensen met wie ze uitging was Justin Bieber voor een paar maanden – haar eerste vriendje waarvan het publiek weet dat het komiek Dane Cook was in 2011.

Amanda is momenteel 27 jaar oud, heeft lang bruin haar, bruine ogen, is 1,7 m lang, weegt ongeveer 55 kg en haar vitale statistieken zijn 34-24-34.

De sociale media-accounts van Samantha en Amanda

Zowel Samantha als Amanda staan ​​bekend om hun aanwezigheid op internet en zijn erg populair op verschillende sociale-mediaplatforms – Samantha lanceerde haar Twitter-account in maart 2012 en heeft tot nu toe bijna 2500 volgers verzameld en ongeveer 800 keer getweet. Ze is misschien niet zo populair op Twitter, maar heeft bijna 400.000 volgers op haar Instagram account, waarop ze bijna 280 foto's heeft geplaatst. Ze heeft ook een Facebook-pagina, maar die wordt slechts door minder dan 500 mensen gevolgd – ze heeft een officiële website waarop je een paar van haar foto's kunt zien en contact met haar kunt opnemen als je vragen hebt of haar misschien een modellenbaan wilt aanbieden .

Amanda is een succesvolle YouTuber , en haar account is haar belangrijkste bron van inkomsten - ze lanceerde haar kanaal op 9 oktober 2011 en heeft tot nu toe bijna 2,8 miljoen abonnees verzameld en meer dan 175 miljoen views van al haar video's samen. Ze lanceerde haar Twitter-account in januari 2010 en heeft bijna een miljoen volgers verzameld en ongeveer 25.000 keer getweet - haar Instagram-account wordt gevolgd door maar liefst 25 miljoen mensen terwijl ze bijna 1.800 foto's plaatste. Amanda heeft ook een Facebook-pagina. die wordt gevolgd door meer dan acht miljoen fans.

Priveleven

Samantha praat niet veel over haar persoonlijke leven, maar er gaan geruchten over haar – ze zou sinds januari 2017 verloofd zijn, maar er is niets bekend over de persoon met wie ze verloofd is. Ze praat nooit over zaken uit het verleden en is nogal een geheimzinnig persoon als het gaat om haar liefdesleven.

Samantha Cerny

Likes en hobby's

Samantha is getalenteerd als het op muziek aankomt – ze speelt keyboard en zingt graag rock- en popliedjes. Ze is ook erg fysiek actief, want ze houdt van fietsen, bowlen, langeafstandslopen, golfen, paardrijden, yoga, vaak vissen en zwemmen. Dat is niet alles, Samantha houdt ook van kickboksen en iets gevaarlijkers zoals rotsklimmen, rolschaatsen en skaten - Samantha staat ook bekend als een grote dierenliefhebber.

Ze was een van de beste cheerleaders op de middelbare school, is erg goed in hoelahoep en volgde vechtsportlessen.

Uiterlijk en vermogen

Samantha is momenteel 29 jaar oud, heeft lang blond haar, blauwe ogen, is 1,6 m lang, weegt ongeveer 54 kg en haar vitale statistieken zijn 34-24-34.

Volgens gezaghebbende bronnen wordt het huidige vermogen van Samantha geschat op bijna $ 1 miljoen, maar zal het zeer waarschijnlijk stijgen - haar zus Amanda heeft een nettowaarde van meer dan $ 3 miljoen.

Aanbevolen