Beroemde Echtgenoten

Amanda Grahovec Wiki Bio. Patrick Kane's leeftijd, familie, vermogen

Wie is Amanda Grahovec?

Amanda Grahovec werd geboren in de Verenigde Staten van Amerika en is vooral bekend als de vriendin van de National Hockey League (NHL)-speler, Patrick Kane. Zijn vriend wordt beschouwd als een van de grootste NHL-spelers aller tijden en dient als rechtsbuiten voor het team, de Chicago Blackhawks.

Het vermogen van Amanda Grahovec

Hoe rijk is Amanda Grahovec? Vanaf begin 2019 schatten bronnen een nettowaarde van meer dan $ 100.000, verdiend door succes in haar verschillende inspanningen. Ze heeft ook een potentieel aanzienlijke hoeveelheid rijkdom gekregen dankzij het succes van haar partner, die een vermogen heeft dat geschat wordt op meer dan $ 28 miljoen. Terwijl ze haar inspanningen voortzet, wordt verwacht dat haar rijkdom ook zal blijven toenemen.

Het vroege leven en beroemd worden

Er zijn zeer weinig details over Amanda gedeeld, omdat er geen informatie beschikbaar is over haar jeugd, familie en zelfs haar opleiding. Zelfs details over hoe ze Kane ontmoette zijn niet bekend en er is veel mysterie rond haar leven buiten hun relatie. Verschillende bronnen stellen dat ze vroeger werkte in een bar genaamd 'Bull and Bear'.

Patrick Kane en Amanda Grahovec

Ze kwam voor het eerst in de openbaarheid in 2013 toen de Chicago Blackhawks de . wonnen Stanley Cup , waar ze Patrick ondersteunde, en de twee zijn sindsdien vele malen samen in het openbaar gezien. Hij is ook niet verlegen geweest om hun relatie te bevestigen - blijkbaar waren ze al drie jaar samen voorafgaand aan haar eerste publieke optreden. De twee worden vaak samen gezien bij sportevenementen; ze is een fervent sportliefhebber en naast hockey kijkt ze ook naar populaire basketbalwedstrijden en honkbalwedstrijden.

Vriend – Patrick Kane

Patrick Timothy Kane II werd geselecteerd als de eerste algemene keuze tijdens de NHL Entry Draft 2007, nadat hij al een indrukwekkende juniorcarrière had laten zien. Sindsdien heeft hij zijn team, de Chicago Blackhawks, naar drie Stanley Cups geleid, in 2010, 2013 en 2015. Hij nam ook tweemaal internationaal deel en vertegenwoordigde de VS op de Olympische Winterspelen van 2010 en 2014. Hij is een ontvanger van de Conn Smyth Trophy in 2013 als de meest waardevolle speler van de play-offs, en na het seizoen 2015-2016 won hij de Hart Memorial Trophy als de meest waardevolle speler van het seizoen.

We moeten allemaal samenkomen en steunen #USMNT als ze het morgen opnemen tegen Mexico! #OneNationOneTeam pic.twitter.com/qVSZn7vr6N

- Patrick Kane (@88PKane) 11 november 2016

In hetzelfde seizoen werd hij de eerste in Amerika geboren speler die de Art Ross Trophy won, die wordt toegekend aan de scorende leider in de NHL, met 106 punten, waaronder 46 goals en 60 assists. Hij zette zijn succes voort in het volgende seizoen en eindigde als tweede in de competitie met 89 punten. In 2018 speelde hij toen zijn eerste vijfpuntswedstrijd van zijn carrière tegen de Ottawa Senators, en bereikte ook zijn 800ecarrièrepunt een paar weken later tegen de New York Islanders, en werd slechts de vijfde speler in de franchisegeschiedenis die die mijlpaal bereikte. Hij heeft in tal van All-Star-games gespeeld.

controverses

Hoewel hun relatie door de jaren heen sterk is gebleven, is de vriend van Grahovec betrokken geweest bij verschillende controverses die hun relatie negatief hebben beïnvloed. Voordat ze hun relatie begonnen, werd hij gearresteerd in Buffalo nadat hij naar verluidt een taxichauffeur had geslagen die hen niet het juiste wisselgeld voor de kermis had gegeven. Hij werd beschuldigd van tweedegraads diefstal en diefstal van diensten, maar pleitte niet schuldig, maar verontschuldigde zich later voor zijn acties en vermeldde hoe ondersteunend de organisatie namens hen was. De meeste aanklachten werden later ingetrokken, behalve voor een misdrijf.

Bekijk dit bericht op Instagram

Het beste aan onze serie in Nashville zijn de 4 thuiswedstrijden #LosePredsLose #GettheBrooms

Een bericht gedeeld door Patrick Kane (@drunkkane) op 10 april 2017 om 15:43 PDT

In 2015 maakten velen zich zorgen over de status van hun relatie, aangezien via Buffalo News werd gemeld dat Patrick betrokken was bij een geval van aanranding in Hamburg, New York. Na een onderzoek weigerde het kantoor van de officier van justitie een aanklacht in te dienen omdat er geen geloofwaardig bewijs was. Later werd onthuld dat de moeder van de klager een hoax had verzonnen, om het te laten lijken alsof er met het bewijsmateriaal was geknoeid om een ​​negatief licht op Kane te werpen. Gedurende de hele kwestie bleef Amanda aan zijn zijde en bleef ze hun relatie steunen.

Persoonlijk leven en sociale media

Voor haar persoonlijke leven is bekend dat Grahovec en Kane sinds 2010 samen zijn en buiten het seizoen wonen de twee vaak in een huis aan de oevers van Lake Erie in Hamburg, New York. Kane bezat eerder ook een woning in het Trump International Hotel and Tower, een appartement met twee slaapkamers dat hij verwierf maar later te koop zette. Haar vriend staat bekend als zeer actief op het gebied van liefdadigheidsinspanningen en heeft in de loop der jaren deelgenomen aan tal van evenementen, bijvoorbeeld om meer dan $ 300.000 in te zamelen voor het Ronald McDonald House of Charities, door een spel te spelen om geld in te zamelen.

Een van de redenen waarom er veel mysterie en speculatie is met betrekking tot Amanda's leven, is te wijten aan het ontbreken van openbare informatie over haar. Ze heeft geen accounts op een van de belangrijkste sociale-mediawebsites, wat verschillende bronnen bevestigt dat ze het publiek ver weg wil houden van persoonlijke informatie over haar. Ze is erin geslaagd haar leven privé te houden ondanks het succes van haar partner, en dat lijkt niet snel te veranderen. Zij voornamelijk ondersteunt Kane van de achtergrond.

Aanbevolen