Zakenmensen

Amanda Martin (Iron Resurrection) Wiki Bio, leeftijd, vermogen

Wie is Amanda Martin?

Amanda Martin, beter bekend als Mandi, is samen met haar man Joe Martin mede-eigenaar van het restauratiebedrijf voor motorvoertuigen, Master Bros Custom , gevestigd in Austin, Texas. Wat dit Amerikaanse stel beroemd heeft gemaakt en hen stevig op de beroemdheden van de motorheads heeft geplaatst, is hun tv-realityshow, Iron Resurrection.

De familieachtergrond van Amanda Martin, vroege carrière

Amanda werd geboren Amanda Jill Keathley op 11eDecember 1973, in Red Oak, Texas, VS, is momenteel dus 45 jaar oud.

Bekijk dit bericht op Instagram

・・・ Het graven van deze @crracing-radiator en drop-in-kit die we in de '83 Silverado hebben geplaatst. ? ? ? Bedankt aan @ca_preston @gccooling en @crracing. Ze hebben het zo makkelijk gemaakt. #gccooling #crracing #squarebody #martinbroscustoms #ironresurrection #season4 #c10 #83c10 ? ? #squarebody

Een bericht gedeeld door Amanda 'Bath' Martin (@mrs.martinbroscustoms) op 26 maart 2020 om 8:22 uur PDT

Haar man, Joe , geboren op 16eJuni 1969 is 50. Ze heeft een broer, Zack Keathley , die ook actief is in de autorestauratie-industrie als manager van KhS Global Automotive Solutions in Dallas, Texas, en een zus, Wendi Blank. Hun moeder, Sandi Klapp Nafziger, trouwde in 2016 met haar nieuwe echtgenoot Craig. Helaas vecht een van Wendi's zonen, Luke, tegen leukemie en is Sandi actief bezig met het verzamelen van steun voor zijn medische proces.

Amanda heeft haar opleiding niet onthuld, behalve dat ze naar Red Oak High School ging, maar lang voor Iron Resurrection, ze werkte als Vice President Branch Manager voor Wells Fargo van maart 2007 tot december 2011. In 2012 kreeg ze de functie van Assistant Vice President Branch Manager voor Pioneer Bank in Austin, Texas, werd in december 2014 gepromoveerd tot Vice President, Deposit Operations en uiteindelijk tot Product Beheerder in maart 2016.

Amanda Martin

Ze verliet de bank in november 2017, ongetwijfeld met de toenemende eisen van haar functie bij Martin Bros Customs.

Hoe is Iron Resurrection ontstaan?

Amanda's man, Joe Martin heeft sinds zijn jeugd een natuurlijke artistieke flair getoond en hield ervan om iets mechanisch te tekenen. Veel van zijn inspiratie was ontleend aan Hot Rod-tijdschriften. Hij heeft geen formele opleiding op het gebied van auto-customizing of werktuigbouwkunde, maar heeft het gewoon gaandeweg geleerd.

Toen hij begon, werkte hij eerst aan auto's, en vervolgens in het midden van de jaren negentig omgeleid naar custom-jobs op fietsen. Hij sleepte zijn broer, Jason, in het bedrijf en samen begonnen ze Martin Bros Bikes.

Joe maakte naam als een veelgeprezen custom artist en metal master. Hij won het Biker Build-Off-kampioenschap, wat zijn populariteit een boost gaf, en was twee jaar op de show van Discovery Channel. Joe werkte vervolgens aan Monster Garage, georganiseerd door Jesse James tussen juni 2002 en juni 2006.

Toen de fietsenwinkel werd gesloten, werd Velocity TV gelanceerd en werden Joe en Jason benaderd door de producenten, wat de lancering bleek te zijn van Martin Bros Douane in Austin. Amanda en Jayson Shag Arrington voegden zich bij het team, en na een teaservideo, gefilmd door Jason in de winkel, gaf Velocity de groene vlag en Iron Resurrection sloeg in de versnelling.

De show ging in première op 13eapril 2016, en is versneld door een succesvolle drie seizoenen.

op 23rdNovember 2018 Velocity omgedoopt tot MotorTrend, een uitbreiding van het gelijknamige motortijdschrift.

Amanda en Shag zoeken in Texas naar oude, afgedankte en ongebruikte voertuigen, die ze ophalen en naar de winkel vervoeren voor Joe en zijn bemanning om ze in glanzende glorie te herstellen. Jason Martin is samen met James Conant de co-regisseur. Extra sterren in de show zijn Mike Zabonek en Javier Ponce.

De reality-serie heeft grip gekregen en de lancering van het vierde seizoen van Iron Ressurection is gepland voor begin 2020. Momenteel staat het op nummer 4 op Snelheid met een 7+ rating.

Populariteit en netto waarde

Amanda heeft zeker veel fans aangetrokken als het mooie gezicht in de zeer vermakelijke show, die op haar wordt weerspiegeld Instagram pagina, en The Martin Bros Customs Instagram pagina is ook prominent aanwezig. Zowel Amanda als de Martin Bros Douane hebben Facebook pagina's ook, net als de IJzeren opstanding .

Ze heeft ook een persoonlijke Facebook pagina, en is aan Twitter R.

Met haar groeiende bekendheid, het inkomen dat ze ontvangt van Martin Bros Customs, hun online winkel die merkartikelen verkoopt en de opbrengst van Iron Resurrection, wordt geschat dat Amanda's nettowaarde in de buurt van $ 300.000 ligt. Het vermogen van haar man Joe zou rond de $ 700.000 liggen, dus samen is het paar ongeveer een miljoen dollar waard.

Iron Resurrection heeft hun werk uit handen genomen met deze verroeste Karmann Ghia uit '71. pic.twitter.com/O0n63YlsEM

- MotorTrend TV (@MotorTrendTV) 22 augustus 2017

Priveleven

Amanda ontmoet graag mensen en is een hondenliefhebber, die vaak bijdraagt ​​aan inzamelingsacties voor dieren en inzamelingsacties om een ​​einde te maken aan kinderkanker. Amanda en haar man Joe wonen in Dripping Springs, Texas. Ze zijn vaak in de publiciteit en zijn vooral onderweg met autoshows, exposities en evenementen. Ze houden hun persoonlijke leven liever privé, dus het is niet bekend wanneer ze trouwden; ze hebben geen kinderen.

Aanbevolen