Websterren

Amberlynn Reid's biografie, leeftijd, lengte, vriendin, gewicht, Wiki

Amberlynn Wiki Biografie

Amberlynn Lynn Reid werd geboren in Key West, Florida, VS, op 27 december 1990, dus onder het sterrenbeeld Steenbok en met de Amerikaanse nationaliteit – ze is populair vanwege haar YouTube-kanaal waarop ze voornamelijk video's uploadt die betrekking hebben op haar leven.

Gepost door Amberlynn Reid Aan maandag 4 april 2016

Het vroege leven en onderwijs

Amberlynn bracht maar een paar maanden door in Key West, toen haar ouders naar Californië verhuisden toen ze nog een baby was. Tijdens een van haar video's verklaarde Amberlynn dat beide... haar ouders waren drugsverslaafden en behandelden elkaar nooit goed, voortdurend schreeuwen en vechten, maar verder was haar jeugd niet zo moeilijk. Amberlynn heeft twee jongere broers, en toen ze acht was, werden ze met zijn drieën in een pleeggezin geplaatst – haar jongste broer werd geadopteerd in een ander huis en ze heeft hem nooit meer gezien.

Omdat zij en haar andere broer meer dan een jaar in een pleeggezin hebben doorgebracht zonder dat iemand ze adopteerde, werd Amberlynn op haar tiende naar een kindertehuis overgebracht en daarna naar verschillende pleeggezinnen verhuisd. Hun ouders besloten clean te worden en hun kinderen terug te krijgen, dus Amber en haar broer gingen weer bij hen wonen, maar na twee jaar verslechterden de zaken weer, en Amber begon te drinken, wiet te roken en bevond zich in slecht gezelschap. Zoals Amber zei, was dit de slechtste periode van haar leven, toen haar vader drugs begon te verkopen en haar broer haar mishandelde.

Na de scheiding van haar ouders

Toen Amber ongeveer 15 was, gingen haar ouders uit elkaar en ging haar moeder bij haar vriend wonen. Amber voelde zich mentaal niet goed en overwoog zelfmoord te plegen, maar vertrouwde dit uiteindelijk aan een vriend toe, en hij sprak met de leraren, wat ertoe leidde dat Amber zes dagen in een psychiatrisch ziekenhuis verbleef. Tijdens dat korte verblijf kreeg ze de diagnose depressie, maar de dokters konden haar geen antidepressiva geven omdat ze die al drie jaar slikte.

Na ontslag uit het ziekenhuis werd Amber weer in een pleeggezin geplaatst – ze bracht er maanden door en mocht haar moeder en broer maar één keer per week zien. Toen ze 17 was, stond een van haar vrienden haar toe om bij haar en haar familie te wonen, maar ze was nog steeds depressief en het werd nog erger toen ze ruzie kreeg met haar vriend, en de vriend en haar broer begonnen haar te martelen. Dit verslechterde haar toestand en ze wendde zich tot voedsel, en werd al snel zo zwaar als 109 kg.

Amberlynn Reid

Op 18-jarige leeftijd ging ze weer bij haar moeder wonen die nog steeds aan de drugs was, ging toen weer naar een psychiatrisch ziekenhuis en kreeg deze keer de diagnose paniekstoornis en kon dus niet meer bij haar moeder blijven. Gelukkig voor haar had ze een langeafstandsrelatie met een meisje genaamd Kacey, en besloot haar een bezoek te brengen in Arizona, om uiteindelijk bij haar in te wonen. Kacey's moeder en haar vriend haatten Amber echter en misbruikten haar op verschillende manieren - na Kacey trok Amber in bij Krystal, toen bij Destiny en daarna bij anderen.

Amberlynn studeerde op de een of andere manier af van de middelbare school en schreef zich in aan het Brown Mackie College in Tucson, Arizona, maar slaagde er niet in om af te studeren.

Carrière van een YouTuber

Amber's carrière begon op 17 september 2011 toen ze haar opende Youtube kanaal met een beschrijving die luidt: 'We zullen zien waar dit me brengt ... Abonneer je om te zien' - het kanaal wordt momenteel gevolgd door bijna 130.000 mensen en telt bijna 60 miljoen views op al haar video's samen.

Amber heeft in een van haar video's verklaard dat ze YouTube als haar werk beschouwt en dat ze zichzelf ziet als een entertainer met als belangrijkste doel haar fans gelukkig te maken. Het kanaal van Amber wordt momenteel echter vooral gevolgd door 'haters', die kritiek hebben op alles wat ze doet en de video's die ze maakt - ze beweren dat Amber een grote leugenaar is en zullen zelfs tegen je liegen over wat ze als ontbijt heeft gegeten. Het is ook bekend dat Amber een nep Facebook-profiel heeft gemaakt om alleen maar lid te worden van een groep en te zien wat mensen daar over haar schrijven - nadat ze tijdens discussies in de groep talloze keren voor zichzelf opkwam, werden mensen achterdochtig en kwamen ze er uiteindelijk achter dat de nep profiel was eigenlijk van Amber; vervolgens werd ze verbannen uit de groep.

Persoonlijk leven en relaties

Amber heeft door de jaren heen met verschillende meisjes gedatet, meestal vrij langdurige relaties. Sommige van de meisjes met wie ze uitging, zijn onder meer:

  • Kasey Cordiva, ook bekend als Cassie of Cassidy, van 2008 tot 2011. Ze ontmoetten elkaar op internet en Kasey kwam Amber in Californië opzoeken en bleef een week bij haar - daarna ging Amber bij Kasey en haar moeder in Tucson en kwam daar vast te zitten. Na drie jaar in 2011 werd Amber verliefd op iemand anders en scheidde zich van Kasey;
  • Amber viel voor Krystle Siviak en woonde van 2011 tot 2015 bij haar en haar ouders, maar ze voelden zich uiteindelijk allebei onbemind en stopten ermee. Er wordt nog steeds gezegd dat ze goede vrienden zijn en elkaar soms bezoeken;
  • Van 2015 tot 2017 ging Amber uit met Destiny Cook - ze gingen samenwonen voordat ze elkaar daarvoor zelfs hadden gezien. Eerst woonden ze bij Destiny's moeder, maar toen vonden ze hun eigen flat in Kentucky - het was Destiny die het uitmaakte met Amber;
  • Sinds 26 mei 2017 is Amber aan het daten met Becky Williams. Becky zag dat Amber online werd gepest en wilde haar controleren. De twee begonnen te daten en al snel trok Amber in bij Becky en Eric en Ricky, haar kamergenoten, en de twee zijn sindsdien samen.

Het lijkt erop dat Amber het niet moeilijk heeft om partners te vinden, ook al heeft ze veel mentale problemen en problemen met haar gewicht.

Bekijk dit bericht op Instagram

KONINGIN ??????? @raritycat

Een bericht gedeeld door Amberlynn Reid (@amberlynn.reid) op 16 juli 2018 om 11:03 uur PDT

Ambers liefde voor dieren

Amber is een grote fan van dieren, vooral katten, en heeft door de jaren heen talloze huiskatten gehad. Gracie was de kat die ze had met Destiny, maar ze werd vermist in de zomer van 2015 toen ze per ongeluk het huis uit werd gelaten. Amber kocht toen Wasabi, die momenteel bij haar en haar vriendin Becky woont. Scarlet werd gekocht voor Wasabi om gezelschap te hebben, maar de twee katten leken het niet zo goed met elkaar te kunnen vinden en daarom werd Scarlet cadeau gedaan aan Ambers vriend. Zeldzaamheid is een kat die Amber vond toen ze een kitten was, en ze woont momenteel bij haar en Becky - naast al deze katten hebben Amber en Becky ook een hond genaamd Twinkie Starr die momenteel bij hen woont.

Uiterlijk en vermogen

Amber is momenteel 28 jaar oud. Ze heeft lang bruin haar en bruine ogen, maar haar lengte en huidige gewicht zijn niet bekend - ze heeft echter nog steeds extreem overgewicht en moet een kar gebruiken om zich te verplaatsen wanneer ze naar winkels zoals Walmart gaat.

Volgens gezaghebbende bronnen wordt het huidige vermogen van Amber geschat op minder dan $ 100.000 - YouTube is haar enige bron van inkomsten.

En voorgekookt https://t.co/tKWvw0XVes

— Amberlynn Reid (@AmberlynnReid3) 23 februari 2019

Aanwezigheid op sociale media

Amber was vroeger erg actief op verschillende social-mediaplatforms, maar toen ze de haatmail niet meer kon uitstaan, besloot ze de meeste van haar accounts te sluiten. Haar Instagram-account werd gevolgd door ongeveer 40.000 mensen voordat Amber het sloot, en er is nu nog maar een door fans gemaakt account . Ze heeft een Twitter-account dat ze in januari 2017 lanceerde, maar stopte met tweeten na slechts een maand en 110 tweets - ze lijkt momenteel alleen haar Facebook-profiel te gebruiken en er wordt gezegd dat ze meestal verzoeken accepteert van mensen die ze kent.

Aanbevolen