Beroemdheden

Amberlynn Reid Wiki Biografie, leeftijd, afmetingen, vriendje

Wie is Amberlynn Reid?

Amberlynn Reid is een social media-ster en een plus-size model, die beroemd werd door het maken van mukbang-video's en dagelijkse vlogs, pratend over lifestyle, mode en haar eigen persoonlijke inspanningen, op haar officieel YouTube-kanaal , waarop ze inmiddels meer dan 125.000 abonnees heeft.

Dus, wil je meer te weten komen over Amberlyn Reid, van haar kinderjaren tot de meest recente carrière-inspanningen, inclusief haar persoonlijke leven? Zo ja, blijf dan bij ons voor de lengte van het artikel, terwijl we u kennis laten maken met dit prominente plus-size model.

Bekijk dit bericht op Instagram

Ik denk niet dat ze begrijpt hoeveel ik van haar hou?

Een bericht gedeeld door Raritycat (@raritycat) op 24 mei 2019 om 20:14 PDT

Amberlynn Reid Wiki: Leeftijd, Jeugd en Onderwijs

Amberlynn Reid werd geboren op 27 december 1990 in Key West, Florida, VS; ze groeide echter op in Californië en verhuisde tussen verschillende pleeggezinnen. Haar biologische ouders waren drugsverslaafden en ze had problemen met hun ruzies en ruzies, en voordat ze acht jaar werd, werd ze van hen weggenomen.

Ze is het middelste kind en heeft een jongere en een oudere broer. Helaas ging haar strijd door en tegen de tijd dat ze 12 was, was ze van verschillende opvanghuizen en pleeggezinnen gewisseld, maar werd ze teruggevorderd door haar ouders. Helaas duurde dat niet lang, want ze begon te roken en te drinken, terwijl haar ouders terugkeerden naar hun oude gewoontes. Ondanks dat ze een soort rebel was en een lastige jeugd had, was Amberlynn gefocust op school en studeerde ze af, waarna ze zich inschreef aan het Brown Mackie College in Tucson, Arizona.

Amberlynn Reid

deven hubbard homo

Carrièrebegin

Terwijl ze nog op de universiteit zat, begon Amberlynn haar carrière, en haar eerste video Nervous + Awkward + Weight Loss Vlog, werd een hit en trok duizenden mensen naar haar kanaal - de video heeft nu meer dan 65.000 views. Ze bleef video's uploaden die betrekking hadden op haar dagelijks leven, zoals als Wegen + Dansen + Meer Onhandigheid, en anderen. Geleidelijk aan werd ze populairder en besloot ze zich volledig op haar carrière op YouTube te richten.

Stijging naar bekendheid

Met elke nieuwe post werd Amberlynn populairder en het aantal van haar abonnees nam gestaag toe, en van slechts 1.000 bereikte het meer dan 10.000 in minder dan een jaar, maar dat was niets, want ze kreeg een boost en bereikte al snel 100.000 . Inmiddels is dat aantal 127.000 abonnees en zijn haar video's meer dan 60 miljoen keer bekeken.

Enkele van haar meest populaire video's inclusief MUKBANKG | CHINEES VOEDSEL | EAT WITH ME, dat meer dan 500.000 views heeft, dan MUKBANG | ETEN MET MIJ | SPICY, dat ook meer dan 500.000 views heeft, 497 pond, dat meer dan 440.000 keer is bekeken, en EATING IN PUBLIC AS A FAT GIRL!!!, met meer dan 430.000 views, naast talloze andere video's, die allemaal hebben bijgedragen haar rijkdom voor een groot deel.

Amberlynn Reid Netto waarde

Sinds de lancering van haar carrière is Amberlynn behoorlijk populair geworden op internet en haar succes heeft haar rijkdom alleen maar vergroot. Dus, heb je je ooit afgevraagd hoe rijk Amberlynn Reid is, vanaf medio 2019? Volgens gezaghebbende bronnen wordt geschat dat het vermogen van Reid zo hoog is als $ 300.000, wat nog steeds behoorlijk behoorlijk is, vind je niet? Ongetwijfeld zal haar vermogen de komende jaren toenemen, ervan uitgaande dat ze haar carrière met succes voortzet.

Amberlynn Reid Persoonlijk leven, daten, vriendin, gezondheidsproblemen

Amberlynn heeft haar persoonlijke leven op een voetstuk gezet en we delen graag alles wat we erover weten met je. In 2017 'kwam Amberlynn uit' als lesbienne en heeft een relatie met een vrouw genaamd Becky Williams.

Amberlynn heeft een vrij rijke datinggeschiedenis; in 2008 begon ze te daten met Cassie Cordiva, een vrouw die bezweek aan het transgenderproces om een ​​man te worden, Kasey genaamd. De twee dateerden tot 2011. Haar volgende relatie was met Krystle Siviak, met wie ze een relatie had van 2011 tot 2015, en voordat ze Becky ontmoette, had Amberlynn een relatie met Destiny Cook.

Vanwege haar obesitas heeft Amberlynn verschillende gezondheidsproblemen gehad; ze heeft gezegd dat ze galstenen heeft en een eetbuistoornis. Ook toen ze negen was en alle problemen in het gezin begonnen te brouwen, werd ze gediagnosticeerd met chronische depressie en ook een obsessief-compulsieve stoornis. Ze heeft enige tijd in een psychiatrische instelling doorgebracht en heeft ook hulp gezocht voor haar obesitas.

Aanwezigheid op sociale media

Hoewel YouTube haar beroemd heeft gemaakt, heeft ze haar populariteit sindsdien uitgebreid naar sociale-mediaplatforms, vooral op Instagram en Facebook.

Gepost door Amberlynn Reid Aan dinsdag 12 juli 2016

Haar officiële Instagram bladzijde heeft meer dan 30.000 volgers, met wie ze gebeurtenissen uit haar persoonlijke leven heeft gedeeld, zoals: haar gewichtsverlies , onder andere berichten. Je kunt haar vinden op Facebook ook, maar ze heeft haar profiel een beetje meer privé gemaakt en je hebt een speciaal verzoek nodig om haar fan te worden, misschien zelfs een vriend.

Dus, als je nog geen fan bent van Amberlynn Reid, dan is dit een perfecte kans voor jou om er een te worden, ga gewoon naar haar officiële pagina's en kijk wat ze van plan is, zowel persoonlijk als professioneel.

Aanbevolen