Ankers

Ameera David (WXYZ) Wiki Biografie, echtgenoot, huwelijk, leeftijd, salaris

Wie is Ameera David?

Ameera David is een Arabisch-Amerikaanse journalist, nieuwsverslaggever en anker die bekendheid heeft verworven door te werken voor WXYZ, Channel 7, een in Detroit gevestigd ABC-filiaal; ze kwam in 2017 bij het station en werkt sindsdien als verslaggever.

Bekijk dit bericht op Instagram

Pitstop op kerstavond? In de hoop dat ik een kind kan laten lachen ?? Als je al die glorieuze geschenken onder de boom ziet, vergeet dan niet degenen die nooit een nieuw, glanzend geschenk als vanzelfsprekend zouden beschouwen. Veel opvangcentra zijn 24 uur per dag geopend en het is nooit, OOIT te laat om te geven ️

Een bericht gedeeld door Ameera David WXYZ (@ameeradavid) op 24 december 2018 om 10:27 uur PST

Ameera David Wiki: Leeftijd, Jeugd en Onderwijs

Ameera David werd geboren op 21 augustus 1986 in de VS, de dochter van Warren David, een Amerikaan en zijn vrouw, Amar Khalil David, van Midden-Oosterse afkomst, en deelde haar jeugd met een oudere zus, Zayna Bakes. Als het op haar opleiding aankomt, schreef Ameera zich na het afronden van de middelbare school in aan de Universiteit van Michigan, waar ze afstudeerde met een bachelor in politieke wetenschappen, Spaanse taal en antropologie. Ameera vervolgde haar studie aan de Columbia University waar ze een master journalistiek behaalde.

Carrièrebegin

Ameera begon haar carrière als stagiaire bij WDET 101.9 FM Detroit Public Radio in december 2009, waar ze acht maanden werkte. Na deze periode werd Ameera in juli 2008 producer/schrijver van webcontent voor Arab Detroit. Het jaar daarop en drie maanden lang bekleedde ze deze functie, wat haar de broodnodige ervaring opleverde voor haar verdere carrière. Haar volgende stop was het Washington-bureau van NBC News in 2011, maar ze bleef daar slechts een jaar voordat ze op zoek ging naar nieuwe betrokkenheid, maar gedurende haar tijd werkte ze daar als nieuwsproducent van het Witte Huis, assistent voor nieuwsproductie en in verschillende andere functies. Haar harde werk werd medio 2012 beloond toen ze werd aangeworven door de RT America; ze begon als producer en verslaggever en na drie jaar werd Ameera benoemd tot nieuwsanker voor het station, waar ze het laatste nieuws deed en verschillende andere nieuwsprogramma's presenteerde.

Ameera David

Stijging naar bekendheid

Ze bleef bij RT America tot januari 2017, toen ze vertrok om zich aan te sluiten bij WXYZ, een ABC-filiaal met hoofdkantoor in Detroit. Haar tijd bij RT America heeft haar veel geholpen bij het opdoen van kennis en ervaring, en ze werd verantwoordelijk voor nieuwsverankering en rapportage, waarbij ze zowel achter de schermen als voor de camera werkte. Sinds ze bij WXYZ kwam, is Ameera een nationale ster geworden, een van de meest geprezen nieuwsankers en verslaggevers van het netwerk, wat haar rijkdom alleen maar heeft vergroot.

Ameera David Net Worth, Salaris

Nettowaarde ~ $ 1 miljoen, salaris is ~ $ 65.000.

Ameera David Persoonlijk leven, huwelijk, echtgenoot, kinderen

Wat weet u over het privéleven van deze prominente journalist? Nou, Ameera is niet erg open geweest naar het publiek over haar leven buiten haar beroep, maar we hebben toch enkele interessante feiten ontdekt over deze bekroonde journalist. Ameera is een getrouwde vrouw, maar ze heeft de naam van haar man niet onthuld. Het duo hield een huwelijksceremonie op 28 september 2013 en in januari 2019 kondigde ze aan dat ze hun eerste kind samen verwacht.

Oh, wat geniet ik van elke kans om een ​​slappe hoed te dragen! Bedankt #KentuckyDerby om me een reden te geven... en om me redenen te geven om drie mannen hetzelfde te zien doen, één in feite... in een fascinator! ( @JRoseWXYZ heb je het veel beter voor elkaar gekregen dan ik ooit zou kunnen?) pic.twitter.com/vC87FTq89F

- Ameera David (@AmeeraDavid) 5 mei 2019

Ameera David, lengte, gewicht, lichaamsafmetingen

Ameera is 1.67 meter lang, heeft donkerbruine ogen en zwart haar.

Aanbevolen