Websterren

Amiri King: Wie is ECHT Amiri King? Waar komt hij vandaan? Wiki Bio, leeftijd, vermogen

Wie is ECHT Amiri King?

Amiri King is een Amerikaanse komiek die zijn naam populair heeft gemaakt via zijn YouTube-kanaal, RoyalMediaMafia. Hij werd geboren Tony Donavan Schork in Louisville, Kentucky, op 10'eJuli 1979, dus nu een 39-jarige, 1,82 m lange Kreeft (volgens de dierenriem), met lichtbruine ogen en bruin haar. Hij heeft een nogal duistere achtergrond en is een ex-gevangene die komiek is geworden en als tiener in de gevangenis heeft gezeten, wat hem er duidelijk niet van weerhield om naam te maken als een van Amerika's beste komieken.

Zijn aanspraak op roem zou heel goed kunnen worden toegeschreven aan het feit dat hij erin slaagde zijn leven te veranderen, en hij heeft er een groot succes van gemaakt.

Gepost door Amiri King Aan zondag 29 maart 2020

In 1998 veranderde hij wettelijk zijn naam in Amiri King, blijkbaar vanwege zijn waardering voor de dichters Amiri Baraka en Countee Cullen - dit scheidde hem ook van zijn eerder 'bekende' naam.

Het vroege leven van Amiri King

Amiri's groeijaren in een eenoudergezin met zijn moeder, Sharon Brown Colvin, waren zwaar, en hij was pas 11 jaar oud toen hij van huis wegliep nadat zijn vader hem behoorlijk in elkaar had geslagen. De volgende jaren bracht hij door in de straten van Louisville, waar hij het overleefde door de parkeerplaatsen van benzinestations te vegen en de hotdog- en donutresten die hij kreeg te eten. Hij woonde in verschillende opvangcentra zoals Phoenix House, Boy's Haven en Liberty Shelter House.

Amiri's problematische leven leidde hem tot wanhoopsdaden en toen hij 16 was werd hij veroordeeld voor een gewapende overval. In zijn woorden: 'Ik stopte een jonge man achter een café in Louisville voor 10 dollar, en ik stond voor 20 jaar en 50 duizend volledige contante obligaties voor 10 dollar; niet een van mijn betere fouten'.

Na twee jaar in een penitentiaire inrichting te hebben gezeten, werd hij vrijgelaten, maar opnieuw omdat hij geen plek had om te wonen, bracht hij tijd door in Wayside Christian Mission and Healing Place, en kort daarna werd hij voor nog eens drie jaar naar de gevangenis gestuurd. In de gevangenis sliep hij veel met de gedachte dat de tijd daardoor veel sneller zou verstrijken.

Amiri King

Toen zijn termijn voorbij was In 2001 heeft Amiri nadrukkelijk verklaard dat hij besloot zijn neus schoon te houden en zijn leven te veranderen. Hij heeft zeker goed werk geleverd, want hij heeft nooit meer problemen gehad met de politie. Amiri begon lezingen te geven aan lokale middelbare scholieren, Alateen-bijeenkomsten en lastige kinderen over zijn ervaringen en levensverhaal, en begeleidde hen hoe ze hun leven niet konden laten verpesten door hun uitdagingen.

Hoe kwam het dat Amiri King carrière maakte op YouTube?

Helaas, gedurende deze periode , en hoogstwaarschijnlijk als gevolg van trauma's uit het verleden, leed Amiri aan ADHD en lange perioden van depressie, en werd meerdere keren in het ziekenhuis opgenomen.

Hij herinnert zich een tijd rond 2007 en zei: 'Ik wilde zelfmoord plegen, dus ik gaf letterlijk alles wat ik bezat weg, ik zou het niet nodig hebben. Maar ik hoorde iemand zeggen: 'Je plaatst vandaag iets op YouTube en morgen ben je een ster.' Dus ik keek op YouTube en ik zat daar en ik lachte tot ik huilde. Ik zag mensen scheten laten in microfoons, telefoontjes plegen - het was gewoon een geweldige release voor mij. Ik was altijd al grappig geweest, en ik zag die kleine uploadknop en dacht: ik kan dit.'

Als gevolg hiervan begon Amiri vlogs te posten op Youtube .

In oktober 2012 lanceerde hij Koninklijke MediaMaffia , een uitlaatklep voor zijn videoparodieën over auto's, en een van zijn beroemdste die meteen een hit werd, gepubliceerd op 22ndapril 2014, is de Chevy Silverado-parodie , en is tot nu toe meer dan 1,5 miljoen keer bekeken. De opvolger van deze gepubliceerd op 4 mei 2014 is de Chevy Silverado-parodie 2 , en is zijn meest bekeken video met een huidige totaal van meer dan 18 miljoen keer bekeken! Amiri heeft ook een reeks populaire video's gepost onder de overkoepelende titel van Mijn vlog is beter dan de jouwe , met zijn opvattingen en tirades over verschillende onderwerpen, zoals vrijheid, feministen en de homogemeenschap.

Hij maakt ook sketches over motorvoertuigen en andere commercials, en blijft al deze wegen gebruiken om hilarische video's te posten met een scherp randje, waar zijn volgers van genieten en die zijn fanbase en rijkdom gestaag laten groeien.

Wat doet Amiri King nog meer?

Voordat hij zijn YouTube-carrière lanceerde, verhuisde Amiri naar Nicholasville, Kentucky en probeerde hij een tijdje een baan als landschapsarchitect. Hij is ook gaan acteren en speelde een rol in de eerste aflevering van Surviving the Zombie Apocalypse met Rick en Ed in 2015. Zijn goede vriend Peter Shukoff is een muzikant en komiek, beter bekend als Nice Peter van zijn YouTube-kanaal, en Amiri heeft werkte met hem en andere komieken samen door inhoud voor hun shows te schrijven.

Bekijk dit bericht op Instagram

Hij is dom.

Een bericht gedeeld door Amiri King (@thekinghasspoken) op 30 maart 2020 om 11:07 uur PDT

Amiri is nu uitvoerend directeur van RoyalMedia en lid van de adviesraad en redacteur bij Tribunist.

Amiri King's onderscheidingen

In 2014 ontving Amiri King de Leo Magazine's Readers' Choice-prijs voor beste komiek. Dit was een grote eer voor hem, want hij had door de jaren heen genoten van het tijdschrift, maar had nooit durven dromen dat ze hem een ​​onderscheiding zouden toekennen. In 2015 nam hij deze onderscheiding opnieuw in ontvangst, maar deze werd ingetrokken nadat werd ontdekt dat hij racistische opmerkingen had gepost op sociale media.

Amiri heeft drie keer op de cover van Reader's Digest gestaan ​​en behaalde een YouTube Silver Play Button toen hij 100.000 abonnees bereikte.

Amiri's persoonlijke leven

Amiri had een relatie met Sara Ruminski - er wordt aangenomen dat ze op een gegeven moment verloofd waren en dat zij de moeder is van hun 3 dochters - Kennedy, Tilly en Mery. Hoewel hij niet veel deelt over zijn liefdesleven, lijkt het erop dat Amiri en Sara geen relatie meer hebben, maar toch plaatst hij vaak fragmenten en foto's van zijn dochters op zijn sociale media-accounts.

Amiri King is een bekende naam op Social Media

Zijn belangrijkste uitlaatklep is zijn YouTube-kanaal met een huidige aanhang van bijna 300.000 abonnees, maar Amiri is ook actief op andere sociale-mediasites.

Amiri Koning LIVE!!! https://t.co/MgjEIYTJVw

- Amiri Koning (@AmiriKing) 9 april 2020

Zijn Fa cebook pagina , die de titelslogan van FockaWhooFockaYoo draagt, heeft meer dan twee miljoen volgers gescoord. Je vindt hem op Twitter met een verzamelde 80.000 volgers sinds 2008 en onder de titel The King heeft gesproken over Instagram waarop hij een aanhang van meer dan 111.000 mensen heeft verzameld. (Zijn dochter, Tilly, heeft een pagina genaamd De koningin heeft gesproken.) Amiri verschijnt ook op Tumblr en heeft een live community op Patreon waarin staat: 'Ik ben al jaren het doelwit van censuur en eerlijk gezegd ben ik het beu. Het is eigenlijk geen wonder met zijn uitgesproken opvattingen en onbezonnen en soms schandalige commentaren.

Wat is het vermogen van Amiri King?

Het vermogen van Amiri is echter niet algemeen bekend, volgens Sociaal mes hij krijgt elke maand gemiddeld 542 nieuwe abonnees op YouTube en zijn geschatte maandelijkse inkomsten van YouTube alleen al zijn maximaal $ 1.500. Voeg daarbij zijn groeiende populariteit en andere inkomstenstromen, en volgens deskundige bronnen wordt zijn huidige vermogen geschat op ongeveer $ 250.000. Geweldig werk voor een ex-gevangene die trauma in lachen veranderde om zijn succes te creëren.

Aanbevolen