Beroemdheden

Amy Bruni's Wiki Biografie, leeftijd, echtgenoot, vermogen, familie

Het vroege leven en gezin

Amy Bruni werd geboren op 10 juli 1976 in Sacramento, Californië, VS, dus onder het teken Kreeft en met de Amerikaanse nationaliteit. Opgegroeid in Alameda, Californië, woonde ze in een huis dat ze zelf als spookachtig beschouwde. Ze ontwikkelde al snel haar interesse voor alles wat paranormaal was, aangezien haar vader ook een beroepsmatige buitenzintuiglijke onderzoeker was.

Bekijk dit bericht op Instagram

Schaam je heel erg.

Een bericht gedeeld door Amy Bruni (@amybruni) op ​​10 juni 2019 om 14:56 PDT

Amy vertelde dat ze op zesjarige leeftijd voor het eerst iets anders voelde, en dat gevoel beschouwt ze als een ontmoeting met een geest. Ze beschreef de geest die ze zag als een mannelijke persoon die gekleed was in groene kleren die zogenaamd de zoon was van hun huisbewoner, en die stierf in de tijd van de Tweede Wereldoorlog. Samen met haar vader bezocht Amy vaak ‘spookachtige’ plekken die zoveel indruk op haar maakten dat ze besloot zelf paranormaal onderzoeker te worden. Als tiener bracht Amy uren door met het lezen van verschillende boeken, tijdschriften of alles wat ze maar kon vinden over geesten, geesten en 'een andere wereld' om meer te leren en zich voor te bereiden op haar toekomstige zaken.

Amy is de oudste dochter van haar ouders, met drie broers en zussen : twee zussen en een broer. Haar moeder worstelde met leiomyosarcoom en onderging enkele maanden chemo en stierf uiteindelijk in oktober 2018.

Educatieve achtergrond

Amy studeerde in 1994 af van haar middelbare school. Het is bekend dat Amy van poëzie hield en ook graag schreef toen ze op haar middelbare school zat. Ze ooit Geplaatst een foto van haar gedicht Where Are The Trees? die ze schreef toen ze in de vijfde klas zat. Er is echter niets anders bekend over Amy's educatieve achtergrond, omdat ze nooit heeft vermeld aan welke hogeschool of universiteit ze heeft deelgenomen (als ze dat al heeft gedaan).

Amy Bruni

Carrière

Amy zou haar ‘normale’ carrière zijn begonnen in een bedrijf dat zich bezighield met de ziektekostenverzekering, maar na een paar jaar stopte Amy om haar ‘paranormale’ carrière voort te zetten. Haar droom om onderzoeker te worden van spookachtige plekken groeide niet met de dag, maar met het uur, en ze bood zich een aantal jaren als vrijwilliger aan, ontving van tijd tot tijd spontane betalingen en deed haar paranormale onderzoeken in de VS.

Later keerde ze terug naar haar geboorteplaats Sacramento, om zich bij het team van twee paranormale onderzoekers Jason Haws en Grant Wilson te voegen, die de Atlantic Paranormal Society oprichtten.

Het team van drie begon in 2008 op tv te verschijnen met hun paranormale realityshow getiteld Ghost Hunters (de show zelf is sinds 2004 in de lucht). De serie heeft 12 seizoenen en meer dan 250 afleveringen gedraaid, en Amy werd een uitvoerend producent voor de laatste seizoenen van de show. Tegelijkertijd werkte May in de functie van producer van Beyond Reality Radio, waaraan Jason Haws en J.V. Johnson werken als live hosts voor de late night talkshow over paranormale gevallen waarmee mensen te maken kregen. Je kunt ze bellen als ze in de lucht zijn en de paranormale ervaring delen.

Gelijkgestemden

Amy werd nog populairder toen ze in 2016 haar eigen paranormale show Kindred Spirits lanceerde. Samen met haar collega Adam Berry met wie ze samenwerkte aan Ghost Hunters, produceerde en presenteerde Amy hun nieuwe realityshow op TLC van 2016 tot 2017. Het derde seizoen van de serie werd begin 2019 gekocht en vertoond door Travel Channel. Samen met een andere paranormale onderzoeker, Chip Coffey, Amy en Adam proberen ze bewijs te vinden van de aanwezigheid van geesten, ingehuurd door de mensen die geloven dat hun huizen spookt.

Omdat er een hele reeks soortgelijke tv-programma's op verschillende kanalen zijn, verscheen Amy in sommige ervan als gastonderzoeker; zo verscheen ze in de Paranormal Lockdown-serie in 2016 en in een paar afleveringen van de Expedition Unknown-serie in 2018.

Acteerervaring

Amy heeft ook kleine rollen gespeeld in verschillende series en films. Zo verscheen ze in 2016 in twee afleveringen van de misdaaddramaserie Point Society, waarin ze het meisje Jill speelde. Ze speelde ook Caroline in de komedie getiteld Better Than Crazy (2015), die het verhaal vertelt van vijf neven die samenkwamen op een familiereünie en te veel dronken om de familiegeheimen onverteld te houden.

Spookhuizen rondleidingen

Amy besloot het maximale uit de paranormale industrie te halen en richtte een reisorganisatie op genaamd Strange Escapes, die rondleidingen en uitstapjes naar verschillende huizen biedt waarvan wordt aangenomen dat ze worden achtervolgd door geesten en geesten. Ze organiseert ook meerdere lezingen en seminars over bovennatuurlijke verschijnselen.

Persoonlijk leven, echtgenoot Jimmy

Er is weinig bekend over Amy's langdurige vriend, die haar echtgenoot zou zijn, behalve dat zijn naam Jim is. Het is ook bekend dat hij van motorrijden houdt en er twee heeft, waaronder een Harley-Davidson. Samen met Jimmy beviel Amy van hun dochter Charlotte, die op 11 oktober 2012 werd geboren.

Er is niet veel over haar bekend, behalve dat ze een grote fan is van Minecraft, van motoren houdt, nat schildert en dol is op Star Wars omdat ze zelfs lakens met Star Wars-patronen erop heeft. Amy neemt Charlotte soms mee om enkele afleveringen te filmen, zodat haar dochter getuige kan zijn van het filmproces en enkele backstage-geheimen kan ontdekken. Amy plaatst vaak Charlotte's foto's op haar Instagram-account, maar wanneer ze de foto's van haar man deelt, onthult ze nooit informatie over hem.

Hobby's, favoriete dingen en interessante weetjes

Amy is altijd op zoek naar de engste dingen die ze kan ontdekken: onlangs is ze gekocht een oude halfverbrande babypop in een van de antiekwinkels in haar buurt.

Hij staat vlak achter me, nietwaar? ? @WilliamShatner pic.twitter.com/D4yB58Dkia

— Amy Bruni (@amybruni) 8 september 2019

Haar dochter was erg verrast met Amy's keuze en vroeg haar waarom ze het had gekocht? Amy antwoordde: ‘Als ik het niet ben, wie dan wel?’. Amy geeft toe dat ze altijd neigt naar enge dingen en soms het gevoel heeft dat zulke dingen haar op de een of andere manier zelf vinden, voor haar verschijnen in verschillende winkels of achtertuinverkopen, omdat ze volgens haar eigen woorden een enorme verzameling oude poppen, antiek en Ouija heeft. planken in huis. Haar fans vragen haar of ze een slecht humeur voelt van zulke dingen, en Amy antwoordt altijd dat bij haar thuis alles alleen maar goede vibes heeft en haar helpt om af te stemmen op haar werk. Amy's favoriete drankje is wijn. Ze is een grote kattenliefhebber en bezocht zelfs het huis van Ernest Hemingway om de polydactyl katten te zien die daar leven; ze houdt ook van honden en heeft er een die Zoe heet.

Amy Bruni

tequan richmond netto waarde

Als kind had Amy een verzameling van verschillende stenen en kristallen, maar verloor het in een van haar meerdere bewegingen; haar dochter, Charlotte, heeft een soortgelijke verzameling gehad, stenen verzamelend sinds ze twee was, en Amy zweert ze zal er alles aan doen om deze verzameling te behouden, zodat deze niet verloren gaat.

Aanwezigheid op sociale media

Amy is behoorlijk actief op haar Instagram account, gevolgd door meer dan 105.000 abonnees. Haar Twitter is ook erg populair en wordt gelezen door meer dan 210.000 gebruikers. Amy heeft ook een Facebook pagina die wordt ‘geliked’ en gevolgd door meer dan 230.000 mensen.

Uiterlijk, kledingstijl

Amy heeft rood haar dat ze eerder blond heeft geverfd; van jongs af aan heeft ze altijd een pony gedragen, en dat draagt ​​ze nu nog steeds.

Elegante nacht. Moest de perfecte @kentstetson-clutch tevoorschijn halen voor een perfect rare avond. ️? @strangeescapes @carnival #strangeescapes #strangeescapesatsea #carnivalfreedom

Gepost door Amy Bruni Aan zondag 23 juni 2019

Amy is 1,68 m lang en weegt ongeveer 60 kg; haar vitale statistieken zijn momenteel niet beschikbaar. Wat haar kledingstijl betreft, draagt ​​Amy graag casual items, zoals jeans, T-shirts en geruite overhemden.

Vermogen en salaris

Volgens gezaghebbende bronnen wordt het huidige vermogen van Amy geschat op ongeveer $ 800.000. Ze vergaarde zo'n mooi fortuin door hard te werken als paranormale onderzoeker en als uitvoerend producent en gastvrouw van reality-tv-shows. Hoewel ze toegaf dat mensen hun zaken soms op het laatste moment annuleren, en ze wat meer moet haasten, geniet ze van haar werk en zal haar vermogen alleen maar groeien, aangezien het nieuwe seizoen van haar paranormale serie wordt uitgezonden spoedig.

Aanbevolen