Acteurs

Amy Motta's Wiki Biografie, leeftijd, echtgenoot, vermogen, familie

Wie is Amy Motta?

Actrice Amy Motta werd geboren in de VS op 5evan december 1970. Haar doorbraakrol in '' CSI: Miami '' eind jaren negentig stelde Amy in staat een grotere populariteit te verwerven onder televisiekijkers en opende de deur voor haar toekomstige rollen. Sindsdien is er geen populaire tv-show geweest waarin Amy niet op zijn minst een kleine rol had.

Amy Motta: Lees over Amy Motta, een actrice en een televisiepersoonlijkheid uit Amerika die beroemd is om haar optredens...

Gepost door biografische wereld Aan vrijdag 5 april 2019

Amy Motta's Bio: Het vroege leven en onderwijs

Er is weinig informatie over Amy's vroege leven en opleiding, behalve dat ze is opgevoed door haar ouders, Arlee en Philipp Motta, en dat ze blijkbaar een gelukkige en vervulde jeugd heeft gehad. Amy staat heel dicht bij haar broer Matt Motta en is de perfecte tante voor zijn zoontje. Amy volgde een graad in theaterstudies aan de universiteit van Arizona en verhuisde na haar afstuderen naar Los Angeles, Californië, om een ​​acteercarrière na te streven.

Carrière en nettowaarde

Amy droomde er al van kinds af aan van actrice te worden. Toen ze op de middelbare school zat, maakte Amy haar acteerdebuut op het podium door mevrouw Darling te spelen in de toneelbewerking van haar middelbare school van '' Peter Pan ''. Haar eerste professionele rol was in de film Extramarital in 1998, het verhaal van een aspirant-schrijver die betrokken raakt bij een moordonderzoek, nadat een persoon met wie hij een affaire had, wordt vermoord.

Amy Motta

gigantische wafel vriendin

In tegenstelling tot veel andere actrices die hun carrière op zeer jonge leeftijd beginnen, was Amy al een volwassen persoonlijkheid toen ze de wereld van de showbusiness betrad. Ze staat bekend om de film ''Spread'' en de populaire tv-shows ''Modern Family'' en ''Brothers and Sisters''. Ze kreeg veel lovende kritieken met de films My Father's Tears, waarin ze de rol speelde van Deborah, ''Milkshake'', ''Stanley'' als Samantha Caruthers, en ''A Life Not My Own'', als rol van Abigail Patterson.

Tussen 2007 en 2009 presenteerde Amy samen met Kevin Cronin de muziekcollectie ''Ultimate Rock's Ballade''. Ze verscheen ook in een commercial voor de Shark Navigator-stofzuiger naast Mark Rosen, CEO van het bedrijf, en in een andere commercial voor de Waterpik Waterflosser. In 2013 speelde Amy in de populaire tv-show ''The Mentalist'', daarna in ''The Young and The Restless'' tv-serie in 2014, terwijl ze in 2015 de rol van Jenna Lee speelde in het langlopende televisiedrama Gray's Anatomie.

Bekijk dit bericht op Instagram

Oh hey, wilde je dat ik je bedrijf runde? Omdat ik het kan. Alleen op tv. TIA.

Een bericht gedeeld door Amy Motta (@whatsamotta) op 14 augustus 2018 om 9:45 uur PDT

Daarna verscheen ze in de films ''A Gifted Amateur'' in 2015 in de rol van Cynthia Strathmore, en meest recentelijk speelde ze als Joan Peterson in de korte film ''Meeting the Other Woman''.

Hoewel haar carrière meer dan 20 jaar omvat, is Amy nooit in verband gebracht met enig schandaal, gerucht of controverse, en wordt ze door haar collega's geprezen als een toegewijde professional. Veelzijdige Amy is ook een producent van de korte film genaamd ''The Understudies''. Gezaghebbende bronnen schatten dat haar vermogen begin 2020 bijna $ 1 miljoen bedraagt.

Prive leven

Amy is getrouwd met de beroemde Hollywood-componist en Libanese rockster-drummer Fred Coury.

Ze ontmoetten elkaar tijdens een van zijn concerten en begonnen te daten na een jaar van vriendschap. Het duo trouwde tijdens een exclusieve huwelijksreceptie in London West Hollywood Hotel Rooftop op de 21NSvan april 2012. Fred heeft als componist gewerkt voor vele musicals, tv-shows en films, en leerde viool spelen toen hij nog maar vijf jaar oud was.

Hij staat nu bekend als de leaddrummer van de glammetalband Cinderella. Het echtpaar heeft geen kinderen, maar ze sluiten de mogelijkheid niet uit om op een dag een kind te krijgen, hun eigen of als ze adopteren. Amy's man was eerder getrouwd - zij niet.

Op zijn sociale platform waren foto's van Amy te zien, en hij uit vaak zijn liefde voor haar of feliciteert haar met het mede organiseren van grote evenementen.

Amy is een grote fan van dieren, vooral honden, met twee genaamd Charlie en Sammie, evenals een paar anderen wiens namen nog moeten worden onthuld - ze deelt vaak foto's van haar puppy's op Instagram. Ze speelt graag pingpong en noemt zichzelf af en toe een pingpongkampioen. Amy gebruikt Twitter en Instagram waarop ze respectievelijk zo'n 1.700 en 1900 volgers heeft.

Een vriendelijke ziel als die van Amy kan niet immuun blijven voor problemen om haar heen, en ze is een groot voorstander van liefdadigheidsorganisaties en -verenigingen. Ze woonde onlangs een evenement bij dat werd georganiseerd door de in Los Angeles gevestigde organisatie ''Care and Cure'', die zich inzet voor het bevorderen van het onderzoek en de behandeling van epilepsie.

Amy Motta's lichaamsafmetingen, lengte en gewicht

Amy is 170 cm lang, terwijl haar gewicht momenteel onbekend is, maar haar vitale statistieken zijn 34-26-33. Haar etniciteit is Amerikaans en ze heeft lang bruin haar en blauwe ogen.

Aanbevolen