Journalisten

Andrea Grymes (CBS New York) Wiki Biografie, leeftijd, echtgenoot, salaris

Andrea Grymes (CBS New York) Wiki Biografie en leeftijd

Helaas hebben we geen exacte informatie over de geboortedag van Andrea Grymes, wat betekent dat we niet weten wat haar sterrenbeeld is. We weten echter dat ze in 1984 is geboren, wat haar ongeveer 35 jaar oud maakt.

Bekijk dit bericht op Instagram

St. Peters Basiliek!!! #PausFrancis #Pontiff #Italy #Vaticaan #cbsnewyork @cbsnewyork

Een bericht gedeeld door Andrea grymes (@andreagrymestv) op 23 mei 2017 om 22:52 PDT

Nettowaarde en salaris

Het netto vermogen is bijna $ 1 miljoen. Haar salaris is meer dan $ 100.000.

Etniciteit en achtergrond

Hoewel ze werd geboren in Queens, New York City, bracht Grymes haar vormende jaren door in Texas en op Long Island. Ze is naar verluidt al sinds haar 16e geïnteresseerd in televisie en op 9/11 brachten zij en haar klasgenoten het nieuws over de aanslag. Zoals ze al zei, was dat een van de belangrijkste momenten en de dag waarop ze besloot journaliste te worden. Als het gaat om de etniciteit van Grymes, is ze blank en heeft ze bruine ogen en bruin haar.

Andrea grymes

Carrière

Voordat ze bij News 12 kwam en beroemd werd, werkte Andrea als productieassistent voor Fox News Channel, waar ze ook stage liep tijdens haar studietijd. In 2013 trad ze toe tot WNYW-TV, waar ze reportages maakte over de wederopbouw van Sandy na de Superstorm, lokale veiligheidsinspanningen na de bomaanslagen op de Boston Marathon en het bezoek van prins Harry aan Harlem.

Nieuws 12

In 2006 begon Grymes te werken voor News 12 Networks en werkte hij zeven jaar bij News 12 The Bronx, News 12 Brooklyn en News 12 Long Island. Naast het rapporteren en verankeren, heeft Andrea ook het grootste deel van haar eigen verhalen geschoten en gemonteerd. Op News 12 deed ze verslag van verhalen als Miracle on the Hudson, de reis van paus Benedictus naar New York en de veroordeling van Bernie Madoff. Over het algemeen stelde Grymes, omdat ze een hardwerkende vrouw was, naam voor zichzelf en kreeg meer erkenning in de media. In haar vrije tijd verkent ze echter graag New York, luistert ze naar countrymuziek en brengt ze tijd door met haar familie en vrienden.

Youtube

Andrea's fans kunnen haar niet alleen op tv zien, maar ook op YouTube, aangezien ze te zien is in talloze video's, waaronder Meet Andrea Grymes New Baby!, Reality Check met Andrea Grymes: Reporter and Anchor bij CBS 2 News en CBS2. Saturday Morning Social met Cindy Hsu, Andrea Grymes en Vanessa Murdock.

Gary John is vernoemd naar zijn opa's, inclusief zijn opa Gary, die zijn kerstverjaardag deelt! ?? Speciale dank aan tante Laura die hem heeft geholpen! Ze is bevallingsverpleegster in het ziekenhuis waar hij is geboren ???? pic.twitter.com/4llU8g6mAi

- Andrea Grymes (@AndreaGrymesTV) 29 december 2018

Instagram

Andrea is gevolgd door 3.000 mensen op Instagram en plaatst vaak foto's uit haar privéleven, zodat haar fans een kijkje achter de schermen kunnen nemen. Sommige van haar laatste berichten bevatten een foto van zichzelf en haar moeder, met een oprecht onderschrift waarin staat dat ik niet de moeder, vrouw of persoon zou zijn die ik ben als mijn moeder er niet was. Gelukkige Moederdag. Andrea's fans lieten talloze reacties achter en wensten beiden een fijne moederdag. Daarnaast bevatten enkele van haar andere recente berichten een foto van haarzelf en haar collega's met chef-kok Eric LeVine. Het anker schreef Bedankt @chefericl voor je komst vanmorgen en om ons te laten zien hoe we monsterburgers kunnen maken!!! in onderschrift.

Relatiestatus en echtgenoot

Ondanks dat ze behoorlijk wat informatie deelt met haar fans, houdt Grymes toch een aantal zaken achter gesloten deuren. Ze is getrouwd, maar heeft niet veel onthuld over haar man. Ze hebben een kind, een zoon genaamd Gary. Het lijkt alsof ze samen een gelukkig en voorspoedig leven leiden.

Aanbevolen