Ankers

Andrea Isom (WXYZ) Wiki Biografie, leeftijd, echtgenoot, huwelijk, vermogen

Wie is Andrea Isom?

Andrea is geboren in Cleveland, Ohio op 4 oktober 1972, dus onder het sterrenbeeld Weegschaal en heeft de Amerikaanse nationaliteit, en volgt de christelijke religie. Ze is populair als verslaggever van ABC's WXYZ Detroit-station.

Bekijk dit bericht op Instagram

YEEEESSSSSSSS!!!! Ik heb dat #FridayFeeling ????? #IFYOUCANTBEATEMISOM (?: Ramon Rosario @wxyzdetroit) ?

Een bericht gedeeld door Andrea Isom (@andreaisomtv) op 12 april 2019 om 10:04 uur PDT

Het vroege leven en onderwijs

Er is niet veel bekend over Andrea's ouders, behalve dat het veteranen zijn - ze groeide op in haar geboorteplaats samen met haar zus Roni Isom, en ontwikkelde haar liefde voor journalistiek tijdens haar jeugd. Nadat ze zich had ingeschreven op een plaatselijke middelbare school, ging ze naar de Ohio State University en studeerde af met een bachelor in journalistiek, en was tijdens haar tijd daar lid van Alpha Kappa Sorority.

Carrière

Zodra ze afstudeerde, vond Andre een baan in Dayton bij een plaatselijk tv-station - ze bleef niet te lang bij hen, want ze verhuisde naar Elmira in New York, vervolgens naar Kansas City en vestigde zich uiteindelijk in Detroit toen ze begon werkte voor WJBK Fox 2 Detroit in april 2004, en bracht meer dan 10 jaar bij hen door, en werd gestaag populair toen ze verscheen als verslaggever voor de nachtelijke journaaluitzending On the Edge. Hoewel Andrea geen actrice is, verscheen ze in Annabelle & Beer dramafilm opgenomen in 2010.

Andrea wilde meer nadat ze zo lang met Fox 2 had gewerkt en besloot daarom in januari 2015 naar Hollywood te verhuizen – het kostte haar ongeveer negen maanden, maar ze slaagde erin om weer op de tv-schermen te verschijnen in de Crime Watch Daily nationale nieuwsshow, die in die tijd erg populair was. De baan paste perfect bij Andrea, omdat ze tijd had om lange verhalen te schrijven die dagen in plaats van uren in beslag namen om voor te bereiden en af ​​te ronden - haar hernieuwde bekendheid leidde ertoe dat ze werd uitgenodigd als commentator bij verschillende andere nieuwsprogramma's, waaronder Nancy Grace.

Het lijkt erop dat Andrea genoeg had van Hollywood en besloot terug te gaan naar Detroit omdat ze haar stad erg miste - zodra ze terugkwam, begon ze in 2017 voor WXYZ Detroit te werken als hun verslaggever, en een deel van de Investigate Unit team.

Andrea werkt momenteel voor WXYZ-TV als onderzoeksreporter in Detroit, Michigan en heeft een Emmy Award gewonnen omdat ze een van de beste is in wat ze doet.

Andrea Isom

Crime Watch Daily

De Crime Watch Daily-show is wat Andrea populair maakte - het is een Amerikaanse gesyndiceerde onderzoeksnieuwsmagazine-serie die voor het eerst werd uitgezonden op 14 september 2015, met het eerste seizoen gehost door de zeer populaire TV-journalist Matt Doran . Het tweede en het derde seizoen van de show werden gepresenteerd door Chris Hansen - het wordt geproduceerd door Telepictures terwijl Warner Bros. Television Distribution verantwoordelijk is voor de distributie van de show, en bevat tal van zaken, zoals onderzoeksrapporten, echte misdaden die in het verleden hebben plaatsgevonden 20 jaar, beelden van politieauto's en agenten, en beveiligingsbeelden van straatobjecten. Omdat de show te maken kreeg met een voortdurende daling van de kijkcijfers, besloten ze de show op 8 juni 2018 te sluiten, terwijl hun website en de sociale media-accounts die aan de show waren gekoppeld, actief bleven onder de nieuwe naam True Crime Daily. Het digitale netwerk Escape vertoont sinds februari 2019 de Crime Watch Daily-serie - het telt 580 afleveringen met een gemiddelde duur van 44 minuten.

WXYZ-TV virtueel kanaal 7

Nadat ze stopte als verslaggever voor Crime Watch Daily en terugkeerde uit Hollywood, begon Andrea te werken voor WXYZ-TV-zender als hun verslaggever - het is nog een ander aan ABC gelieerd tv-station gevestigd in Detroit in Michigan, VS en is eigendom van de EW Scripps Bedrijf dat ook eigenaar is van het WMYD-station. Beide stations gebruiken dezelfde studio's die zich in Broadcast House aan de 10 Mile Road in Southfield bevinden - het is dezelfde plaats waar de zender van WXYZ-TV zich bevindt. Het station werd 70 jaar geleden voor het eerst uitgezonden op 9 oktober 1948 en was toen het tweede tv-station in Michigan toen WWJ-TV slechts een jaar eerder werd gelanceerd.

Priveleven

Andrea is getrouwd met de schijnbare liefde van haar leven Joseph Harris, die voor de stad Detroit had gewerkt als directeur van Media Services, terwijl hij ook geïnteresseerd is in fotografie en voor OHmeoMi Productions werkte als hun directeur fotografie. Emmy Award twee keer tijdens zijn carrière. Het paar wisselde hun geloften uit op 23 juli 2011; ze ontmoetten elkaar voor het eerst bij Fox 2 terwijl Andrea nog met hen samenwerkte. De twee werkten ook samen toen Andrea besloot naar Hollywood te verhuizen - Joseph werkte als redacteur voor Crime Watch Daily terwijl Andrea als verslaggever voor dezelfde show werkte - ze wonen momenteel in Detroit met hun zwarte Labrador-hond genaamd Abby. Ze hebben zelf geen kinderen, terwijl Joseph een dochter heeft met de naam Nina uit zijn vorige huwelijk

Dronken en rijden

Men kan niet echt 'dronken' worden genoemd als hij of zij .18 blaast bij een nuchterheidstest, maar alles boven .08 wordt beschouwd als 'rijden onder invloed'. Dat is wat is er met Andrea gebeurd op 20 november 2006 – het was maandagavond en ze reed de verkeerde kant op op een stuk van de Southfield Freeway in Detroit. De Michigan State Police hield haar aan en haar nuchterheidstest toonde .18. Toen de GM Jeff Murri van Channel 2 werd gevraagd om commentaar te geven op het evenement, zei Jeff dat het beleid van het bedrijf hem niet toestaat werknemers te bespreken.

Het is mijn laatste verhaal voor #2017 my sweets! ❤️ En als het gaat om #2018 … HOUD VAST AAN UW STOELEN!!!! ?????????#IFYOUCANTBEATEMISOM WXYZ-TV Channel 7 TV20 Detroit – WMYD

Gepost door Andrea Isom WXYZ Aan vrijdag 29 december 2017

Uiterlijk en vermogen

Andrea heeft lang zwart haar en bruine ogen, terwijl haar lengte en gewicht niet bekend zijn.

Volgens gezaghebbende bronnen wordt het huidige vermogen van Andre geschat op meer dan $ 1 miljoen, terwijl ze vanaf begin 2019 ongeveer $ 100.000 per jaar zou verdienen.

Aanwezigheid op sociale media

Andrea is erg actief op verschillende sociale-mediaplatforms, wat je kunt verwachten van een populaire verslaggever, die altijd op de hoogte wil blijven van alles wat er in de staat en in het algemeen gebeurt - ze lanceerde haar Twitter account in maart 2011 en heeft tot nu toe meer dan 13.000 volgers verzameld en bijna 8.000 keer getweet. Haar Instagram-account wordt gevolgd door bijna 8.000 mensen en ze heeft meer dan 1.200 foto's gepost - ze heeft ook een Facebook-pagina die wordt gevolgd door meer dan 22.000 fans.

Aanbevolen