Zakenmensen

Andrew Frankel's Wiki. Het vermogen van de echtgenoot van Bridget Moynahan

Wie is Andrew Frankel?

De naam van Bridget Monayhan is behoorlijk populair geworden in de entertainmentwereld, dankzij haar harde werk in de tv-serie Blue Bloods als Erin Reagan. Met haar populariteit begonnen mensen die dicht bij haar stonden ook populair te worden, waaronder haar man Andrew Frankel; Andrew is een zakenman en de co-president van het beursvennootschap Stuart Frankel & Co. Inc.

Dus, wil je meer te weten komen over Andrew Frankel's van zijn kinderjaren tot de meest recente carrière-inspanningen, inclusief zijn persoonlijke leven? Zo ja, blijf dan een tijdje bij ons, want we stellen je voor aan deze prominente zakenman.

Bekijk dit bericht op Instagram

Blij om mijn mede-taurian @nigelbarker #monkey47 #birthday #rightbehindyou @shakenandstirredshow #gentlman #friend te vieren

Een bericht gedeeld door Bridget Moynahan (@bridgetmoynahan) op 28 april 2019 om 15:25 uur PDT

Andrew Frankel Wiki: Leeftijd, Jeugd en Onderwijs

Andrew Frankel werd geboren op 20 augustus 1974 in Philadelphia, Pennsylvania, VS, als zoon van Stuart Frankel en zijn vrouw Sharyn. Zijn vader, een gerenommeerd zakenman, startte zijn bedrijf een jaar voor de geboorte van Andrew en zorgde ervoor dat zijn zoon zijn erfgenaam werd. Naarmate Andrew ouder werd, nam zijn interesse in economie toe en na het afronden van de middelbare school schreef hij zich in aan de Universiteit van Pennsylvania, waar hij in 1994 een bachelordiploma behaalde.

Carrièrebegin

Voordat hij zich bij het bedrijf van zijn vader aansloot, begon Andrew in zijn eentje bewegingen te maken; toen hij net 16 jaar oud was, werkte Andrew samen met zijn neef Robert A. Harris om de productie van het stripboek Alien Space Invader, gebaseerd op de strip, te beheren. Dit bleek behoorlijk succesvol te zijn, aangezien de film later werd uitgebracht. In 1994 trad hij toe tot Stuart Frankel & Co Inc. en begon hij naam te maken in de zakenwereld. Zijn rol bij het bedrijf groeide in de loop der jaren en hij is nu de co-president naast zijn vader.

Andrew Frankel en Bridget Moynahan

andere interesses

Naast zijn werk bij het bedrijf heeft hij zichzelf ook op andere gebieden uitgeprobeerd; hij is een fervent fan van animatie en strips, en werkte in het grafische team voor films als Jurassic Park (1993), Star Wars (1997-2019), vervolgens Fire and Ice (2004), Transformers (2007) en GI Joe (2009). Verder is Andrew ook een nieuwslezer, schrijver en nieuwsanker, en werkte hij in 1993 voor UTV13 News Digest. Dit is niet het einde van zijn inspanningen, aangezien Andrew ook een acteur is, die zijn debuut maakte in de film Alien Space Avenger in 1989, en verscheen ook in kaskrakers als Tomorrow Never Dies in 1997 en Godzilla in 1998, die ook bijdroegen aan zijn rijkdom.

Andrew Frankel Netto waarde

Sinds hij zijn fulltime carrière heeft gelanceerd, is Andrew een behoorlijk succesvolle zakenman geworden, en het is slechts een kwestie van tijd voordat hij het hele familiebedrijfsimperium erft. Dus, heb je je ooit afgevraagd hoe rijk Andrew Frankel is, vanaf medio 2019? Volgens gezaghebbende bronnen wordt geschat dat het vermogen van Frankel zo hoog is als $ 70 miljoen, wat behoorlijk indrukwekkend is, vind je niet? Het vermogen van Andrew zal ongetwijfeld de komende jaren toenemen, ervan uitgaande dat hij zijn zakelijke carrière met succes voortzet.

Andrew Frankel Persoonlijk leven, huwelijk, vrouw, kinderen

Wat weet je over het persoonlijke leven van Andrew? Welnu, deze succesvolle zakenman is niet erg open geweest als het gaat om het delen van details uit zijn persoonlijke leven, maar als je net zo succesvol bent als hij, is het moeilijk om al die informatie voor jezelf te houden. Andrew is sinds 17 oktober 2015 getrouwd met Bridget Moynahan – ze hielden de huwelijksceremonie in The Hamptons en wonen nu in New York City.

Voor Bridget was Andrew getrouwd, maar hij heeft de naam van zijn ex-echtgenoot niet onthuld en hoe lang hun huwelijk heeft geduurd - hij heeft drie kinderen uit dat huwelijk.

De vrouw van Andrew Frankel, Bridget Moynahan

Nu we alles hebben gedeeld wat er te weten valt over Andrew, laten we ook wat informatie delen over zijn vrouw, Bridget Moynahan.

Geboren als Kathryn Bridget Moynahan op 28 april 1971 in Binghamton, New York State USA, is zij de dochter van Edward Bradley en Mary Bridget Moynahan; haar ouders zijn Ierse Amerikanen. Ze bracht haar eerste zeven jaar door in haar geboorteplaats, waarna het gezin verhuisde naar Longmeadow, Massachusetts, waar ze naar de Longmeadow High School ging. Tijdens haar middelbare schooltijd blonk Bridget uit in verschillende sporten, waaronder voetbal, basketbal en lacrosse. Ze voltooide de middelbare school in 1989.

Het nieuwste nummer van CBS Watch! Tijdschrift is overal verkrijgbaar! Blauw Bloed #CBS #CBSWatch? door #davidneedleman?…

Gepost door Bridget Moynahan Aan woensdag 12 juni 2019

Modelleringscarrière en vroeg acteerwerk

Voordat ze actrice werd, begon Bridget als model; ze was nooit bezig met modellenwerk, maar toen ze met een vriend meeging naar een modellenauditie in Springfield, Massachusetts, kreeg ze het contract in plaats van haar vriend, ondanks dat ze alleen als haar steun ging. Ze begon in lokale tijdschriften in Springfield, maar haar carrière ontwikkelde zich en binnen de kortste keren verscheen ze in Vogue, Elle, Glamour en andere spraakmakende tijdschriften. Gedurende deze tijd ging ze ook naar de Universiteit van Massachusetts, Amherst, en studeerde acteren aan de Caymichael Patten Studio in New York.

Bridget wist dat haar modellencarrière niet lang zou duren, en probeerde zichzelf dus als actrice; haar debuut kwam in 1999 toen ze werd gekozen voor de rol van Natasha in de zeer populaire tv-serie Sex and the City. Haar volgende rol was als Halley Buchanan in de film Serendipity in 2001, terwijl ze in 2002 haar eerste opmerkelijke rol had, als Dr. Cathy Muller in de film The Sum of All Fears.

Stijging naar bekendheid

Bridget ging vrij succesvol door tot in de jaren 2000 en verscheen in een aantal projecten, waaronder een rol in de film I, Robot (2004), met in de hoofdrol naast Will Smith, en vervolgens de hoofdrol in de tv-serie Six Degrees (2006-2007), en anderen. De rol die haar als actrice vierde, kwam echter in 2010, als Erin Reagan in de misdaaddramaserie Blue Bloods. Ze was te zien in alle 199 afleveringen van de Primetime Emmy Award-winnende serie, die haar naar het echte sterrendom bracht. Erin heeft sinds 2010 ook aan een aantal andere projecten gewerkt, waaronder de rol van Helen in de John Wick-trilogie, die allemaal haar rijkdom hebben vergroot.

Nog eentje uit het laatste nummer van @cbswatch ! @BlueBloods_CBS #CBS #CBSWatch
? door #davidneedleman
? door @sashacharnin
? door #lorihamlinpenske
Haar door #cameronrains pic.twitter.com/XkPJ38iTMM

— Bridget Moynahan (@bridgetmoynahan) 24 juni 2019

Bridget Moynahan Netto waarde

Sinds de lancering van haar carrière heeft Bridget in meer dan 25 films en tv-series gespeeld, die allemaal haar rijkdom hebben vergroot. Dus, heb je je ooit afgevraagd hoe rijk Bridget Moynahan is, vanaf medio 2019? Volgens gezaghebbende bronnen wordt geschat dat het vermogen van Moynahan maar liefst $ 25 miljoen is, wat behoorlijk indrukwekkend is, vind je niet? Ongetwijfeld zal haar vermogen de komende jaren toenemen, ervan uitgaande dat ze haar carrière met succes voortzet.

Bridget Moynahan

Bridget Moynahan Persoonlijk leven, daten, echtgenoot

Bridget heeft een behoorlijke geschiedenis van daten - van 2001 tot 2003 woonde ze samen met scenarioschrijver Scott Rosenberg, en begon in 2004 een romantische relatie met Tom Brady, de beroemde quarterback van de National Football League. Hun romance duurde tot 2006, maar net na de splitsing kwam Bridget erachter dat ze een kind verwachtte met Brady, en in augustus 2007 beviel ze van een zoon. Tom en zij staan ​​op goede voet, deels omwille van hun kind.

Je weet al dat Bridget getrouwd is met Andrew Frankel; de twee hebben geen kinderen samen, maar voeden kinderen op uit hun eerdere relaties.

Aanbevolen