Acteurs

Andrew Siwicki's Wiki, Leeftijd, vriendin. Daten met Megan Batoon?

Wie is Andrew Siwicki?

Andrew Siwicki is een Amerikaanse maker van inhoud, video-editor, acteur en cameraman, die bekendheid verwierf door nauw samen te werken met YouTube-sterren als Gabbie Hanna, Shane Dawson en Garren Watts. Hij is ook een ster op sociale media en deelt zijn prestaties vaak op Instagram , waarop hij meer dan 1,7 miljoen fans heeft.

Dus, wil je meer te weten komen over Andrew Siwicki, van zijn jeugd tot recente carrière-inspanningen, inclusief zijn persoonlijke leven? Zo ja, blijf dan bij ons voor de lengte van het artikel, terwijl we je onder meer voorstellen aan deze succesvolle maker van inhoud, social media-ster en occasionele acteur.

Bekijk dit bericht op Instagram

Een week doorgebracht in Vegas met mijn vrienden. Dus hier is een foto van alleen ik, op mijn telefoon, in een hotelkamer

Een bericht gedeeld door Andrew Siwicki (@andrewsiwicki) op ​​26 augustus 2018 om 15:10 PDT

Andrew Siwicki Wiki: leeftijd, jeugd en opleiding

Andrew Siwicki werd geboren op 7 augustus 1992 in Chicago, Illinois, VS; helaas is dit alles wat hij uit zijn vroege leven heeft onthuld, en informatie over zijn ouders, zoals namen en beroep, blijft onbekend, ook of hij broers of zussen heeft of niet. Als het op zijn opleiding aankomt, schreef Andrew zich na de middelbare school in aan de Northern Illinois University, maar er is geen informatie over of hij is afgestudeerd.

Carrièrebegin

Al op jonge leeftijd was Andrew geïnteresseerd in filmmaken en videobewerking, wat hem naar zijn studie en vervolgens carrière leidde.

Aanvankelijk slaagde hij er alleen in om stageplaatsen te vinden, werkend bij Demi & Cooper Advertising, William Morris Endeavour en Lily's Talent Agency. Met de uitbreiding van sociale-mediaplatforms raakte hij echter gefocust op die activa en begon hij nauw samen te werken met verschillende sterren. Hij begon met Vine en begon video's van andere Viners te bewerken. Dit hielp hem een ​​paar vriendschappen op te bouwen, en hij begon nauw samen te werken met een aantal Vine-sterren, maar Vine hield op te bestaan ​​en het grootste deel van de gemeenschap schakelde over op Instagram, en Andrew begon zelf zijn Instagram-pagina.

Andrew Siwicki

Hij begon zijn werk te uploaden, dat de aandacht trok van mensen over de hele wereld.

Stijgen naar het sterrendom

Andrew werd gestaag populairder en mensen begonnen te vragen naar zijn YouTube-kanaal; hij heeft echter niet toegegeven en verschijnt in plaats daarvan soms naast zijn collega's, wat hem alleen maar populairder maakte. Hij bereikte al snel een miljoen volgers op Instagram, en dat aantal is blijven verbeteren, en hij heeft nu meer dan 1,7 miljoen trouwe fans, die reikhalzend uitkijken naar zijn nieuwe projecten.

Om verder te spreken over Andrew's prestaties, heeft hij naast zijn werk als video-editor voor een aantal korte Vine- en YouTube-video's ook als cameraman aan verschillende projecten gewerkt, waaronder de documentaires van de tv-miniserie The Secret World of Jeffree Star (2018) en The Mind of Jake Paul (2018), terwijl hij recentelijk heeft gewerkt aan de tv-serie Shane en de documentaire The Return of Eugenia Cooney (2019), naast tal van andere projecten, die allemaal zijn netto waard.

Andrew Siwicki Netto waarde

Sinds hij zijn carrière begon, heeft Andrew naam gemaakt en is hij behoorlijk succesvol geworden, waarbij al zijn inspanningen een beetje bijdroegen aan zijn rijkdom. Dus, weet je hoe rijk Andrew Siwicki is, vanaf eind 2019? Volgens gezaghebbende bronnen wordt geschat dat het vermogen van Siwicki zo hoog is als $ 300.000, wat behoorlijk behoorlijk is, vind je niet? Ongetwijfeld zal dit cijfer de komende jaren toenemen, ervan uitgaande dat hij zijn carrière met succes voortzet.

Andrew Siwicki Persoonlijk leven, vriendin, daten met Megan Batoom

Wat weet je over het leven van Andrew achter de camera? Welnu, hij is niet erg open geweest over zijn persoonlijke inspanningen, hoewel we er toch in geslaagd zijn enkele interessante feiten over Andrew te ontdekken. Andrew is romantisch verbonden met verschillende van zijn naaste collega's, waaronder Gabbie Hannah en Megan Batoom, maar dit waren slechts geruchten, aangezien noch Andrew noch vermeende vriendinnen enige romance bevestigden. Voor nu kunnen we alleen maar zeggen dat Andrew vrijgezel is en zich uitsluitend richt op zijn opkomende carrière. Zodra hij met meer details over zijn liefdesleven naar buiten komt, zullen we het heel graag met je delen.

Koffie drinken, thee morsen en Blue Blood dragen?

Ophalen beschikbaar tmro @ 10am PST pic.twitter.com/Ikrv4yg8CZ

— Andrew Siwicki (@AndrewSiwicki) 29 maart 2019

In zijn vrije tijd brengt hij die graag door met zijn huisdieren en is hij ook een fervent muziekliefhebber, en dan vooral van de muziek van Luke Wieting. Zijn favoriete film in Obsessed, en hij houdt ook van videogames, zoals Gran Turismo, wat zijn favoriet is.

Andrew Siwicki Internet Fame

In de loop der jaren heeft Andrew een duizelingwekkende schare fans ontwikkeld op sociale-mediaplatforms, met name Instagram, waardoor hij beroemd werd, maar sindsdien heeft hij zijn populariteit uitgebreid naar Twitter.

Op Twitter , Andrew heeft meer dan 800.000 trouwe fans, en naast zijn carrière heeft hij ook enkele van zijn persoonlijke gedachten, ideeën en meningen gedeeld, waaronder het wensen van een gelukkige verjaardag aan zijn vriend en collega, Shane Dawson. Helaas is Andrew niet actief op Facebook.

Dus, als je nog geen fan bent van deze prominente maker van inhoud, cameraman en social media-ster, dan is dit een perfecte kans voor jou om er een te worden, ga gewoon naar zijn officiële pagina's en kijk wat hij van plan is vervolgens, zowel persoonlijk als professioneel.

Aanbevolen