Zakenmensen

Andy Hubbards Wiki Bio. Wie is de echtgenoot van Stephanie Ruhle?

Wie is Andy Hubbard?

Andy Hubbard werd geboren in het midden van de jaren zeventig en is een zakenman, bekend om zijn werk als onderdeel van UBS O'Connor in New York. Hij is echter misschien het best bekend als de echtgenoot van nieuwscorrespondent Stephanie Ruhle, die de show MSNBC Live verankert met Stephanie Ruhle en Velshi & Ruhle.

Bekijk dit bericht op Instagram

. Haar laatste nacht van 5 doorbrengen met haar #1 #dreamcomedrew

Een bericht gedeeld door Stephanie Ruhle (@stephruhle) op 18 april 2019 om 17:55 PDT

De nettowaarde van Andy Hubbard

Hoe rijk is Andy Hubbard? Vanaf medio 2019 schatten bronnen een nettowaarde van meer dan $ 2 miljoen, verdiend door succes in zijn verschillende zakelijke inspanningen. Zijn vermogen is mogelijk ook verhoogd dankzij het succes van zijn vrouw, die een vermogen heeft dat geschat wordt op meer dan $ 5 miljoen. Naarmate hij zijn carrière voortzet, wordt verwacht dat zijn vermogen ook zal blijven toenemen.

Het vroege leven en onderwijs

Er is heel weinig bekend over Andy's leven vóór zijn associatie met Ruhle - hij heeft geen details over zijn familie en jeugd gedeeld, en er is ook niet veel bekend over zijn motivaties en ervaringen die hem naar een zakelijke carrière hebben geleid, zoals na zijn toelating tot de middelbare school, hij ingeschreven aan Princeton University om te studeren voor een graad in werktuigbouwkunde en ruimtevaarttechniek.

Princeton is een Ivy League-universiteit opgericht in Princeton, New Jersey en de vierde oudste instelling voor hoger onderwijs in Amerika. Het werd opgericht als een van de negen koloniale hogescholen en bestond vóór de Amerikaanse herwaardering. Een jaar na de oprichting verhuisde het naar Newark, New Jersey, waar het zich nu bevindt. De school biedt undergraduate en graduate graden in verschillende disciplines. Volgens rapporten hebben ze de grootste schenking per student in de VS en staan ​​ze op de eerste of tweede plaats van de nationale universiteiten, waarbij ze van 2001 tot 2018 16 jaar lang de toppositie bekleedden. Talloze bekroonde individuen zijn samen met twee Amerikaanse presidenten aan Princeton gelieerd. , en 12 rechters van het Amerikaanse Hooggerechtshof.

Carrièreontwikkeling

Na het afronden van zijn studie begon Andy te werken voor het bedrijf Suisse Financial Products als derivatenmarketeer. Hij werkte zich op tot associate manager van het bedrijf en bleef daar tot 2000 voordat hij vertrok om bij het bedrijf Kiodex te gaan werken. Het bedrijf verleende financiële diensten, hoewel het later werd overgenomen door de multinational SunGard. Tijdens zijn tijd daar werkte hij drie jaar als Director of Product Development, voordat hij doorging naar: Duitse Bank , en werd de Vice President in Equity Derivative Prop Trading.

Deutsche Bank is een investeringsbank en financiële dienstverlener met het hoofdkantoor in Frankfurt, Duitsland. Ze hebben een grote aanwezigheid in Amerika en in andere landen, en zijn de 15egrootste bank ter wereld naar totale activa, en de grootste Duitse bankinstelling. Hij bleef daar slechts een jaar en kreeg toen een grotere rol en een hoger salaris aangeboden bij Credit Suisse, waar hij werd benoemd tot hoofd van US Structure Credit Derivatives Trading. Hij bleef daar tot 2014, voordat hij overstapte naar UBS O'Connor, waar hij nu de algemeen directeur van het bedrijf is.

Echtgenote – Stephanie Ruhle

Stephanie is afgestudeerd in International Business aan de Lehigh University en begon te werken in de financiële sector. Ze bracht veel tijd door bij Credit Suisse in de verkoop van hedgefondsen en werkte zich op in het bedrijf. Later werkte ze voor Deutsche Bank, waar ze in totaal 14 jaar in de financiële wereld werkte. In 2011 trad ze toe tot Bloomberg Television, waar ze mede-presentator was van het vroege ochtendprogramma Inside Track. Het jaar daarop werd ze de presentator van het late ochtendprogramma Market Makers, voordat ze Bloomberg GO presenteerde.

Gepost door Stephanie Ruhle Aan Donderdag 17 juli 2014

In de loop van haar carrière heeft ze tal van figuren geprofileerd, zoals Goldman Sachs CEO Lloyd Blankfein, zakenmagnaat Russell Simmons, NBA-basketballer Kobe Bryant en voormalig vice-president Al Gore om er maar een paar te noemen. Ze werd een van de topverslaggevers die spraakmakende verhalen vertelde, zoals het handelsverlies van JPMorgan Chase in 2012 en een documentaire over de heropleving van Haïti na de aardbeving in 2010. Naast haar werk voor Bloomberg is ze columnist voor Shape magazine en heeft ze ook geschreven voor Working Mother. Later verliet ze Bloomberg om voor MSNBC te gaan werken als onderdeel van de ochtendopstelling van het netwerk.

Persoonlijk leven en sociale media

Voor zijn persoonlijke leven is bekend dat Andy Stephanie voor het eerst ontmoette eind jaren '90, terwijl ze allebei deelnamen aan hetzelfde wereldwijde trainingsprogramma bij Credit Suisse. Nadat ze zich hadden verbonden, begonnen de twee te daten en trouwden later na jaren in een relatie. Hoewel de exacte details van hun huwelijk niet zijn gedeeld, is het bekend dat ze drie kinderen hebben en in Manhattan wonen, waar het paar in 2019 een herenhuis met vier verdiepingen kocht ter waarde van $ 7,5 miljoen. Daarvoor bezaten de twee een condominium in Tribeca ter waarde van $ 5,2 miljoen.

Gelukkige verjaardag aan mijn mooie, sterke en liefhebbende vrouw @SRgoed Je bent uniek in zijn soort en ik weet niet waar ik zou zijn zonder jou. Blijf streven naar een betere wereld voor onze familie en alle families van de wereld. #Ik houd van je pic.twitter.com/DWAcUCsPkK

— Andy Hubbard (@TigerDog20) 24 december 2017

Er zijn geen negatieve geruchten geweest over de relatie van het paar en het gaat goed op basis van hun online berichten. Net als veel zakenmensen is hij online zeer actief via accounts op sociale media. Hij heeft een Twitter-account met meer dan 400 volgers, hoewel hij er niet vaak op post. De laatste post die hij deed op het account waarin zijn vrouw werd vermeld, was in 2017, waarin hij een foto van de twee plaatste. Sindsdien heeft hij nog maar twee keer op de website getweet. Ondanks de populariteit van zijn vrouw, blijft hij liever uit de schijnwerpers en concentreert hij zich op zijn carrière en zijn gezin.

Aanbevolen