Beroemdheden

Andy Roy's Wiki Biografie, leeftijd, vermogen, gevangenis, tanden, dating

Wie is Andy Roy?

Andy Roy werd geboren op 6 juli 1971 in Santa Cruz, Californië, VS, en is een professionele skateboarder, vooral bekend door het verwerven van bekendheid in de jaren negentig toen hij professional werd en verschillende bekende sponsors aantrok. Hij werd later gevangengezet, waarna hij weer populair werd door skateboardvideo's op zijn Instagram-account.

Bekijk dit bericht op Instagram

Hallo allemaal, we doen een kunstwedstrijd voor @ripridepodcast !!!!! We hebben een logo nodig voor mijn YouTube-kanaal en een animatie voor de intro en outro van elke aflevering. Het zal waarschijnlijk ook voor t-shirts worden gebruikt. Het zou beter zijn als dezelfde persoon zowel het logo als de animatie zou doen, maar als je alleen een logo kunt maken dat oké is, kun je nog steeds meedoen !!! Je naam staat in de aftiteling van elke aflevering. Ik stuur je ook een pakket met lekkers inclusief een gesigneerd bord en tshirts. Plaats je logo's en animaties op Instagram en gebruik de hashtag #ripridepodcast zodat ik kan zien wie er meedoet aan de wedstrijd of e-mail ze naar[e-mail beveiligd]. Iedereen bedankt voor jullie tijd en artistieke vaardigheden? @ripridepodcast

Een bericht gedeeld door Andy Roy (@andyroy18) op 8 mei 2019 om 14:45 PDT

Het vermogen van Andy Roy

Hoe rijk is Andy Roy? Vanaf medio 2019 schatten bronnen een nettowaarde van meer dan $ 10 miljoen, verdiend door een succesvolle carrière als professionele skateboarder; zijn faam heeft hem naar tal van spraakmakende schaatsevenementen en wedstrijden geleid. Naarmate hij zijn inspanningen voortzet, wordt verwacht dat zijn rijkdom ook zal blijven toenemen.

Het vroege leven en professioneel worden

Er is heel weinig bekend over Andy's leven voordat hij zich tot professioneel skateboarden wendde. Hij heeft niet veel details over zijn familie, jeugd en opleiding gedeeld, behalve dat hij op jonge leeftijd een sterke passie voor skateboarden ontwikkelde en het grootste deel van zijn tijd besteedde aan het ontwikkelen van zijn vaardigheden. Het was een tijd waarin aspirant-schaatsers het grootste deel van hun tijd in het skatepark doorbrachten, hun slaapzakken meebrachten, bier dronken en barbecuen.

Andy Roy

Uiteindelijk begon hij aan populariteit te winnen omdat sommige van zijn skatevideo's de aandacht trokken. Hij begon ook met schaatsen in wedstrijden, en dit leidde ertoe dat hij werd gesponsord door Santa Cruz Skateboards, en gaandeweg professioneel werd. De samenwerking verliep in het begin goed, maar hij werd uiteindelijk uit zijn sponsorschap gegooid omdat hij het niet eens was met de sponsors die wilden dat hij zich op een bepaalde manier kleedde. Daarna werd hij gesponsord door Focus, maar het kwam ook niet op het punt dat hij verwachtte. Desondanks bleef hij doorgaan met zijn carrière.

Verwonding en gevangenisstraf

Roy raakte geblesseerd zoals normaal is voor veel professionele skateboards, en hij raakte op dit punt een beetje gefrustreerd; dit was toen hij de drug begon te gebruiken heroïne , waardoor hij verslaafd raakte. Het medicijn is ontstaan ​​in 1874 en is afgeleid van morfine; het staat bekend om zijn euforische effecten, maar wordt in verschillende landen gebruikt voor pijnverlichting. Het kan worden geïnjecteerd, ingeademd, gerookt of gesnoven en heeft meestal snelle effecten die enkele uren aanhouden. Verslaving aan het medicijn is echter zeer gevaarlijk gebleken en leidt vaak tot tal van bijwerkingen. Om de verslaving te behandelen wordt vaak gebruik gemaakt van gedragstherapie en medicatie.

Shit wordt helemaal rauw met Andy Roy op de microfoon tijdens de première van de KOTR @VICELAND-serie. https://t.co/4NGM6jT47G pic.twitter.com/xQVrZoJ9Kp

— Thrasher Magazine (@thrashermag) 21 april 2016

Zijn verslaving leidde hem naar de misdaad en al snel pleegde hij diefstal en andere drugsgerelateerde misdrijven vanwege zijn behoefte aan een high. Hij zat eind jaren negentig gevangen in Staatsgevangenis Pelican Bay (PBSP), een supermax-gevangenis in Californië. Het is een 275 hectare grote gevangenis die zijn naam ontleent aan een ondiepe baai aan de Pacifische kust. De gevangenis staat bekend om de aanwezigheid van gewelddadige gevangenen, die vaak 22,5 uur per dag, zeven dagen per week streng worden gecontroleerd in eenzame opsluiting. De gevangenis herbergt ook twee maximaal beveiligde eenheden.

Keer terug naar formulier

Na twee jaar in de gevangenis keerde Roy terug naar de professionele skateboardscene en kwam hij snel weer op het goede spoor. Hij tekende bij het bedrijf Anti Hero Skateboards, dat hem begon te sponsoren toen hij weer populair werd. Hoewel hij de komende jaren onopvallend bleef en vaak reisde om naar schaatsevenementen te gaan, begon hij online bekendheid te verwerven toen hij zijn eigen Instagram rekening. Instagram is een service voor het delen van video's en foto's die eigendom is van Facebook. Het is de afgelopen jaren een van de meest populaire diensten op internet met meer dan een miljard geregistreerde gebruikers en meer dan 500 miljoen dagelijkse gebruikers.

Met de service kunnen gebruikers foto's en video's delen met het publiek of met vooraf goedgekeurde volgers. Gebruikers kunnen hun foto's gemakkelijk ordenen en bewerken via filters, tags en locatie-informatie, wat bijdraagt ​​aan de populariteit ervan. Andy plaatste veel video's waarin hij zijn vaardigheden op het skateboard liet zien, wat hem heeft geholpen meer dan 160.000 volgers te krijgen. Zijn online bekendheid heeft hem ook tot tal van kansen geleid, waaronder het maken van zijn eigen podcast genaamd Rip Ride, waarin hij praat met andere professionele skateboarders.

Persoonlijk leven en sociale media

Voor zijn persoonlijke leven is bekend dat Andy getrouwd was met Erin Roy, maar ze gingen uiteindelijk uit elkaar en vroegen een scheiding aan. Later begon hij een relatie met Priya Khosla, die ook een bekende persoonlijkheid is in de skateboardgemeenschap. Hij staat open voor zijn voortdurende strijd met heroïneverslaving en is sinds zijn vrijlating uit de gevangenis verschillende keren in rehabilitatie geweest. Volgens hem was zijn recente stint in revalidatie in 2019 de beste die hij heeft gehad, omdat hij stappen ondernam die hij nog nooit eerder had genomen. Hij heeft een therapeut, een counselor en doet ook Anonieme Alcoholisten (AA), wat hij toeschrijft aan het redden van zijn leven.

Hij blijft consistente inhoud uploaden naar zijn Instagram-account, maar plaatst niet zoveel skateboardvideo's als vroeger. Hij heeft ook een persoonlijke website die voornamelijk wordt gebruikt om een ​​aantal van zijn koopwaar te promoten, waaronder t-shirts en draagtassen. Hij besteedt veel van zijn tijd aan het werken aan zijn podcas, die vooral wat aandacht heeft gekregen van skatefans, aangezien hij verschillende populaire skateboarders heeft uitgenodigd voor zijn show. Hij vermeldt dat zijn ervaringen in de gevangenis eye-openers waren, aangezien hij getuige was van veel geweld tijdens zijn verblijf in de gevangenis.

Aanbevolen