Beroemde Echtgenoten

Angelica Zachary's Wiki, leeftijd. Wie is de ex-vrouw van Marlon Wayans?

Angelica Zachary's Wiki, leeftijd. Wie is de ex-vrouw van Marlon Wayans?

Helaas hebben we geen exacte informatie over de geboortedatum van Angelica Zachary, vooral bekend als de nu ex-vrouw van acteur/komiek Marlon Wayans, maar we weten wel dat ze in 1972 in New York City, VS, werd geboren, wat betekent dat haar nationaliteit Amerikaans is. Nadat ze was getrouwd met een beroemd persoon, werd ze beroemd en kreeg ze aandacht in de media, wat ook vragen oproept over haar privé- en gezinsleven, evenals haar carrière en inkomen.

Acteur Marlon Wayans met zijn gezin. Zijn vriendin Angelica Zachary is zwart/Japans. Ze poseren met hun kinderen, Amai en Shawn, gefotografeerd in 2007.

Gepost door Biraciale en multiculturele kinderen opvoeden Aan dinsdag 5 maart 2013

Netto waarde

Dus hoe rijk is Angelica Zachary medio 2019? Volgens gezaghebbende bronnen heeft Zachary een vermogen van meer dan $ 1 miljoen, voornamelijk als gevolg van haar scheiding van Marlon Wayans. Ze heeft geen informatie over haar beroep gedeeld en praat niet over haar bezittingen, zoals huizen en voertuigen, maar ze lijkt financieel voor zichzelf te kunnen zorgen.

Etniciteit en achtergrond

Over haar etniciteit gesproken, Zachary is Afro-Amerikaans, met van nature weelderig donkerbruin haar, dat ze soms honingblond verft, en een fit figuur, wat aangeeft dat ze goed voor zichzelf zorgt, zeker als ze zich presenteert aan de media.

Privéleven en relatiestatus

Ondanks dat ze een publiek figuur is, geeft Zachary er de voorkeur aan om over sommige onderwerpen geheim te blijven, dus het is geen verrassing dat ze wegblijft van sociale media en op geen enkel platform actief is.

We weten echter wel dat ze getrouwd was met de beroemde acteur, komiek en filmproducent Marlon Wayans. Na een tijdje verkering te hebben gehad, zouden ze in 2005 zijn getrouwd in een privéceremonie waarvoor alleen familie en goede vrienden waren uitgenodigd, hoewel Marlon ontkent dat ze ooit wettelijk getrouwd waren. In het begin leek alles perfect tussen de twee, en ze hadden twee zonen, Amai Zackary Wayans en Shawn Howell Wayans.

Helaas ging hun huwelijk in 2013 niet door en gingen ze uit elkaar. Desalniettemin, omdat ze willen voorkomen dat de kinderen worden getroffen, zijn Angelica en Marlon co-ouder en lijken ze goed werk te doen. Het ontbreken van een potentiële liefdesbelang doet velen geloven dat Angelica vanaf vandaag single zou kunnen zijn, omdat ze de geruchten niet heeft bevestigd of ontkend.

Ex-echtgenoot Marlon Wayans

Marlon Wayans, de ex-man van Zachary, was geboren op 23 juli 1972 , wat betekent dat zijn sterrenbeeld Kreeft is en hij 47 jaar oud is.

Marlon Wayans

Wayans, Amerikaans van nationaliteit, is algemeen bekend in de entertainmentwereld door te werken aan projecten zoals White Chicks, Little Man en G.I. Joe: De opkomst van Cobra. Hij werd geboren in New York, de jongste van negen broers en zussen van Elvira Alethia en Howell Stouten Wayans, die als supermarktmanager werkten. Tijdens zijn opvoeding waren Wayans en zijn familie erbij betrokken met de Jehova's Getuigen . Wat zijn opleiding betreft, was Marlon een leerling van de Fiorello H. LaGuardia High School of Music & Art and Performing Arts in New York City.

Nadat hij was afgestudeerd, schreef hij zich in aan de Howard University in Washington D.C., maar wat hij studeerde en of hij afstudeerde, is onbekend.

In tegenstelling tot zijn ex-vrouw is hij actief op sociale media zoals Twitter en gebruikt hij zijn account om zijn werk te promoten en om met zijn fans te communiceren. Zijn laatste berichten omvatten een re-tweet met de lezing De film Sextuplets, is een echte prestatie. De persoon die het bericht schreef, schreef vervolgens over het talent van Marlon en complimenteerde zijn acteervaardigheden. Daarnaast heeft Wayans een Instagram-account, gevolgd door ruim vier miljoen mensen.

Bekijk dit bericht op Instagram

Geen zorgen. Als je slechtste jaar een geweldig jaar is, moet je weten dat GOD goed is. Zin in 2020

Een bericht gedeeld door Marlon Wayans (@marlonwayans) op 21 december 2019 om 3:03 uur PST

Carrière

Marlon debuteerde in 1988 , met een kleine rol in I'm Gonna Git You Sucka, gevolgd door het werken aan projecten zoals Mo' Money en Don't Be a Menace to South Central While Drinking Your Juice in the Hood, waarbij de laatste in 1996 werd uitgebracht In hetzelfde jaar had hij zijn eerste serieuze rol, gecast om Blue te spelen in Waynehead. Zijn meest succesvolle werk omvat echter White Chicks, een cultkomedie over twee Afro-Amerikaanse agenten die undercover gaan als twee meisjes.

Hij werkte in 2004 aan het genoemde project en kreeg in 2006 de rol van Calvin, de hoofdpersoon in Little Man. Daarnaast kon het publiek Wayans zien als Shorty in Scary Movie, een horrorkomediefilm die Scream parodieerde. Vanaf zijn toekomstige project, Wayans' film The Beast, is Heroes of the Wildfire bezig met filmen.

De acteur heeft bijna 50 film- en tv-projecten gehad. Sprekend over zijn acteervaardigheden in een interview, verklaarde hij dat hij een ouderwetse acteur is die elk personage altijd een lichaamstaal en een wandeling geeft. Op de een of andere manier vertegenwoordigen ze iets, dus als ik in het personage zit, deed ik het werk, ik weet wie die persoon is, zei hij, eraan toevoegend dat mensen zijn gezicht in zijn personages kunnen zien, maar ze zien het niet hem in zijn karakters.

Aanbevolen