Modellen

Angie Ang's Wiki Biografie, leeftijd, plastische chirurgie, vriendje

Wie is Angie Ang?

Angie Ang werd geboren op 20 januari 1994 in Bangkok, Thailand, en is zowel een sociale media-persoonlijkheid als een model, vooral bekend om haar account op Instagram, dat honderdduizenden volgers heeft weten te vergaren. Ook maakt ze beautyvideo's op het online videoplatform YouTube.

Hoi. pic.twitter.com/CjFHhF4wGY

- Angie Ang (@iAM_AngieAng) 14 maart 2019

Het vermogen Angie Ang

Hoe rijk Angie Ang? Vanaf medio 2019 schatten bronnen een nettowaarde van meer dan $ 100.000, verdiend door een succesvolle online carrière. Haar online bekendheid heeft haar naar tal van kansen geleid, waaronder werken bij verschillende spraakmakende bedrijven. Terwijl ze haar inspanningen voortzet, wordt verwacht dat haar rijkdom ook zal blijven toenemen.

Het vroege leven en online begin

Er is heel weinig bekend over het leven van Angie voorafgaand aan haar online roem. Ze heeft niet veel details over haar familie en jeugd gedeeld. Terwijl ze uit Thailand kwam, verhuisde haar familie later naar de Verenigde Staten en vestigde zich daar. Ze ging naar een middelbare school in Virginia en studeerde cum laude af. Het is niet bekend of ze doorging met een hbo-opleiding.

Angie Ango

Op jonge leeftijd wilde ze het al groot maken, en een van de wegen waar ze de mogelijkheid van roem in zag, was online. Een van de eerste accounts die ze aanmaakte, stond in de app musical.ly , waarop ze haar account genaamd msangieang vestigde. Het was een sociale-mediaservice in Santa Monica, waarmee gebruikers korte video's konden maken om op het platform te delen. Gebruikers kunnen video's van 15 seconden tot een minuut maken met lipsynchronisatie, waarbij ze de nummers kiezen die daarbij horen. Ze kunnen de video's die ze maken bewerken met verschillende snelheidsopties of door effecten aan de video's toe te voegen. Gebruikers konden door de inhoud van de website bladeren en tijdens het hoogtepunt van zijn populariteit had het meer dan 90 miljoen geregistreerde gebruikers. Dit was voordat de app werd gekocht door het bedrijf ByteDance, waardoor het fuseerde met TikTok.

Instagram en modellenwerk

Het platform dat Ang echt op de voorgrond bracht, was Instagram, en haar populariteit begon aanzienlijk te stijgen nadat ze haar account had aangemaakt op de website voor het delen van foto's en video's van Facebook, waarmee gebruikers inhoud naar de service kunnen uploaden. De inhoud kan worden bewerkt via filters en georganiseerd met locatie-informatie en tags. De website werd gelanceerd in 2010 en is sindsdien snel populair geworden met meer dan een miljard geregistreerde gebruikers.

Bekijk dit bericht op Instagram

Houd me vast en ik behandel je aardig? @fashionnova

Een bericht gedeeld door Angelina ️ (@msangieang) op 19 juni 2019 om 19:09 PDT

Een van de redenen waarom Angie's bekendheid via de website toenam, was door haar consistente uploads, waardoor ze vaak modieuze kleding op een sexy of sensuele manier droeg. Het was slechts een kwestie van tijd voordat haar abonneeschap de grens van 400.000 zou bereiken, en het blijft groeien. De aandacht die ze online kreeg trok veel bedrijven en al snel werd ze gesponsord door Mode Nova . Ze begon veel gesponsorde berichten te plaatsen door het online winkelbedrijf in Zuid-Californië - Fashion Nova verkoopt zichzelf als goedkope 'clubkleding', waaronder kleding voor verschillende lichaamstypes, en voor mannen.

Andere platforms

Naast Instagram heeft Angie in 2017 ook een YouTube-kanaal gemaakt om haar passie voor schoonheid en make-up te helpen. Het was voor haar ook een manier om extra inkomsten te verdienen, via advertentie-inkomsten die werden geleverd door het Google AdSense-programma. YouTube is een website voor het delen van video's die eigendom is van Google en is een van de meest populaire websites op internet, door Alexa Internet gerangschikt als de op een na populairste. Gebruikers kunnen video's uploaden, beoordelen, bekijken en delen met de optie om zich te abonneren op kanalen die ze leuk vinden. De website is een grote bron van clips van televisieshows, muziekvideo's, livestreams, trailers, educatieve video's en nog veel meer. De website is zo populair geworden dat het ook verschillende bedrijven heeft aangetrokken om in hun eigen kanalen te investeren.

Een paar van de populairste video's van Ang op haar kanaal hebben honderdduizenden views verzameld. Dit zijn meestal tutorials van haar go-to make-up routines en hoe ze te implementeren. Ze doet veel tutorials waardoor het kanaal in aantal abonnees is gegroeid. Ze had ook een blog met de naam Contours and Confessions, dat misschien een beautyblog was, maar is gestopt omdat ze heeft besloten over te stappen op video-inhoud op YouTube.

Persoonlijk leven en sociale media

Voor haar persoonlijke leven is er niet veel bekend over de romantische relaties van Ang. Ze heeft niets gedeeld over het hebben van een vriend of echtgenoot, en veel bronnen stellen dat ze single is. Ze is erg gepassioneerd door mode, beauty en make-up, zoals blijkt uit haar online content. Ze gaat ook graag naar de sportschool en laat de resultaten van haar fitnessinspanningen online zien.

Haar tutorial over deze look up nu op mijn YouTube! ❤️ (link in bio)

Gepost door Angie Ango Aan zaterdag 14 januari 2017

Afgezien van haar account op Instagram, is ze ook aanwezig op andere sociale mediaplatforms. Ze heeft een account op Twitter met meer dan 20.000 volgers, die meestal de website gebruikt om enkele van haar dagelijkse gedachten te delen. Ze promoot ook een deel van haar werk op de website, hoewel ze het platform gebruikt om te communiceren met fans en andere persoonlijkheden op sociale media. Ze heeft ook een Facebook-account met meer dan 15.000 'likes', maar sinds 2017 heeft ze er niets nieuws meer op gepost, omdat ze haar andere accounts liever up-to-date houdt. Ze is goede vrienden met veel andere Instagram- en modemodellen en werkt vaak samen met een aantal van hen in haar modellenprojecten.

Aanbevolen