Beroemde Echtgenoten

Angie Gentry Wiki, leeftijd, dochter. Wie was de vrouw van Troy Gentry?

Wie is Angie Gentry, de vrouw van Troy Gentry?

Troy Gentry was een country-rockster die in de jaren 2000 van zijn beste carrièrejaren genoot; hij stierf helaas in een helikoptercrash in 2017 en liet zijn tweede vrouw, Angie McClure en hun kind, Kaylee, geboren in november 2002, achter zich. Ze genoot vooral bekendheid vanwege het account van haar overleden echtgenoot, maar richt zich ook op filantropisch werk, waaronder haar nauwe samenwerking met Make-A-Wish Foundation.

Angie Gentry Wiki: Leeftijd, kinderjaren en opleiding

Geboren als Angie Kay McLure op 18 februari in de VS, is ze nogal geheimzinnig geweest als het gaat om haar vroege leven, en heeft niet eens onthuld wanneer en waar ze werd geboren, maar blijkbaar in het midden van de jaren zeventig.

Bekijk dit bericht op Instagram

Vandaag zou het 20-jarig huwelijksjubileum van Troy + Angie Gentry zijn geweest … We houden haar vandaag in onze gedachten. #troygentry #montgomery adel #linkinbio

Een bericht gedeeld door De laars (@theboot_dotcom) op 14 december 2019 om 01:23 uur PST

Verder heeft Angie niets onthuld over haar kinderjaren, zoals de namen van haar ouders en hun beroepen, noch of ze een alleenstaand kind is of dat ze broers en zussen heeft. Om verder te praten over haar geheimhouding, heeft Angie niet bekendgemaakt op welke scholen ze heeft gezeten en of ze een universiteit heeft afgemaakt of niet.

Angie en Troy Gentry Relatie

Angie en Troy ontmoetten elkaar ergens in de jaren '90, nadat Troy's eerste huwelijk was mislukt, details onbekend. Kort daarna begonnen ze een romantische relatie en trouwden op 14 december 1999 tijdens een huwelijksceremonie in Maui, Hawaii.

Drie jaar na hun huwelijk verwelkomde het paar een dochter genaamd Kaylee, en ze voedden ook de dochter van Troy op uit zijn vorige huwelijk. Troy werd populairder als muzikant, en Angie ook als zijn constante steun, maar ze heeft geweldig werk geleverd door alle belangrijke informatie uit haar eigen leven te verbergen. Hoewel Troy veel door de VS reisde, zette dit hun romance niet onder druk en waren ze best gelukkig samen.

Angie Gentry

In 2014 ondervonden ze de eerste problemen toen Angie de diagnose borstkanker kreeg en een dubbele borstamputatie onderging, waarbij de operatie redelijk succesvol was, en de verlichtende omstandigheid was dat de kanker vrij vroeg werd ontdekt. Ze herstelde volledig en als gevolg van die schrik is ze sindsdien onderdeel van de Make-A-Wish Foundation.

De dood van Troy Gentry

Op 8 september 2017 werd Angie getroffen door een tragedie, toen ze het nieuws van Troy's overlijden ontving; hij vloog over Medford in een helikopter toen deze in de grond stortte en Troy stierf ter plaatse.

Zes dagen later werd ter ere van Troy een openbare herdenkingsdienst gehouden in de Grand Ole Opry in Nashville. Na de dood van haar man startte Angie de stichting Troy Gentry en heeft ze haar leven gewijd aan het helpen van anderen, waarbij ze zich voornamelijk richtte op het verbeteren van het leven van kinderen.

Angie Gentry Netto waarde

Angie werd populair vanwege het succes van haar man en na zijn dood heeft ze alle rechten op zijn muziek en royalty's geërfd, waardoor haar rijkdom aanzienlijk is toegenomen. Dus, weet je hoe rijk Angie Gentry is, vanaf medio 2019?

Volgens gezaghebbende bronnen wordt geschat dat het vermogen van Angie minimaal $ 1,7 miljoen bedraagt ​​- behoorlijk indrukwekkend, vind je niet?

De echtgenoot van Angie Gentry, Troy Gentry

Nu we alles hebben gedeeld wat er te weten valt over Angie, laten we wat informatie delen over haar beroemde echtgenoot, Troy Gentry . Troy Gentry werd geboren op 5 april 1967 in Lexington, Kentucky USA, de zoon van Lloyd Gentry en zijn vrouw Patricia; hij had een broer Keith en een zus Jana. Hij ging naar het Lexington Community College en ging later naar de Universiteit van Kentucky.

zijn musical carrière begon in de jaren '90, toen hij en zijn vriend en collega-muzikant Gerald Edward Montgomery de band Early Tymz oprichtten. Deze band ging echter uit elkaar en na verschillende afleveringen met andere muzikanten vestigden Montgomery en Gentry zich als een country-rockduo genaamd Montgomery Gentry.

Stijging naar bekendheid en netto waarde

Het eerste studioalbum van het duo kwam uit in 1999, getiteld Tattoos & Scars, dat nummer 10 bereikte op de Amerikaanse Country-hitlijst en platina bereikte in de VS, wat de twee aanmoedigde om door te gaan met het maken van muziek.

Troje Gentry. Weg maar nooit vergeten. #troygentry pic.twitter.com/qaFb0owo1S

— CountryThunderFL (@RunawayCountry) 8 september 2017

Gedurende de jaren 2000 genoten ze van succes met de albums My Town (2002), die nummer 3 op de Amerikaanse Country Chart bereikte en ook platina bereikten, daarna You Do Your Thing (2004), dat hun best in kaart gebrachte album werd, omdat het bereikte nummer 2 op de Amerikaanse landenkaart. Andere albums zijn onder andere Back When I Knew It All (2008) en Folks Like Us (2015). Hun laatste album is Here's To You (2018), uitgebracht na de dood van Troy Gentry. Troy werd in de jaren 2000 een country-rockster en bleef tot aan zijn dood succes genieten, waardoor zijn rijkdom zelfs toenam.

Dus heb je je ooit afgevraagd hoe rijk Troy Gentry's was op het moment van zijn dood? Volgens gezaghebbende bronnen wordt geschat dat Gentry's nettowaarde minimaal $ 1,2 miljoen bedroeg, opgebouwd uit zijn muziekcarrière van bijna twee decennia.

Priveleven

Voordat hij met Angie trouwde, was Troy al gescheiden; de naam van zijn ex-vrouw is Kia, en de twee hebben samen een dochter, genaamd Taylor. Helaas heeft Troy nooit gedeeld wanneer hij en Kia trouwden of scheidden. Het enige bekende feit is dat hij kort na de scheiding Angie ontmoette, met wie hij samenleefde tot aan zijn vroegtijdige dood.

Aanbevolen