Beroemdheden

Anna Prosser Robinson Wiki Bio, echtgenoot, leeftijd, echtscheiding, salaris

Wie is Anna Prosser Robinson?

In de wereld van glamour en roem zijn er een paar beroemdheden die na veel hard werken en moeite een bepaald niveau van bekwaamheid en roem hebben bereikt. Anna Prosser Robinson is een van die prominente namen die worden beschouwd als de sterren van deze industrie. Ze is een twitch-ster, media-persoonlijkheid, presentator, showcaster, creatieve producer en videogameprofessional. In korte tijd heeft deze persoon zich ontpopt als een ervaren scenarioschrijver, regisseur, redacteur en bijdrager aan de omroeporganisatie van video-inhoud. Dit artikel is gebaseerd op haar prestaties en gebeurtenissen in het leven, dus als je meer wilt weten over Anna Prosser Robinson, blijf dan bij ons voor de lengte van het artikel.

Bekijk dit bericht op Instagram

Heel hard werken om een ​​vlinder te worden ?? #zelfzorg #zelfdiscipline #zelfbewustzijn #zelfrespect #selfie?

Een bericht gedeeld door Anna Prosser (@annaprosser) op 1 juni 2019 om 21:10 PDT

Anna Prosser Wiki: Leeftijd, kinderjaren en opleiding

Anna Prosser werd geboren op de 15eeFebruari 1985, in Portland, Oregon USA in een adellijke familie. Anna's vader was een computerliefhebber, dus zijn hele familie raakte bekend met videogames. Als klein meisje heeft ze haar vaardigheden verbeterd en beschouwt zichzelf nu als een levenslange gamer, en gelooft dat videogames een hulpmiddel kunnen zijn om contact te maken met andere mensen over de hele wereld. Anna was totaal anders dan andere meisjes, omdat haar toekomstige bedoelingen niet vergelijkbaar waren met die van anderen, zoals trouwen of kinderen krijgen. Ze studeerde Magna Cum Laude af met een dubbele graad in Internationale Studies en Spraakcommunicatie, met Spaans als hoofdvak. Onderweg won ze in 2011 de titel van Miss Oregon USA schoonheidswedstrijd.

Carrièrebegin

Anna begon de reis van haar professionele leven door zich aan te sluiten bij 's werelds toonaangevende en bekwame bureau voor videogames, de Evil Geniuses. Behalve dat ze een ervaren gamer was, was Anna goed getraind in het hanteren en communiceren van camera's en gebruikte ze wat ze had bestudeerd door montagevideo's te maken van het spelende team. Ze verhuisde naar Phoenix, Arizona, samen met haar ex-man Geoff en zijn teamgenoten, maar realiseerde zich dat het EG-team alleen geïnteresseerd was om haar als facility manager te houden, in plaats van haar haar creativiteit te laten tonen bij het ontwikkelen van grafische inhoud voor media. Toen ze haar eigen video's begon te maken, bepaalde EG de vraag naar haar werk en nam ze mensen aan om de productiekwaliteit van hun werk te verbeteren.

Anna Prosser Robinson

Stijgen naar het sterrendom

Anna is nu een bekroonde competitieve spreker en performer. Ze is een ervaren gamer en heeft ook expertise in zowel mechanica als de presentatie van videogames. Anna's leven was vol hindernissen tijdens de ontwikkeling van haar carrière - haar harde werk werd zwaar verwaarloosd en ze begon te zoeken naar verschillende klussen zonder aanwijzing.

Ze werd ongelijk behandeld, omdat haar doorlopende project meestal aan iemand anders werd overgedragen. Dit werd onaanvaardbaar en ondanks haar talloze bijdragen aan het bedrijf besloot ze verder te gaan in haar leven, vooral nadat Twitch het bedrijf had gekocht, en ze voelde zich totaal niet gewaardeerd. Het team van Twitch bleef echter interesse tonen in haar werk en na korte tijd huurden ze Anna in 2015 in voor hun programmeerafdeling en als gastheer, samen met het specificeren van haar rol bij het opbouwen van het verhaal van een revolutie in videogaming. Naast haar werk in Twitch, begon ze te werken als freelance host voor Blizzard.

Seattle zomer ️ pic.twitter.com/pvnK6mJPy4

- Anna Prosser (@AnnaProsser) 30 juni 2019

Verdere prestaties

In 2019 werd ze gepromoveerd van hoofdproducent van Twitch-studio's tot Managing Producer van een nieuw Creator Development-team.

Anna Prosser wordt ook erkend als een van de vier vrouwen die actief zijn in eSports en die de basis heeft gelegd voor Misscliks, een community die mensen bewust maakte dat gamen veilig is. Anna kreeg van Greg Bilsland de voorkeur als speler van WotC's Dice Camera Action live streaming 5E D&D-show, op basis van haar ervaring met het spelen van D&D op de Misscliks.

Anna Prosser Robinson Nettowaarde

Sinds de lancering van haar carrière is Anna een prominent onderdeel van de gamegemeenschap geworden, wat haar rijkdom alleen maar heeft vergroot. Dus, heb je je ooit afgevraagd hoe rijk Anna Prosser Robinson is, vanaf medio 2019? Volgens gezaghebbende bronnen wordt geschat dat Anna's vermogen zo hoog is als $ 1 miljoen. Ongetwijfeld zal haar vermogen de komende jaren toenemen, ervan uitgaande dat ze haar carrière met succes voortzet.

Gepost door Anna Prosser Aan vrijdag 7 oktober 2016

Anna Prosser Robinson Persoonlijk leven, daten, huwelijk, echtscheiding

Anna Prosser heeft haar persoonlijke leven en professionele leven gescheiden gehouden, zodat haar persoonlijke verplichtingen nooit in de buurt komen van haar professionele taken. Ze trouwde in 2013 met professionele gamer Geoff Robinson, maar scheidde later van hem, blijkbaar vanwege professionele jaloezie. Naast gamen houdt Anna ook van spreken in het openbaar en modelleren van spaken.

Anna Prosser Robinson Internet Fame

Anna Prosser is een van de meest gezochte en gevolgde persoonlijkheden op sociale media. Ze zit op verschillende sociale mediaplatforms, zodat ze haar fans verbonden kan houden met haar leven. Haar officiële Twitter-pagina heeft meer dan 65.000 volgers, terwijl op Instagram ze heeft 19.000 trouwe fans. Ze heeft haar echter gehouden Facebook profiel privé, en heeft geen volgers op haar account.

Aanbevolen