Beroemde Echtgenoten

Annie D'Angelo's Wiki Biography. Wie is de vrouw van Willie Nelson?

Wie is Annie D'Angelo, de vrouw van Willie Nelson?

Willie Nelson is een van de meest succesvolle countrymuzikanten; nadat hij verantwoordelijk werd geacht voor de creatie van het outlaw country-muzieksubgenre, heeft hij 69 solo-studioalbums uitgebracht en genoot hij zijn grootste succes in de jaren '70 en '80. Met zijn populariteit genoten mensen die dicht bij hem stonden ook bekendheid, waaronder zijn vrouw, Annie D'Angelo. Annie is de vierde vrouw van Willie en de twee zijn sinds 1991 getrouwd.

Willie Nelson, en zijn vrouw van 25 jaar, Annie D'Angelo,,,,

Gepost door Carmella Surette Aan zaterdag 14 december 2019

Annie D'Angelo Wiki: Leeftijd, Jeugd

Annie D'Angelo werd geboren op 29 augustus 1956, maar ze heeft niet onthuld waar. Volgens rapporten is ze van Indiaanse afkomst en gedeeltelijk Italiaans. Helaas heeft Annie niets onthuld met betrekking tot haar jeugd, inclusief de namen van haar ouders en hun beroepen, of ze nu een alleenstaand kind is of broers en zussen, noch iets over haar educatieve achtergrond.

Carrière en relatie met Nelson

Annie's geheimhouding is ook overgedragen aan haar carrière; het enige dat we weten is dat ze als visagist werkte en dat ze Willie zo leerde kennen. Ze begon haar carrière met de film Bachelor Party (1984), en twee jaar later werkte ze aan de film Stagecoach, waarin Willie de hoofdrol had. De twee ontmoetten elkaar daar voor de eerste keer en begonnen een romantische relatie.

Annie zette haar carrière voort en werkte aan films als de komedie Hot Pursuit in 1987 met John Cusack, Robert Loggia en Jerry Stiller in de hoofdrollen, daarna in 1988 aan de western Where the Hell's That Gold?!?, en in 1989 de film Gleaming the Cube (1989).

Huwelijk en kinderen

Hun huwelijksceremonie vond plaats op 16 september 1991 in Nashville, Tennessee. Het echtpaar heeft sindsdien twee kinderen verwelkomd, Lukas Autry, die nu zijn eigen band Lukas Nelson & Promise of the Real heeft, en Jacob Micah.

Hun hoofdverblijfplaats is in Maui, Hawaii, met verschillende buren van beroemdheden. Ze bezitten ook een ranch, Luck, Texas, in Spicewood, Burnet County, Texas.

De echtgenoot van Annie D'Angelo, Willie Nelson

Nu we alles hebben gedeeld wat er te weten valt over Annie, laten we wat informatie delen over de man die haar beroemd heeft gemaakt, Willie Nelson. Geboren als Willie Hugh Nelson op 29 april 1933 in Abbott, Texas, VS, is hij de zoon van Ira Doyle Nelson en zijn vrouw Myrle Marie. Hij werd opgevoed door zijn grootouders en het gezin had het financieel moeilijk, dus wendde hij zich tot muziek en songwriting voor troost.

Willie Nelson

Hij schreef zijn eerste nummer toen hij nog maar zeven jaar oud was, en slechts twee jaar later werd hij een deel van zijn eerste band, genaamd Bohemian Polka. Hij ging naar Abbott High School, waar zijn verlangen naar een muzikale carrière nog groter werd en sloot zich al snel aan bij de band The Texans. Voordat hij zich volledig op muziek richtte, studeerde hij aan de Baylor University, maar dit duurde twee jaar.

Carrière

In het begin had hij niet veel succes in muziek en zette hij andere inspanningen na, waaronder werken voor een televisiestation.

Zijn eerste album werd uitgebracht in 1956, getiteld No Place for Me. Halverwege de jaren 70 nam zijn populariteit echter toe met de release van het album Red Headed Stranger (1975), dat bovenaan de Amerikaanse Country-hitlijst stond en dubbel platina behaalde. Hij domineerde de countrymuziekscene in het volgende decennium met de albums The Sound in Your Mind (1976), die ook bovenaan de hitlijst stonden, vervolgens The Trouble of Your Mind (1976) en The Troublemaker, die in hetzelfde jaar werden uitgebracht.

Bekijk dit bericht op Instagram

Proficiat aan Willie voor het winnen van een Grammy voor Best Country Solo Performance voor Ride Me Back Home! Vier het door het hele album eens te proberen: https://WillieNelson.lnk.to/RIDE

Een bericht gedeeld door Willie Nelson (@willienelsonofficial) op 28 januari 2020 om 8:58 uur PST

Zijn meest succesvolle album werd uitgebracht in 1978, getiteld Stardust, dat bovenaan de Amerikaanse en Canadese hitlijsten stond en meerdere keren platina behaalde in Australië, de VS en Canada. Sinds het einde van de jaren ’70 is zijn carrière wat teruggelopen, al blijft hij opnemen. Tot nu toe heeft hij meer dan 90 studio-albums, solo en samenwerkingen inbegrepen.

Willie is ook een veelgeprezen acteur, speelde in westerns van de jaren '60 tot de jaren '80, en is vooral bekend als Doc Holiday in de film Stagecoach, naast tal van andere rollen.

Willie Nelson Nettowaarde en persoonlijk leven

Willie is een van de meest prominente muzikanten en acteurs geworden, en zijn succes heeft zijn rijkdom in grote mate vergroot. Dus heb je je ooit afgevraagd hoe rijk Willie Nelson medio 2019 is? Volgens gezaghebbende bronnen wordt geschat dat het vermogen van Nelson zo hoog is als $ 25 miljoen, wat behoorlijk indrukwekkend is, vind je niet?

Als het op zijn liefdesleven aankomt, is Willie vier keer getrouwd en drie keer gescheiden. Hij heeft zeven kinderen.

Aanbevolen