Ankers

Anthony Cumia's ex-vrouw Jennifer Cumia Wiki Biografie, leeftijd, nettowaarde

Wie is Jennifer Cumia?

Sommige mensen worden populair door geassocieerd te worden met invloedrijke mensen, en dat is precies wat er met Jennifer Cumia is gebeurd. Ze is de ex-vrouw van Anthony Cumia, een voormalige Amerikaanse radio-omroep en videopodcaster, met wie Jennifer haar populariteit verwierf.

Achtergrond van het vroege leven, leeftijd, gezin en opleiding

Daar is heel weinig bekend over de achtergrond van Jennifer. Hoewel ze in de Verenigde Staten is geboren, is de informatie over haar geboorteplaats, ouders en broers en zussen niet online beschikbaar. Het is ook niet bekend waar Jennifer naar school ging en haar academische kwalificaties. Ze is echter een Amerikaanse van nationaliteit en behoort tot de Kaukasische etniciteit.

Persoonlijk leven en huwelijk met ex-echtgenoot Anthony Cumia

Jennifer heeft het genoegen gehad om met twee broers te daten - haar eerste relatie was met Joseph Cumia, en de twee gingen een tijdje uit voordat ze hun relatie verbraken, en ze ontmoette zijn broer Anthony in 1987. Na zeven maanden daten, gingen ze besloten om in het huwelijksbootje te stappen, en hun huwelijk duurde 15 jaar, tot ze in 2002 scheidden. Anthony zou later beweren dat trouwen met Jennifer de grootste fout was die hij ooit heeft gemaakt.

In 2008 ontmoette Anthony Jill Nicolini en de twee begonnen te daten, maar deze relatie was van relatief korte duur en hij kreeg in 2012 weer een nieuwe relatie, dit keer met Melissa Stetten. Anthony is betrokken geweest bij een aantal controverses, zowel in zijn carrière als in zijn relaties. Op 19 december 2015 raakte hij verwikkeld in een verhitte discussie met zijn toenmalige vriendin Danielle Brand, die snel escaleerde en gewelddadig werd. Anthony werd gearresteerd door de politie van Nassau County, maar werd drie dagen later vrijgelaten; hij werd beschuldigd van wurging en nam een ​​pleidooiovereenkomst.

Jennifer zou in 1998 ook een korte relatie hebben gehad met Lobster Girl. De twee verbraken het echter om onbekende redenen. Momenteel is er weinig bekend over haar datingleven en wordt aangenomen dat ze single is.

Dus invullen voor @TheCumiaShow zijn @InHotWatershow gastheren: @aaronbergcomedy & @GenoBiscontePA

Nu op https://t.co/HEnG8BO9vx pic.twitter.com/s4GzkoenOL

— TACS op samengestelde media (@TheCumiaShow) 11 april 2019

Ex-echtgenoot Anthony Cumia

Voordat hij steeg naar het sterrendom, Anthony werkte als een arbeider in New York, waar hij structurele problemen in huizen zou oplossen. Hoewel hij voortijdig naar de middelbare school ging, had Anthony grote dromen om radiopresentator te worden, en toen Greg Opie Hughes een aankondiging deed over een OJ Simpson-liedwedstrijd, zag Anthony dit als een kans om zijn droom te vervullen om zijn eigen stem te horen op de radio. radio.

Anthony werkte samen met zijn broer Joe aan het componeren van een nummer, en tot hun verbazing stond dit nummer bovenaan de winnende lijst. Ze werden later uitgenodigd voor de show, en aangezien Gregg al gefascineerd was door het werk van het duo, wilde hij dat ze meer zouden produceren. Anthony begon comedy sketches voor hem te produceren, en toen hij en Opie zich realiseerden dat ze geweldige dingen konden doen als partners, besloten ze om hun eigen show te beginnen, wat ze in 1995 deden. Opie en Anthony werden echter al snel een sensatie, hoewel ze in staat waren om een ​​van de meest beluisterde shows te hosten, kwamen ze altijd in de problemen tijdens de uitzendingen. Ze lanceerden hun eerste show in maart 1995, maar die werd geannuleerd vanwege de grap die ze hadden gemaakt over de burgemeester van Boston die omkwam bij een dodelijk ongeval.

Hoewel ze een problematisch karakter hadden, wisten de twee hoge kijkcijfers te behalen en kregen ze altijd nieuwe kansen. Bij elke kans lieten ze hun show met grote sprongen groeien, en in 2002 hadden ze 17 stations in het hele land bereikt nadat ze waren ondertekend door het WNEW-radiostation in New York. Inmiddels hadden ze een nieuw gezicht en een nieuwe stem in hun show: Jim Norton wiens rol het was om de excessen van het duo te beheersen. Dit was echter niet genoeg en de twee hadden hun show geannuleerd en geblokkeerd voor een periode van twee jaar nadat ze betrokken raakten bij een andere controversiële stunt.

Na de periode van twee jaar gingen ze weer naar de radio, dit keer werkte het duo aan satellietradio. Ze konden hun show tussen april 2006 en juli 2014 acht jaar ononderbroken draaien, maar toen kwam Cumia opnieuw in de problemen toen hij betrokken raakte bij een aantal racistische tweets, wat ertoe leidde dat hij uit de show werd ontslagen. Zijn droom om op de radio te zijn werd niet gedimd, aangezien hij toen samenwerkte met Artie Lange, en de twee hebben nu hun eigen show getiteld The Artie and Anthony Show.

Bekijk dit bericht op Instagram

Oh Oh. De Anthony Cumia-show

Een bericht gedeeld door Anthony Cumia (@acumia) op 6 mei 2015 om 17:35 PDT

Interessante feiten over Anthony Cumia

Hier zijn enkele interessante feiten je hebt misschien nog nooit gehoord van de ex-man van Jennifer Cumia.

Anthony is een fervent aanhanger van de National Rifle Association en heeft een draagvergunning voor NYC. Zijn favoriete wapen aller tijden is de Heckler & Koch P2000. 40 kaliber. Hij heeft dit wapen altijd bij zich, evenals een PPKS .380 ACP.

Anthony's andere grote droom is om als auteur gepubliceerd te worden. In september 2017 maakte hij een aankondiging dat hij eindelijk zijn eerste boek aan het schrijven was, waaruit blijkt dat hij klaar is om uit de radiocabine te stappen.

Hij heeft tijd doorgebracht in een afkickkliniek - in 2016 verklaarde Anthony dat hij een maand in een afkickkliniek zou blijven, hoewel hij niet zei waarom. Hij heeft echter altijd al een alcoholmisbruikprobleem gehad sinds hij jong was, en gaf dit probleem aan zijn vader, die een stimulerende cultuur had.

Het vermogen van Jennifer Cumia

Omdat het niet duidelijk is wat Jennifer's carrière is, zijn er geen details over hoeveel inkomen ze verdient of zelfs haar vermogen. Echter, haar ex-man Anthony's netto waarde wordt geschat op ongeveer $ 8 miljoen.

Aanbevolen