Beroemdheden

Aphmau's Wiki Biografie, leeftijd, echtgenoot, vermogen. Waar komt zij vandaan?

Het vroege leven, familie

Jessica Aphmau Bravura werd geboren onder het zonneteken Weegschaal op 16 oktober 1989 in Houston, Texas, VS, en heeft dus de Amerikaanse nationaliteit. Toen Aphmau werd geboren, hadden haar ouders al een kind, de halfbroer van Aphmau uit haar moeders eerste huwelijk. Toen Aphmau ongeveer twee jaar oud was, gingen haar ouders uit elkaar, wat een pijnlijke ervaring was voor zowel ouders als kinderen, maar Aphmau denkt dat de splitsing van haar ouders waarschijnlijk het beste was, omdat ze besloten niet te vechten voor hun kinderen. Aphmau woonde toen in één huis met haar grootouders en het gezin van haar tante, omdat haar moeder moest verhuizen naar het huis van haar ouders. Aphmau was omringd door een stel van haar neven en veel zorgzame en liefhebbende oudere familieleden. De ouders van Aphmau hadden gezamenlijk de voogdij over haar, dus ze bracht weekenden door in het huis van haar vader, en genoot ervan omdat ze kon ontsnappen uit het hectische huis met veel lawaaierige kinderen. Aphmau is 13 jaar jonger dan haar oudere broer, en ze speelden niet veel samen, behalve om zijn Nintendo te delen, en Aphmau vertelde later dat het het coolste voor haar was om hem verschillende videogames te zien spelen. Aphmau kreeg toen haar eigen console toen haar ouders besloten om een ​​tijdje samen te wonen en zeiden dat dit de beste koop van haar leven was.

Opleiding

Tijdens haar jaren op de lagere school maakte Aphmau veel vrienden en deelde ze zelfs haar geld voor de lunch als iemand het niet had of vergeten was. Ze denkt dat deze dingen andere kinderen misschien jaloers maakten op haar populariteit en goede naam, dus begonnen ze haar te pesten en werd Aphmau introvert. Na de terroristische aanslag op 11 september 2001 was Aphmau's vader zo bang voor haar dat hij besloot haar van haar middelbare school te halen voor thuisonderwijs. Over het algemeen vond Aphmau zijn beslissing goed, maar hij voelde zich van tijd tot tijd eenzaam en keerde binnen een jaar terug naar de openbare school. Ze studeerde af in 2007 en verhuisde vervolgens naar Philadelphia, waar haar vriend woonde om naar de universiteit te gaan. Ze noemde nooit de naam ervan, maar zei ooit dat ze bedrijfskunde studeerde.

Afmau

YouTube-carrière en internetpopulariteit

Aphmau deelde in een van haar videos dat toen ze in 2004 Final Fantasy XI Online begon te spelen, haar leven veranderde - ze bracht niet alleen uren aan de game door, ze ontmoette daar ook haar toekomstige echtgenoot, die ook de game speelde. Toen ze trouwden en gingen samenwonen, keken ze veel YouTubers en dachten dat het een geweldige oplossing voor hen zou zijn: Aphmau zou fulltime moeder worden sinds ze zwanger was van hun eerste baby. Ze besloten dat ze ideeën voor inhoud zou genereren en Jason zou zorgen voor de technische kant van het YouTube-kanaal. Verschillende vrienden hielpen hen bij de eerste fasen van het maken van hun YouTube-kanaal, maar persoonlijke meningsverschillen zorgden ervoor dat al hun vrienden het project verlieten, dus Aphmau en Jason werkten alleen aan hun kanaal. Hun werk begon nadat Aphmau bevallen was van haar eerste en vervolgens tweede kind - ze nam vaak de video's op en voelde sterke pijn sinds ze herstellende was na C-secties.

Ze noemden hun kanaal Challenge Accepted Inc. en begonnen met het opnemen van video's over verschillende games, maar vooral Minecraft. Op dit moment staan ​​er verschillende series op hun YouTube-kanaal: MyStreet: When Angels Fall – waarvan al zes seizoenen zijn gelanceerd – Human Fall Flat en Gacha Life (Parodies). De serie bestaat voornamelijk uit rollenspelvideo's met verschillende personages uit het Minecraft-spel. Aphmau maakt verhaallijnen en neemt video's op met de technische hulp van Jason, en het publiek geniet van haar video's, ongeduldig wachtend op de volgende afleveringen van hun shows.

Aphmau en Jason hebben nog een ander bedrijf dat ze samen runnen - het is hun BluJay Studios, waar een paar van hun vrienden hen mee hebben geholpen.

Persoonlijk leven, echtgenoot Jason Bravura, drie kinderen

Aphmau en haar vriend, Jason Bravura, hebben elkaar virtueel ontmoet tijdens het spelen van de game Final Fantasy XI Online. Ze begonnen in het echte leven te daten, hoewel het vrij moeilijk was om het voor elkaar te krijgen aangezien hij in New Jersey woonde, en ze hem bezocht wanneer ze maar kon. Toen ze eindelijk 18 werd, verhuisde ze naar Jason en ging bij hem wonen. Aphmau ontdekte al snel dat ze zwanger was, en ze ontdekte al snel dat Jason haar ten huwelijk zou gaan vragen, maar het gebeurde allemaal iets eerder dan ze allebei hadden verwacht, maar ze trouwden midden in haar eerste zwangerschap en vierden hun huwelijk in Disney World in maart 2012. In juli 2012 beviel ze van hun eerste zoon, Joseph, via een keizersnede vanwege een medisch probleem, hoewel ze op natuurlijke wijze wilde bevallen zonder medicijnen, maar geen keus had. In 2014 beviel ze van een dochter genaamd Julia, en opnieuw via een keizersnede. In mei 2019 verwelkomden Aphmau en Jason hun derde kind, een dochter genaamd Jennifer .

Aphmau zegt dat het moeilijk is om een ​​moeder van drie te zijn, dus gebruikt ze verschillende apparaten en trucs om haar huishoudelijk werk sneller te laten verlopen en heeft ze vrije tijd om te ontspannen of te spelen met haar kinderen.

Aphmau en Jason verklaarden dat hun achternaam niet echt Bravura is - ze houden hun echte achternaam geheim voor hun veiligheid, terwijl Bravura slechts een deel van hun bijnamen is.

Hobby's en interesses

Aphmau en Jason zijn grote hondenliefhebbers - ze hebben vier honden: twee Corgi's, Lilly en Jet, een Manchester Terrier genaamd Dobby en een Shiba genaamd Ahri.

Aphmau houdt van tekenen en is er erg goed in, hoewel ze toegeeft dat ze niet genoeg tijd heeft om zoveel details aan haar tekeningen toe te voegen als ze zou willen, omdat ze het te druk heeft met haar werk en kinderen. Ze vindt het echter leuk om haar personages te tekenen als ze een vrije minuut heeft en aandelen haar tekeningen met haar fans op haar Instagram-account. Onlangs bedankte ze Jason voor het feit dat hij haar de kans had gegeven om te tekenen op Moederdag, toen hij de kinderen meenam voor een wandeling, en Aphmau in alle rust van haar favoriete hobby kon genieten.

Aphmau is een gepassioneerde pluchen speelgoedverzamelaar, ze heeft een enorme variëteit in huis, en tenminste 15 speelgoed op haar bureau, omdat ze haar inspireren en haar op haar gemak stellen.

Als echte fans van de Final Fantasy-serie gingen Aphmau en Jason naar het concert genaamd Distant Worlds: Music from Final Fantasy. Returning Home, gedirigeerd door Arnie Roth en met de legendarische muziek van componisten als Masashi Hamauzu en Nobuo Uematsu.

Aphmau speelt een groot aantal games - een van haar favorieten is Animal Crossing, dat ze religieus speelt en haar dier daar elke dag en elke keer dat ze de telefoon in haar hand krijgt, in de gaten houdt.

Aanwezigheid op sociale media

Aphmau maakte carrière op YouTube, hoewel andere sociale-mediaplatforms haar veel hebben geholpen om het woord over haar kanaal te verspreiden, dus ze is behoorlijk actief op meerdere sites en bronnen. Haar belangrijkste bron van populariteit en inkomen, haar YouTube-kanaal genaamd Afmau , heeft 4,6 miljoen abonnees zoals voor mei 2019. Ze heeft ook twee andere kanalen genaamd Aphmau Fantasie (met meer dan 500.000 volgers) en Afmau Vloggen (geabonneerd door meer dan 420.000 mensen), hoewel ze daar niet vaak post. Haar Facebook profiel wordt gevolgd door meer dan 37.000 mensen, terwijl haar Instagram account heeft meer dan 920.000. Haar Twitter account is ook erg populair en wordt gelezen door meer dan 400.000 fans. Haar man Jason heeft ook een Instagram-account met meer dan 220.000 abonnees, waarop hij meerdere familiefoto's deelt.

We maakten dis @JasonBravura
Welkom schat Jennifer! pic.twitter.com/zXUjQzJZ0b

— Aphmau (@_Aphmau_) 13 mei 2019

Verschijning

Aphmau heeft halflang zwart haar en draagt ​​een pony; haar ogen zijn donkerbruin en ze heeft een gebruinde huid. Ze is erg kort. 1,47 m lang zijn; ze weegt ongeveer 50 kg. Haar vitale statistieken zijn momenteel niet beschikbaar, maar je kunt zien dat ze hard werkt om fit te blijven na drie zwangerschappen. Wat haar kledingstijl betreft, geeft ze de voorkeur aan casual looks en kiest ze verschillende accessoires die betrekking hebben op de anime-cultuur: hoofdbanden en koptelefoons met kattenoren, fantasiekousen, enz.

Weet je, gewoon een selfie maken met mijn grootste fan voor de Live Stream. Doe zeker mee en laat mijn grootste fan zien! XD www.twitch.tv/aphmauPS: Sorry voor de slechte woordspeling, ik hou van jullie!

Gepost door Afmau Aan Vrijdag 2 januari 2015

Netto waarde

Aphmau is erin geslaagd een indrukwekkend vermogen te verzamelen dankzij haar consistente en harde werk op haar YouTube-kanaal. Haar totale vermogen wordt door bronnen geschat op meer dan $ 6,3 miljoen, terwijl haar secundaire kanalen haar minder inkomsten gaven ($ 27.000 van het Aphmau Fantasy-kanaal en slechts $ 4.000 van het Aphmau Vlogging-kanaal) omdat ze daar geen activiteiten ondersteunt. Ze is erg actief op haar Instagram-account en zal er zeker een stabiel inkomen uit halen. Aphmau en Jason hebben ook een site met merchandise die vaak uitverkocht is omdat veel fans kleding en accessoires van hun site kopen. Aphmau zal tegenwoordig waarschijnlijk langzamer gaan sinds ze van haar derde kind is bevallen, en zal wat tijd nodig hebben om te herstellen, maar ze blijft zelfs nu nieuwe video's posten met een pasgeboren baby, dus haar vermogen zal in de toekomst alleen maar groeien.

Aanbevolen