Tv-Beroemdheden

Ariel Tweto's Wiki, leeftijd, vermogen, vliegtuigcrash. Is ze getrouwd?

Wie is Ariel Tweto?

Ariel Tweto is een reality-tv-ster, die beroemd werd door te verschijnen in de Discovery Channel-show Flying Wild Alaska, die de dagelijkse activiteiten van Ariel en haar ouders in de luchtvaartmaatschappij Era Alaska laat zien. Sindsdien is ze een tv-ster geworden en is ze nu de presentator van de show Native Shorts Presented by Sundance Institute's Native American and Indigenous Program (2013-2019).

Bekijk dit bericht op Instagram

In mijn vorige leven was ik een zonnebloem? Als de zon schijnt, kun je dan maar beter je wezel wedden dat ik het licht zal vinden? Maakt de zon je niet blij?? Ps, om deze absoluut fantastische foto midden op een theaterparkeerplaats te maken, legde ik mijn rugzak onder een boom om mijn telefoon erop te leggen, zodat ik een getimede foto kon maken. 2 seconden later huppelde ik alle kanten op!!!! Niemand heeft me verteld dat hier vuurmieren waren !!!! Ouch mijn tenen ... maar ik heb nog steeds een pose aangenomen ?? #liveandlearn #diditforthephoto #meltingeskimo #lovelife #happiness

Een bericht gedeeld door Ariel tweeto (@arieltweto) op 23 mei 2019 om 14:46 PDT

Ariel Tweto Wiki: Leeftijd, kinderjaren en opleiding

Geboren als Ariel Eva Tuadraq-Atauchaq Tweto op 14 december 1987 in Unalakleet, Alaska, VS, is zij de dochter van Jim Tweto en zijn vrouw Ferno. Haar vader was een ijshockeyspeler en verhuisde naar Anchorage, Alaska, waar hij Ariels moeder ontmoette. Ariel heeft een zus, Alya genaamd, met wie ze haar jeugd doorbracht in Nome Census, Alaska. Na het afronden van de middelbare school schreef Ariel zich in aan Emerson College, maar zou later overstappen naar Chapman University in Zuid-Californië, waar ze haar bachelor in communicatie behaalde.

Carrière

Ariels ouders begonnen de luchtvaartmaatschappij Era Alaska en naarmate ze ouder werd, wilde ze piloot worden. Haar ouders hadden er niets op tegen en hielpen haar grotendeels om haar rijbewijs te halen. Naarmate het bedrijf van de Tweto zich ontwikkelde, werden ze populairder in de wereld en werden ze door verschillende productiebedrijven benaderd voor hun eigen show. Als gevolg hiervan werd in 2011 Flying Wild Alaska gelanceerd.

Stijging naar bekendheid

Piloot willen worden had zijn voordelen, maar ook zijn tegenslagen; Ariel was bijvoorbeeld nog steeds geen gecertificeerde piloot en het eerste seizoen van de show volgt Ariel op weg naar het behalen van haar vliegbrevet.

De show werd meteen een hit en lanceerde Ariel naar het sterrendom. Flying Wild Alaska duurde tot 2012 en had drie seizoenen, vóór de seizoensfinale en de test van Ariel. Haar vader ging met pensioen en sindsdien neemt Ariel de voorzitter van het bedrijf over. Hoewel Flying Wild Alaska niet is vernieuwd, is Ariel nog steeds een televisiester, aangezien ze sinds 2013 de presentator is van de show Native Shorts Presented by Sundance Institute's Native American and Indigenous Program, en ook deel uitmaakte van de documentaire Flying Again terug in 2016.

Vliegtuigcrash

De aard van haar werk is behoorlijk gevaarlijk, en als gevolg daarvan kreeg de jonge Ariel te maken met een aantal onaangename situaties terwijl ze in de lucht was, waaronder niet alleen piloten, maar ook paragliden en andere activiteiten. Gelukkig heeft ze geen grote problemen gehad, zoals bijna fatale vliegtuigcrashes, en is ze erin geslaagd om veilig een vliegtuig of zweefvliegtuig te landen wanneer ze problemen begon te krijgen.

Ariel Tweto Netto waarde

Ariel is een vrij populaire tv-persoonlijkheid geworden en het bedrijf Era Alaska draait ook nog steeds behoorlijk succesvol, wat ook bijdraagt ​​​​aan haar rijkdom.

Ariel tweeto

Vanaf eind 2019 een nettowaarde van ~ $ 1 miljoen.

Ariel Tweto Persoonlijk leven, daten, vriendje, is ze getrouwd?

Helaas is Ariel niet een van die beroemdheden die de neiging hebben om elk detail uit hun persoonlijke leven te delen; in feite is Ariel precies het tegenovergestelde en heeft ze er alles aan gedaan om haar privégegevens te beveiligen.

In 2008 maakte Ariel deel uit van de show Wipeout waarin ze zei dat ze nog nooit was gekust. Welnu, nu is er een mogelijkheid dat dit is veranderd, want volgens rapporten heeft Ariel een relatie met Nicholes Cole. Ze moet haar romantische status echter nog bevestigen. Eén ding is zeker, Ariel is niet getrouwd.

Ze heeft haar eigen filantropische organisatie gelanceerd, Popping Bubbles.

Gepost door Ariel tweeto Aan dinsdag 13 augustus 2019

Ariel Tweto Internet Fame

Ariel Tweto Lengte, gewicht, lichaamsafmetingen en uiterlijk

  • Staat op 5ft 5in (1,63 m)
  • Weegt ~99lbs of 45kgs
  • Vitale statistieken zijn 31-20-31inch
  • BH maat is 36B
  • Zwart haar
  • Ogen zijn donkerbruin

Aanbevolen