Beroemdheden

Arin Hanson's vrouw Suzy Berhow Wiki Bio, leeftijd, lengte, zus, vermogen

Wie is Suzy Berhow?

Suzy Berhow werd geboren op de 3rdJuli 1989 in Orlando, Florida, VS, en beter bekend onder haar pseudoniem Mortem3r, is een YouTuber, cartoonist, animator en actrice die waarschijnlijk het best bekend staat om haar deelname aan de populaire webserie 'Let's Play', getiteld Game Grumps. Daarnaast staat ze bekend als co-host van Steam Train en Table Flip en als presentator van haar eigen show KittyKatGaming.

Bekijk dit bericht op Instagram

#ootd ️

Een bericht gedeeld door ?Suzy Berhow? (@mortemer) op 5 april 2019 om 17:04 PDT

Het vroege leven en onderwijs

Omdat Suzy erg privé is geweest over haar jeugd, wordt er niet veel informatie over gedeeld met het publiek. Het enige dat bekend is, is dat ze de jongste is van zes kinderen - ze heeft een 15 seconden oudere tweelingzus genaamd Jean, een andere zus Ginger en drie broers - Joey, Charlie en Matt. Over haar opleiding gesproken, ze heeft gezegd dat ze zich heeft ingeschreven voor haar lagere en middelbare school in Orlando, maar de namen van deze instellingen niet heeft onthuld.

Carrièrebegin en 'Meeperfish'

Voordat Suzy haar ware passie vond en leerde hoe ze die kon uiten, verdiende ze haar geld met modellenwerk en verscheen ze in verschillende commercials en in een paar tijdschriften. Rond 2007 realiseerde ze zich dat haar uiterlijk niet het enige was dat ze de wereld wilde laten zien, en besloot haar eigen YouTube-kanaal te lanceren, genaamd 'Meeperfish', en gebruikte het om een ​​van haar grootste talenten en obsessies te laten zien: video's over animatie en tekenfilms. Omdat ze zeer begaafd is met tekenen en het maken van animaties, was zij degene die tekenfilmfiguren en soms voice-overs in deze video's maakte, hoewel haar toenmalige vriend Arin Hanson vooral de stem aan haar personages gaf. Ze kreeg meteen bekendheid met haar kanaal, dus veel gevestigde YouTubers en mensen uit de animatie-industrie wilden met haar samenwerken, zoals Ross, EI-Cid, Oney, Jaxamoto en Danny.

Suzy Berhow

carl azuz cnn 10

In 2011 kreeg Suzy de kans om te verschijnen in een reeks korte animatievideo's die dienden als een parodie op een gamewereld, en ze was in staat om zowel haar talent voor stemacteren als animaties uit te drukken. Daarna maakte ze nog een aantal video's op haar kanaal en verscheen ze in de spin-offs van Game Grump getiteld Steam Train en Table Flip van 2011 tot 2013. 2013 was echter het jaar waarin ze haar laatste optredens in dergelijke shows maakte, evenals het jaar waarin ze plaatste haar laatste video's op het 'Meeperfish'-kanaal, dus er wordt gespeculeerd dat ze besloot dit soort zaken voorgoed te verlaten.

Dood3r'

In 2012 besloot Berhow om over te stappen naar een ander type industrie, dus creëerde ze haar nieuwe YouTube-kanaal genaamd 'Mortem3r'. Ze gebruikt het voornamelijk om over mode en make-up te praten, maar het lijkt erop dat ze ook maandelijkse recensies doet van 'Birch Box'-pakketten en herenversies met haar man Arin. Daarnaast zijn enkele van de meest populaire video's op dit kanaal waarin haar tweelingzus te zien was. Bovendien probeert ze de kans niet te missen om haar liefhebbende katten in haar inhoud op te nemen, dus af en toe plaatst ze video's over hen. Dit YouTube-kanaal is enorm populair geworden, met meer dan 300.000 abonnees en bijna twee miljoen views.

'KittyKatGaming' en 'Game Grumps'

Gelijktijdig met het actief zijn op haar kanaal 'Mortem3r', creëerde Suzy in 2015 nog een ander YouTube-kanaal en noemde het 'KittyKatGaming', en kreeg de kans om haar derde grote passie - gamen - te verkennen. Ze plaatst video's over het leven van gamers, game-updates, cosplays en make-up tutorials. Ze heeft nu bijna 360.000 abonnees en duizenden views op afzonderlijke video's.

Naast het maken van haar eigen video's, staat ze erom bekend dat ze te zien is in een aantal creaties van haar man; ze levert bijvoorbeeld een bijdrage aan Arins kanaal 'Let's Play', dat hij samen met Jon Jafari heeft gemaakt. Haar debuut als stemacteur op hun kanaal was voor de video getiteld Pay Your Workers. Ze heeft verschillende gedenkwaardige verschijningen gemaakt op het beroemdste web van Jon en Arin serie Game Grumps, zoals Date Grumps, Super Puzzle Fighter II Turbo en The Lion King, verder helpt ze hen met de productie en creatie van hun video's wanneer ze overweldigd worden door het werk.

Praat nooit meer met mij of mijn zoon. pic.twitter.com/acMx3HSTE8

— ?Mortemer? (@Mort3mer) 1 januari 2019

Persoonlijk leven en nettowaarde

Suzy ontmoette haar man, Arin, 17 jaar geleden, op een anime-conventie in Orlando. Hij is een YouTuber, cartoonist, animator, stemacteur, songwriter, rapper en komiek, beter bekend onder zijn pseudoniem 'Egoraptor'. Ze werden bijna meteen verliefd en begonnen te daten. In de jaren dat ze samen waren, groeide hun liefde en dus vroeg Arin haar uiteindelijk in 2011, na negen jaar daten, en het jaar daarop trouwden ze. Ze staan ​​bekend om hun enorme liefde voor katten, dus ze hebben er drie - Mimi, Mochi en een onlangs geadopteerd kitten genaamd Otto. Het vermogen van Suzy wordt door gezaghebbende bronnen geschat op meer dan $ 3 miljoen, en dat van haar man bij de indrukwekkende hoeveelheid van $ 6 miljoen.

Aanbevolen