Beroemdheden

Ashley Bautista Wiki Biografie, leeftijd, dating, vermogen, creditcardkraker

Wie is Ashley Bautista?

Ashley Bautista werd geboren op 23 september 1995 in The Bronx, New York City, VS, en is zowel een socialmedia-persoonlijkheid als een rapper, vooral bekend om haar muziekcarrière die ze in 2012 online begon via verschillende onafhankelijke releases. Ze gaat onder de artiestennaam Young Ash.

Bekijk dit bericht op Instagram

Niggas houden ervan om knuffels te vragen, meneer, ga anders waarheen?

Een bericht gedeeld door Ashley Bautista? (@thelifeofyoungash) op 30 mei 2019 om 14:02 PDT

De nettowaarde van Ashley Bautista

Meer dan $ 200.000.

Het vroege leven en online begin

Er is heel weinig bekend over Ashley's leven vóór haar online roem, omdat er geen details zijn over haar familie, jeugd en opleiding, behalve dat ze van Afro-Amerikaanse afkomst is, hoewel er geen details over haar ouders zijn gedeeld.

Toen ze opgroeide, raakte ze erg geïnteresseerd in muziek, vooral in rap, en ze wilde het groot maken in de industrie. In 2012 besloot ze haar muziek online te brengen en begon ze muziek uit te brengen voor het publiek, uiteindelijk via haar account op Instagram die hebben bijgedragen aan haar opkomst tot roem. Instagram is een foto- en videoservice waarmee gebruikers dit soort inhoud openbaar kunnen maken of vooraf goedgekeurde volgers via hun eigen netwerk. De website kan worden geïntegreerd met andere diensten zoals Facebook, dat eigenaar is van Instagram. Sinds de oprichting in 2010 is het een van de meest populaire sociale netwerkdiensten ter wereld geworden, met dagelijks meer dan 500 miljoen actieve gebruikers en meer dan een miljard geregistreerde gebruikers.

Ashley Bautista

Aanwezigheid op sociale media en muziekreleases vergroten

Afgezien van haar Instagram-account, ontwikkelde Ash ook een sterke aanhang op YouNow, een live-uitzendservice waarmee gebruikers hun eigen live videostream kunnen starten die door anderen kan worden bekeken. Gebruikers kunnen met elkaar communiceren en Ashley gebruikte dit platform om haar muziek te promoten. Ze verdiende ook bekendheid door Snapchat , een berichten-app die bijna 200 miljoen actieve gebruikers heeft en waarmee gebruikers korte tijd berichten of foto's met elkaar kunnen delen.

Naarmate haar muziekinspanningen groeiden, begon ze te werken voor Kreative Kollective, een brandingbureau dat haar hielp haar aanwezigheid online te ontwikkelen. Ze tekende vervolgens bij het label Big House Publishing en bracht in 2015 de single Letting You Go uit, die haar bekendheid aanzienlijk verhoogde toen het nummer een hit werd. Ze bracht ook het nummer Model Walk Swag uit, dat de ontwikkeling van haar carrière zou voortzetten, en werkte ook aan singles als Poppin', Letting You Go en Money. Een van haar nieuwste projecten is de single Trabajar, die ze online promoot via een challenge-wedstrijd; de winnaar van de wedstrijd krijgt de kans om met haar mee te reizen naar Miami op een driedaagse reis.

Ik wil deze hoeren motiveren, maar ze zijn verdomd jaloers

Gepost door Ashley Bautista Aan dinsdag 11 september 2018

Grote diefstal

In 2018 was Ashley gearresteerd in New York City op beschuldiging van grote diefstal, nadat ze ervan werd beschuldigd haar volgers op sociale media snel geld te hebben beloofd in ruil voor hun bankgegevens. Volgens rapporten begon ze foto's te plaatsen waarop ze te zien was dat ze enorme hoeveelheden geld had, en beloofde ze haar volgers dat ze dat bedrag ook konden verdienen. Ze werkte met vijf anderen om cheques te vervalsen en begon geld op te nemen met behulp van de bankgegevens van de slachtoffers.

Ze zouden ten minste 52 frauduleuze cheques hebben gestort, wat neerkwam op $ 62.550 aan bankfraude. De regeling staat bekend als card cracking waarbij mensen met een grote aanhang op Snapchat en andere platforms mensen naar binnen lokken met foto's van geld en luxe artikelen. De vermeende fraude vond ergens vorig jaar plaats - ze pleitte niet schuldig aan de aanklachten en de zaak is nog steeds niet opgelost. Zij en haar label hebben geweigerd commentaar te geven op de kwestie.

https://www.youtube.com/watch?v=y0j-9i8oC08

Persoonlijk leven en sociale media

Ze heeft eerder vriendjes gehad en foto's van zichzelf gepost samen met collega-rapartiesten, hoewel ze met geen van hen romantisch werd geassocieerd. Bronnen stellen dat ze momenteel single is.

Ze heeft meer dan 78.000 volgers op Instagram waarop ze haar muziek promoot, terwijl ze ook berichten plaatst over enkele van haar dagelijkse inspanningen. Ze reist en gaat naar verschillende evenementen, en brengt ook graag tijd door op verschillende locaties zoals stranden, waar ze veel fotoshoots doet. Ze plaatst ook veel video's met haar Trabajar-uitdagingswedstrijd. Haar Facebook- en Twitter-accounts zijn niet langer actief na de beschuldigingen van het kraken van creditcards in haar naam; de accounts hebben nog steeds berichten over de regeling die teruggaat tot 2014, en foto's die blijkbaar bewijzen dat het haar account was, hoewel er inconsistenties zijn met de datums. Ze lijkt dat leven achter zich te hebben gelaten en heeft al een aantal jaren niet op beide accounts gepost.

Aanbevolen