Beroemdheden

Ashley Burgos Wiki Biografie. De leeftijd van de dochter van Bernice Burgos, vriend

Het vroege leven, familie

Ashley Marie Amarie Burgos werd geboren onder het teken Stier op 9 mei 1996 in New York City, VS. Ze is de dochter van Bernice Burgos, een Instagram-model, internetpersoonlijkheid en ondernemer. Bernice was slechts 15 jaar oud toen ze Ashley baarde, terwijl Ashley's vader 19 jaar oud was - zijn naam is nog steeds onbekend aangezien zowel Ashley als Bernice deze informatie voor hun publiek verbergen. Bernice had het moeilijk om Ashley op te voeden omdat ze te jong was om alle verantwoordelijkheden met de baby op zich te nemen - ze heeft ooit toegegeven dat Ashley's vader problemen had met de wet en meerdere keren in de gevangenis zat, dus in feite is ze altijd een alleenstaande moeder geweest. Bernice deed echter haar best en slaagde erin Ashley op te voeden en een goedbetaalde baan te krijgen, terwijl ze haar online carrière nastreefde. Ashley heeft een jongere zus genaamd Sarai, die tien jaar jonger is dan Ashley. Wat haar etniciteit betreft, ze is Puerto Ricaans en heeft dus de Amerikaanse nationaliteit.

Opleiding

Er is geen specifieke informatie over Ashley's educatieve achtergrond, behalve dat ze in 2014 van haar middelbare school afstudeerde; noch Ashley, noch Bernice hebben enige informatie gedeeld over de hogeschool of universiteit die Ashley zou kunnen betreden.

Ashley Burgos

Carrière

Ashley begon haar carrière heel vroeg - ze werd een model voor de nachtkledinglijn van haar moeder en verscheen op de pagina's van de online winkel genaamd Vet en mooi . Ze is ook een Instagram-model, nu met meer dan 240.000 abonnees. Ze begon haar foto's daar in 2015 te plaatsen, maar begreep al snel dat ze van haar Instagram-account haar modelportfolio kon maken, dus begon ze professionele foto's te uploaden en groeide snel haar aantal volgers. Naast het modelleren voor de nachtkledinglijn van haar moeder, tekende ze een contract met een ander kledingmerk genaamd Fashion Nova, en deelt ze vaak gesponsorde berichten het merk taggen. Ze promoot ook de Haar door Neecy kapper, die hairextensions verkoopt en remy hair in het eigen haar plaatst.

Persoonlijk leven, ex-vriend Sambou Bubba Camara, dochter India Ava

Ashley had lange tijd een relatie met Sambou Camara, een bekende R&B-artiest die ook bekend staat als Bubba. Ashley werd zwanger van hem en genoot van hun babyshowerfeestje dat was versierd in het Aladdin-thema en plaatste veel foto's van dat evenement. Ashley beviel op 17 februari 2018 van hun dochter India Ava, maar brak toen. Sambou nu berichten de foto's en video's van India op zijn Instagram-account, waarin hij schrijft dat hij zijn dochter mist, maar Ashley heeft al hun wederzijdse foto's van haar Instagram-account verwijderd. Ashley voedt India nu alleen op, hoewel Sambou naar verluidt een indrukwekkend bedrag aan alimentatie betaalt - hij vaak deelt foto's op zijn Instagram van de enorme hoeveelheden contant geld die hij in handen heeft. Beiden, Ashley en Sambou zijn nu single - geen van beide heeft nieuwe partners aangekondigd.

Hobby's en interessante weetjes

Hoewel Ashley het erg druk heeft met haar modellenwerk, vindt ze het heerlijk om zoveel mogelijk vrije tijd thuis door te brengen met haar moeder en haar dochter. Ze houdt van lezen en dansen en neemt zelfs haar eenjarige dochter mee naar danslessen.

Aanwezigheid op sociale media

Ashley is erg actief op haar Instagram account met bijna 250.000 volgers - haar profiel helpt ook om haar modellencarrière te promoten. Ze heeft geen Twitter- of Facebook-accounts. Haar moeder Bernice heeft nog meer abonnees – haar Instagram account heeft meer dan 5,2 miljoen! Bernice's Twitter wordt gelezen door meer dan 120.000 mensen, en haar Facebook profiel wordt gevolgd door meer dan 124.000 fans.

Bekijk dit bericht op Instagram

Aanscherpen ️? rok @fashionnova

Een bericht gedeeld door Amaria?? (@iam_amarie) op 29 oktober 2018 om 12:20 uur PDT

Verschijning

Ashley heeft lang zwart haar en bastbruine ogen. Ze is 1.55 m lang, weegt ongeveer 50 kg en haar vitale statistieken zijn 36-25-40. Ashley heeft nog nooit een operatie bevestigd, maar haar fans houden vol dat ze de veranderingen in de vorm van haar heupen hebben opgemerkt, dus ze heeft waarschijnlijk wat plastische chirurgie ondergaan. Wat haar kledingstijl betreft, Ashley houdt van het dragen van jurken en eendelige pakken van het merk Fashion Nova, dat ze niet promoot op haar Instagram-account. Ashley heeft verschillende tatoeages op haar schouders met afbeeldingen van rozen en tulpen, en een grote tatoeage van een huilend vrouwelijk gezicht op haar rug.

Netto waarde

Gezaghebbende bronnen schatten het vermogen van Ashley op meer dan $ 1,1 miljoen, verzameld door vanaf jonge leeftijd modellenwerk te doen en door haar moeder te helpen met hun nachtkledingmerk Bold & Beautiful. Ze is nog steeds erg actief op haar Instagram-account en heeft meerdere commerciële contracten met verschillende merken, dus haar vermogen zal alleen maar groeien.

Gepost door Ashley Burgos Aan zondag 16 september 2018

Beroemde moeder Bernice Burgos

Ashley's moeder, Bernice Burgos, werd geboren op 17 april 1980 in New York City van Puerto Ricaanse afkomst, die een moeilijke jeugd had opgroeien in het Spaanse Harlem. Bernice begon haar modellencarrière toen ze al 27 jaar oud was, maar werd al snel zeer succesvol en was te zien in nationale modebladen als SHOW en XXL. In 2009 werd ze gecast in de film Notorious, die een hit werd en meer dan $ 44 miljoen verzamelde aan kassa's over de hele wereld. De film was een biopic over de beroemde rapper Notorious B.I.G., die op 9 maart 1997 werd neergeschoten.

Droom groots ?? pic.twitter.com/h8OpfWnTWO

— Bernice Burgos (@berniceburgos) 8 juni 2019

Bernice kreeg vervolgens meer aanbiedingen om te schitteren in tv-afleveringen, films en om in muziekvideo's te verschijnen, en werkte zo samen met artiesten als J. Cole en Rick Ross en vele anderen, waaronder de wereldberoemde Drake, de legendarische Canadese rapper - ze gingen zelfs uit meer dan een jaar samen in Australië gezien, maar later uit elkaar gingen. Bernice verscheen later in de show genaamd Wild 'N Out die werd gelanceerd op MTV.

Een paar jaar later lanceerde Bernice haar eigen kledinglijn genaamd Bold&Beautiful, omdat ze vrouwen slimme maar comfortabele nachtkleding wilde geven. Het is bekend dat Burgos nadenkt en elk stuk in haar lijn creëert met de hulp van haar dochter, Ashley, die als tiener deelnam aan de lancering van het project.

Aanbevolen