Beroemdheden

Aziatische Andy Wiki Biografie, leeftijd, vriendin, vermogen, echte naam

Wie is Aziatische Andy?

Steven werd geboren op 18 augustus 1994 in Los Angeles, Californië, VS, en is zowel een YouTube-persoonlijkheid als een livestreamer, vooral bekend door zijn aanvankelijke bekendheid op de website YouTube, door livestreams en video's over zijn streams te posten. Hij heeft hierdoor honderdduizenden abonnees op de website gekregen.

Bekijk dit bericht op Instagram

ga je schijten

Een bericht gedeeld door Aziatische Andy (@asianandyfilms) op 28 november 2018 om 15:37 uur PST

De rijkdom van Aziatische Andy

Hoe rijk is de Aziatische Andy? Vanaf medio 2019 informeren bronnen ons over een nettowaarde van meer dan $ 180.000, verdiend door een succesvolle online carrière. Zijn talrijke inspanningen hebben hem geholpen zijn vermogen aanzienlijk te vergroten, en naarmate hij zijn carrière voortzet, wordt verwacht dat zijn vermogen ook zal blijven toenemen.

Het vroege leven en online begin

Er is heel weinig bekend over het leven van de Aziatische Andy voordat hij beroemd werd, omdat hij niet veel details over zijn verleden heeft gedeeld. Er is bijna geen informatie over zijn jeugd, familie en zelfs zijn opleiding. Hij groeide op in Los Angeles en zag zichzelf niet echt als iemand die online content kon maken voor de kost.

Aziatische Andy

Hij lanceerde zijn YouTube kanaal in 2006, hoewel hij het meer dan een decennium grotendeels inactief liet, totdat hij in 2017 regelmatig op de website begon te posten. YouTube werd in 2005 opgericht door drie voormalige PayPal-medewerkers, voordat het bedrijf het jaar daarop door Google werd gekocht voor $ 1,65 miljard. Hiermee kunnen gebruikers hun eigen video's maken en deze uploaden zodat anderen ze kunnen bekijken. Interactie kan op de website worden gedaan door het gebruik van opmerkingen, beoordelingen, views, shares, abonnementen en dergelijke. Makers van inhoud kunnen ook inkomsten verdienen met advertentie-inkomsten van Google AdSense.

Streaming en YouTube-inhoud

Andy besloot ook om via streaming meer mogelijkheden voor zijn online content te creëren. Zijn streams zouden echter niet typisch zijn en zouden hem waarschijnlijk verbannen of gedeactiveerd maken op websites zoals Twitch. In plaats daarvan vestigde hij zich op Youtube , en zette ook zijn eigen websitedomein op, dat zijn middel zou worden om inhoud te streamen. Zijn bekendheid nam aanzienlijk toe toen hij probeerde in-real-life streams (IRL) streams te doen terwijl hij bezig was met zijn dagelijkse inspanningen. Een van de redenen waarom hij beroemd werd vanwege IRL-streaming, was dat hij de tekst-naar-spraakfunctie van zijn stream aan hield zodat het publiek het kon horen.

Zijn kijkers doneren vaak geld zodat ze toegang hebben tot deze functie en deze vervolgens gebruiken om de Aziatische Andy te beschuldigen, in verlegenheid te brengen en in lastige situaties te brengen. De eerste keer dat hij dit deed, was toen hij aan het werk was als Uber-chauffeur. Hij livestreamde tegelijkertijd en stond kijkers toe om de tekst-naar-spraak-configuratie te gebruiken, wat tot veel vernederende momenten voor hem leidde, maar het werd al snel een hit op YouTube, waardoor hij honderdduizenden views kreeg. Hij zag het potentieel voor een aanzienlijke hoeveelheid geld ten koste van zichzelf in gênante situaties te brengen, en besloot dit soort streams en video's regelmatig te gaan doen.

Recente inspanningen

Enkele van zijn meest populaire video's zijn dat hij live streamt terwijl hij slaapt, en inkomen verdient via tekst-naar-spraak. Hij verwierf ook veel bekendheid door zijn livestreams tijdens het reizen en het bezoeken van winkels terwijl zijn stream actief is. Dit heeft hem tot veel confrontaties met het publiek gebracht en van tal van locaties gegooid. Hij is ook verbannen bij lokale Best Buy- en Starbucks-winkels vanwege zijn acties. Soms heeft hij laten zien hoe absurd zijn kijkers zijn door te laten zien hoeveel geld hij heeft verdiend door meerdere donaties op zijn stream te verzamelen.

Gepost door Aziatische Andy Aan maandag 5 februari 2018

Hij heeft ook meer regelmatige streams gedaan, vaak in interactie met zijn volgers en fans via Discord. Soms kijkt hij naar andere streamers die zijn eigen stream gebruiken, in interactie met minder bekende persoonlijkheden. De laatste maanden is hij echter steeds inactief online. Hij heeft het afgelopen jaar niet zoveel gestreamd en zijn YouTube-kanalen zijn slechts sporadisch bijgewerkt. De laatste update van zijn hoofdkanaal was begin 2019 en zijn secundaire kanaal is al een jaar niet bijgewerkt. Veel van zijn volgers vragen ook wat hij doet sinds hij relatief inactief is geworden.

Persoonlijk leven en sociale media

Voor zijn persoonlijke leven is er niet veel bekend over de romantische relaties van de Aziatische Andy. Hij heeft niet vaak over dit aspect van zijn leven gesproken, hoewel hij video's heeft gepost waarin hij met meisjes praat of naar dates gaat, vaak op een ongemakkelijke manier eindigend, omdat hij zijn streams aanhoudt voor de inhoud. Veel mensen hebben gesuggereerd dat hij genoeg geld heeft verdiend met zijn controversiële inhoud en dat hij zichzelf niet langer in verlegenheid wil brengen.

pic.twitter.com/JwSvNW0kFt

— Aziatische Andy (@AsianAndyFilms) 13 juli 2019

Net als tal van YouTube-persoonlijkheden en livestreamers, is hij zeer actief online via accounts op sociale media. Hij heeft een account op Instagram waarop hij meer dan 31.000 volgers heeft, veel persoonlijke foto's plaatst, maar het is al enkele maanden niet actief. Zijn Twitter-account is een stuk actiever met meer dan 42.000 volgers, die hij gebruikt om enkele van zijn dagelijkse gedachten te delen. De afgelopen weken is hij gezien bij World Poker Tour-evenementen, wat aangeeft dat hij mogelijk heeft deelgenomen aan de competitie. Hij heeft ook een Facebook-account, maar dat is sinds 2018 niet meer actief.

Aanbevolen