Acteurs

Augustus Kilcher Wiki Biografie. De leeftijd van de zoon van Otto Kilcher, universiteit, vermogen

Wie is August Kilcher?

August Kilcher, geboren op een onbekende datum in 1997, in Homer, Alaska, VS, is een 21-jarige Amerikaanse acteur, overlevingsexpert, buitensportliefhebber en reality-tv-ster. Hij is vooral bekend vanwege zijn frequente optredens in de populaire Discovery Channel-serie Alaska: de laatste grens , die het leven beschrijft van de bredere familie Kilcher, die in extreme omstandigheden in de wildernis van Alaska leeft. Hoewel hij vanwege zijn opleiding geen middelpunt van de show is geweest, hebben vooral vrouwelijke fans hem leuk gevonden.

Bekijk dit bericht op Instagram

10k volgers en ik weet niet wat ik ervan moet voelen. Maar in alle ernst ben ik opgetogen en dankbaar voor al diegenen die mij volgen ondanks mijn schaarse inhoud. Heel erg bedankt en ik wens iedereen een fijne dag!

Een bericht gedeeld door Augustus Kilcher (@mister_ginger) op 23 maart 2019 om 13:48 PDT

Het vroege leven: opgroeien in Alaska

August werd geboren in een Amerikaans gezin in Homerus, Alaska , een klein stadje aan de oevers van Kachemak-baai , met 5.000 inwoners volgens de Telling van Verenigde Staten 2010 . Augusts ouders, Otto en Charlotte Kilcher, zijn beroemde survivalliefhebbers en hebben hem al van kinds af aan geleerd moeder natuur te aanbidden en te respecteren. In Homer maakte August zowel de middelbare school als de middelbare school af; op jonge leeftijd toonde hij affiniteit met drama en zang, wat ertoe leidde dat hij lid werd van het schoolkoor en de toneelclub. In zijn eerste jaar maakte August deel uit van een toneelstuk van Homer High School dat veel publiciteit kreeg dankzij de bekwame aanpassing van de komische opera Pirates of Penzance door de studenten tot een musical. Hij studeerde af van de middelbare school in mei 2016 .

Opleiding: Oregon State University

Na de middelbare school besloot August dat hij geen carrière in zang of acteren wilde nastreven, maar in plaats daarvan koos voor iets tastbaars op de huidige arbeidsmarkt, aangenomen worden in Oregon State University , met Electrical Engineering als hoofdvak. Sommige fans beschouwen dit ironisch, vooral omdat het hele punt van Alaska: The Final Frontier is om te zien hoe de familie Kilcher extreme omstandigheden overleeft zonder elektriciteit of modern gereedschap. Desalniettemin heeft August zelf nooit de wens geuit om meer bij de show betrokken te zijn dan nu. Hij gaat nog steeds naar OSU, met zijn afstudeerdatum ergens in 2020. Ondanks dat de familie Kilcher de voorkeur geeft aan een zelfvoorzienende levensstijl, hebben ze August nooit belet om na te streven wat hij wenst.

Augustus Kilcher

Vroege carrière: eerste optredens in Alaska: The Final Frontier

Augustus's eerste optreden in Alaska: The Final Frontier was tijdens aflevering drie van seizoen één, getiteld Snow, Cold and Darkness. Omdat in de eerste twee afleveringen beren het kalf van de familie aanvielen, gingen August en zijn ouders, Charlotte en Otto, 's nachts op zoek naar een koe en haar pasgeboren kalf, tijdens een periode van vroege winterstormen, wat ons ruimschoots de gelegenheid gaf om te zien hoe Augustus behandelde de extreme omstandigheden. Hij toonde een onkarakteristiek evenwicht en de bereidheid om altijd naar een oplossing te zoeken, of het nu gaat om een ​​tekort aan voedsel, nat brandhout of zelfs beren die op hun vee azen. Omdat hij toen 14 jaar oud was, kon hij vanwege educatieve verplichtingen geen fulltime acteur in de show zijn.

Aanhoudend succes: ouder worden en een ervaren buitenmens worden

Naarmate de show vorderde, zagen we dat augustus een prominentere rol kreeg en moeilijkere taken kreeg. Bijvoorbeeld in seizoen vier, aflevering 48 Verspil niet wil niet , hielp hij Otto een steriele koe te oogsten Bijna onmiddellijk daarna, in aflevering 50, Secrets Of The Range Rider, staat hij voor misschien wel de moeilijkste taak ooit: een geïmproviseerde schoorsteen in elkaar zetten uit meer dan 1.000 pond schroot. Zijn technische vaardigheden zijn verwant aan die van zijn vader en dit werd met elke aflevering steeds duidelijker. Ook in seizoen vier, in Hunt Above the Clouds, komen August en zijn ouders oog in oog te staan ​​met twee bruine beren die op jacht zijn naar voedsel. Dit wordt volgens een meerderheid van de fans beschouwd als een van zijn beste sequenties. Sinds 2016 is August meer toegewijd aan zijn studie aan OSU, wat resulteerde in minder optredens in Alaska: The Final Frontier, hoewel hij vanaf medio 2019 in totaal in 60 afleveringen .

Niet geamuseerd pic.twitter.com/D68FpjMcpO

— Augustus Kilcher (@August_Kilcher) 21 februari 2016

Wat is Alaska: The Final Frontier?

Alaska: The Final Frontier is een van de meest bekeken shows op Discovery Channel. De plot van de show draait om de familie Kilcher en hun zelfvoorzienende, onorthodoxe levensstijl in de bossen van Alaska. Het is bewezen dat August en zijn ouders, samen met de rest van de Kilcher-clan, directe afstammelingen zijn van zowel Zwitserse immigranten als de eerste blanken die zich ooit in Alaska hebben gevestigd. Door in de wildernis te wonen, konden ze hun overlevingsvaardigheden laten zien via reality-tv - het gezin overleeft door te jagen, te boeren en onorthodoxe technische vaardigheden te gebruiken om een ​​aantal van de benodigdheden te creëren die iedereen nodig heeft tijdens de notoir strenge winters in Alaska. Een familielid is Juweel , een multi-platina verkopende artiest; hoewel ze niet bij haar familie woont, herinnert ze zich met plezier haar tijd in de Kilcher-hoeve. ‘We vingen vis om te bevriezen en hadden tuinen en vee om van te leven. Ik reed in de zomer elke dag paard onder de middernachtzon van Alaska. Ik vond het daar geweldig.’, herinnert Juweel .

Persoonlijk leven: heeft August Kilcher een vriendin?

Lange tijd was er geen betrouwbare informatie over de relatiestatus van augustus. Als beroemdheid wil hij zijn persoonlijke zaken buiten het publieke oog houden, zodat hij zich kan concentreren op zijn opleiding en mogelijk zijn acteercarrière bevorderen. Eind 2016 begonnen geruchten de ronde te doen dat hij een relatie had met een meisje genaamd Megan ; hoewel de twee nooit iets bevestigden, plaatsten ze vaak schattige foto's samen. Vanaf 11 februari 2017 heeft August echter een ogenschijnlijk gelukkige relatie met Genève Indira Hall , een meisje dat hij ontmoette tijdens zijn studie aan de Oregon State University. Ze gaan nu al meer dan twee jaar sterk en August heeft haar zelfs meegenomen om de woning van zijn familie te zien.

Gepost door Augustus Kilcher Aan zaterdag 14 september 2013

Familie: wie is zijn vader Otto Kilcher?

Otto Kilcher, bekender dan zijn ietwat introverte stiefzoon August, is een 67-jarige Amerikaanse reality-tv-ster, survivalexpert en buitenmens. Hij groeide op met acht broers en zussen en ontdekte al op jonge leeftijd dat hij van het buitenleven hield. Zijn huwelijk met Charlotte is zijn derde, waaruit hij zijn derde en vierde kinderen heeft – Levi en Elvin. August werd geboren uit Otto en Sharon McKemie, zijn tweede vrouw. Vanwege zijn zelfvoorzienende levensstijl op de Kilcher-hoeve heeft Otto veel kritiek gekregen vanwege zijn jacht en vermeende dierenmishandeling. Vanaf medio 2019 heeft Otto nog steeds niet gereageerd op die aantijgingen.

Wat is het nettovermogen van August Kilcher?

Volgens verschillende gerenommeerde bronnen heeft August Kilcher een nettowaarde van ongeveer $ 100.000 vanaf medio 2019, grotendeels opgebouwd door een reeks optredens in Alaska: The Final Frontier, en heeft hij een constante stroom inkomsten uit royalty's als gevolg van Discovery die re -runs van de show in sommige delen van de wereld. Er is ook vermeld dat August een deel van de hoeve bezit en dat hij direct betrokken is bij familiezaken, dus als hij zijn opleiding voortzet en helpt bij het familiebedrijf, kunnen we dit aantal in de nabije toekomst zien stijgen.

Online aanwezigheid

Hoewel August een reality-tv-ster is, is hij een privépersoon en vermijdt hij meestal om te veel van zijn privéleven online te onthullen. Toch is hij erg actief op sociale media. Op Instagram , volgen 12.000 mensen hem, aangezien hij momenteel pauze heeft van school in Alaska. Twitter is zijn tweede favoriete outlet, waarop hij 6.000 volgers heeft. Hij runt ook een privé Facebook profiel, dat hij op dit moment niet lijkt te gebruiken.

Aanbevolen