Ankers

Autria Godfrey (ABC 7) Wiki Bio, leeftijd, lengte, salaris, echtgenoot, bruiloft

Wie is Autria Godfried?

Autria is geboren in de VS op 28 december 1984 onder het sterrenbeeld Steenbok en heeft de Amerikaanse nationaliteit. Ze is vooral bekend om haar carrière als anker en verslaggever, vooral vanwege het werk dat ze heeft gedaan met het WJLA-tv-station.

#WorldEmojiDay (en naar verluidt is dit chocolade-ijs) ? pic.twitter.com/kXZieA8uzc

— Autria Godfrey (@ABC7Autria) 17 juli 2017

Het vroege leven en onderwijs

Autria groeide op in Texas in een veteranengezin uit de middenklasse, maar ze deelde niet veel over haar ouders of haar broers en zussen - het is alleen bekend dat haar vader in 2015 voor de tweede keer tegen kanker vocht toen Autria haar steun betuigde op haar Twitter-account .

Autria's geboorteplaats was een heel kleine plaats en de plaatselijke middelbare school waar ze naar toe ging, had slechts ongeveer 90 studenten - nadat ze zich had ingeschreven, schreef ze zich in aan de Texas A & M University en studeerde in 2006 af met een bachelor in journalistiek. Ze vervolgde haar opleiding aan de American University waar ze Broadcast Journalism studeerde – ze was toen al behoorlijk actief, was geïnteresseerd in debatten over tal van onderwerpen en leverde ook een grote bijdrage aan de lokale kranten.

Tijdens een interview in de Goedemorgen Washington show, Autria gaf toe dat ze journalistiek begon te haten terwijl ze het studeerde op haar middelbare school - ze ging naar haar adviseur die blijkbaar beweerde dat de enige optie die ze nog had, uitzenden was. Het kostte haar eigenlijk maar een paar lessen aan haar universiteit om verliefd te worden op dit beroep.

De carrière van Autria

Zodra ze klaar was met haar studie, begon Autria te werken als weekendanker en verslaggever, en bracht dus het grootste deel van haar tijd door met reizen, waarbij ze verslag deed van tal van evenementen, waaronder de Country Music Awards die in Nashville werden gehouden. Ze begon al snel te werken als co-anker voor de Good Morning Charlottesville-show en kreeg al snel de baan van hoofdanker. Naarmate ze populairder werd, wilde ze verder komen in haar carrière en daarom verliet ze de show en begon te werken voor Tribune Broadcasting als hun Capitol Hill-correspondent. Ze stopte in 2009 met die baan en kreeg in 2011 de kans om in-game verslaggever te worden voor het Washington Wizards National Basketball Association-team. Dit was een periode in haar carrière waarin ze sport-PR wilde worden, hoewel ze helemaal geen ervaring had. , maar geloofde dat ze erin zou slagen. Haar werkgevers deelden haar mening niet, maar hadden een andere baan voor haar gevonden, waaronder het interviewen van het publiek en spelers tijdens wedstrijden. Gedurende deze jaren heeft ze ook verslag gedaan van vele belangrijke gebeurtenissen, waaronder de redding van Chileense mijnwerkers en de tussentijdse verkiezingen in 2010 als freelance nieuwsverslaggever.

Autria maakte melding van talrijke belangrijke gebeurtenissen, zoals de opening van de George W. Bush Presidential Library, evenals de schietpartij op de Washington Navy Yard - ze was daar om verslag te doen van de schietpartij op Virginia Tech en het bezoek van koningin Elizabeth II aan Williamsburg. In 2011 begon ze te werken voor WJLA station als hun nieuwsanker van Goedemorgen Washington show, en hun ABC7 News at Noon-show. Ze won een Emmy Award voor haar succes op het gebied van omroep, waardoor ze nog populairder werd in de tv-omroepindustrie.

WJLA-tv-station

WJLA-TV is nog een ander bij ABC aangesloten tv-station in Washington D.C. - het is het hoofdstation van de Allbritton Communications Company. De toren bevindt zich in het Tenleytown-deel van Washington en wordt gedeeld met het WUSA-station.

Het station begon op 3 oktober 1947 voor het eerst uit te zenden en heette TWVW en was eigendom van Washington Star - het was het eerste Band III VHF-station in de VS en het veranderde al snel zijn naam in WMAL-TV. Nadat ABC het station in maart 1977 had gekocht, hernoemden ze het naar de naam die het vandaag draagt: WJLA-TV. Het was het tweede tv-station in Washington na WUSA dat high-definition nieuwsuitzendingen uitzond.

Persoonlijk leven en huwelijk(en)

Autria dacht dat ze met de liefde van haar leven ging trouwen toen ze geloften uitwisselde met Scott Thurman , die ook als anker werkte. Ze ontmoetten elkaar helemaal aan het begin van Autria's carrière en waren al jaren aan het daten voordat ze in 2008 besloten te trouwen - hun huwelijk duurde vier jaar toen ze in februari 2012 scheidden. Een jaar later kreeg Autria een plaats aangeboden als hoofdanker voor de Good Morning Washington-show, wat de positie van haar ex-man was.

Het duurde even voordat Autria de liefde weer vond, maar deed dat met Paul Lindsay die een Amerikaanse exceptioneel is - hun bruiloft vond plaats op 3 juni 2017 in het Dumbarton House in Washington.

Autria Godfrey

Problemen met de wet

Ook al is dat niet te verwachten van een tv-persoonlijkheid als Autria, ze was ooit gearresteerd voor openbare dronkenschap en huisvredebreuk - de politie pakte haar op nadat iemand haar had aangegeven dat ze in februari 2017 in een bar had gevochten. Ze kreeg te horen dat ze de plaats moest verlaten, maar was zo hardnekkig en kwam terug naar binnen na een paar minuten buiten te hebben doorgebracht - politieagenten hadden geen andere andere keus dan haar te arresteren. Het incident had Autria haar carrière kunnen kosten, maar ze werd maar een paar dagen uit de lucht gehaald. Toen hem werd gevraagd om commentaar te geven op de arrestatie van Autria, zei Shamia Holloway, directeur gemeenschapsrelaties van de WJLA, dat het station geen commentaar geeft op personeel of hun persoonlijke problemen.

Autria's perfecte dag

Op de vraag hoe haar perfecte dag eruit zou zien, legde Autria uit dat het een dag slapen zou zijn, maar voegde eraan toe dat ze graag gaat wandelen en paddleboarden, terwijl ze ook graag Barcelona zou bezoeken - zolang ze buiten is en het weer is goed, het is een perfecte dag voor haar. Autria is ook een zeer goede tapdanseres, omdat ze het veel heeft beoefend tijdens haar dagen op de middelbare school.

Fijne Valentijnsdag!!! kusjes xoxo

Gepost door Autria Godfrey Aan vrijdag 13 februari 2015

De Ice Bucket Challenge doen

Wie zei dat je geen plezier kunt hebben bij het werken in de ochtendshow, had het helemaal mis - Autria en haar co-anker Jummy Olabanji werden uitgedaagd om de populaire Ice Bucket Challenge en ze deden het live tijdens de Good Morning Washington-show op 22 augustus 2014.

Uiterlijk en vermogen

Autria is momenteel 34 jaar oud. Ze heeft lang blond haar en blauwe ogen, maar haar lengte en gewicht zijn niet bekend.

Volgens gezaghebbende bronnen wordt het vermogen van Autria geschat op meer dan $ 1 miljoen vanaf begin 2019, en zal het waarschijnlijk stijgen omdat het populaire anker nog steeds erg actief is.

Aanwezigheid op sociale media

Het is heel normaal om te verwachten dat Autria erg actief is op alle populaire sociale-mediaplatforms - ze lanceerde haar Twitter account in juni 2010 en heeft tot nu toe meer dan 6.000 volgers verzameld en meer dan 5.500 keer getweet. Haar Instagram-account wordt gevolgd door bijna 2.100 mensen terwijl ze ongeveer 160 foto's heeft gepost, maar ze gebruikt het vooral om contact te houden met haar familie - ze heeft ook een Facebook-pagina, met bijna 5.000 fans.

Aanbevolen