Beroemde Echtgenoten

Aviss Pinkney-Bell Wiki Bio. Coby Bell vrouw's leeftijd, lengte, etniciteit, rijkdom

Wie is Aviss Bell?

Aviss Pinkney werd geboren in de Verenigde Staten van Amerika en is sportcoördinator, maar misschien beter bekend als de vrouw van acteur Coby Bell, die bekend staat om zijn rol in de televisieserie The Game, waarin hij profvoetballer speelde Jason Pitts. Hij heeft ook rollen gehad in shows als Third Watch en Burn Notice.

Bell familie

Het vermogen van Aviss Bell

Hoe rijk is Aviss Bell? Vanaf begin 2019 schatten bronnen een nettowaarde van meer dan $ 500.000, verdiend door een succesvolle carrière in het sportveld. Haar vermogen is ook aanzienlijk verhoogd dankzij haar associatie met Coby, die een geschat vermogen heeft van meer dan $ 2 miljoen. Terwijl ze haar inspanningen voortzet, wordt verwacht dat haar rijkdom ook zal blijven toenemen.

Het vroege leven en onderwijs

Er is heel weinig bekend over het leven van Aviss vóór haar huwelijk met Coby, aangezien details over haar familie en jeugd nooit publiekelijk zijn gedeeld. Het is bekend dat ze zich na haar middelbare school inschreef aan de Long Beach State University, waar ze een graad in sportpsychologie behaalde.

Bekijk dit bericht op Instagram

Dit is mijn 45. Fotocredit @imthejaena. Haar door @r0ns.

Een bericht gedeeld door Aviss Pinkney-Bell (@2xtwinmom) op 9 januari 2015 om 14:34 uur PST

Haar universiteit, ook wel bekend als California State University, Long Beach (CSULB) is een van de grootste universiteiten in Californië door inschrijving, en is ook het CSU-systeem met de grootste afgestudeerde studentenpopulatie. De school bevindt zich in de wijk Los Altos in Long Beach en biedt 82 verschillende bacheloropleidingen, 65 soorten masteropleidingen en vier doctoraatsgraden. Het is ook een van de beste universiteiten aan de westkust op het gebied van raciale diversiteit. Haar cursus in sportpsychologie verdiept zich in kennis van verschillende verwante gebieden, zoals kinesiologie, fysiologie, psychologie en biomechanica. Het richt zich op hoe psychologische factoren de prestaties van een persoon kunnen beïnvloeden, en hoe sport of oefeningen ook hun psychologie kunnen beïnvloeden.

Carrière

Na het afronden van haar opleiding begon Bell te werken bij het bedrijf Theracare als a Gedragsconsulent . Het bedrijf biedt verschillende rehabilitatiegerelateerde diensten en verschillende soorten therapieën om mensen met verwondingen te helpen en ook om ouderen te helpen hun motorische en mentale functies te verbeteren. Als onderdeel van haar werk begon ze te leren hoe een omgeving gedrag kan beïnvloeden en past ze verschillende technieken toe om dat soort gedrag bij een persoon te bevorderen of te verwijderen. Na haar werk daar stapte ze over naar Autism Partnership bij Seal Beach, waar ze bleef werken als gedragsconsulent. Het bedrijf richt zich op mensen die te maken hebben met autisme en hoe ze kunnen worden behandeld om hen te helpen integreren in de samenleving.

Pony?

Gepost door Aviss M. Pinkney-Bell Aan Donderdag 23 juli 2009

Een van haar laatste banen is die van coördinator van de Basketball League bij het Alpert Jewish Community Center (AJCC), gevestigd in Long Beach, dat bekend staat om hun programma's die tot doel hebben verschillende Joodse kinderen en jongeren te helpen en de gemeenschap en de Joodse gemeenschap te promoten. tradities. Aviss coördineert meestal verschillende basketbalwedstrijden en -toernooien, en andere evenementen als ze tijd heeft.

Echtgenoot – Coby Bell

Coby Scott Bell werd in 1975 geboren in een familie die zeer bekend was met de acteerindustrie, aangezien zijn vader veel werk deed als Broadway-artiest. Na zijn afstuderen aan de San Jose State University begon hij zijn carrière met kleine rollen in verschillende televisieprogramma's zoals Buffy the Vampire Slayer, Smart Guy en The Parent 'Hood. Uiteindelijk kreeg hij een opmerkelijke rol in de show LA Doctors als het personage Patrick Owen, dat in 13 afleveringen verscheen.

gek doen op de rode loper... of welke kleur die loper ook heeft

Gepost door Coby Bell Aan dinsdag 21 april 2009

In 1999 kreeg hij de rol van officier Ty Davis, Jr. in de show Third Watch, en werd een van de vijf originele castleden die de hele zes seizoenen op NBC in de show bleven. Na het einde van de show kreeg hij een terugkerende rol als brandweerman Glen Stallworth in de comedyserie 'Half & Half. Een paar van zijn nieuwste projecten zijn de serie The Game waarin hij de aanvoerder van een fictief voetbalteam speelt, en later zijn rol opnieuw vervult toen de serie twee jaar na de eerste annulering terugkeerde op BET. Hij voegde zich ook bij de cast van de show Burn Notice en speelde de rol van contra-inlichtingenagent Jesse Porter.

Persoonlijk leven en sociale media

Voor haar persoonlijke leven is bekend dat Aviss in 2001 met Coby Bell trouwde, hoewel details over hun relatie en huwelijk nooit publiekelijk zijn gedeeld. Ze hebben nu vier kinderen, eigenlijk twee tweelingen. Hun eerste paar was een meisje en na een paar jaar verwelkomden ze nog een tweeling, dit keer een meisje en een jongen. Het gezin woont in Californië en er zijn geen tekenen van spanning of negatieve geruchten over hun relatie.

Bell familie

Net als echtgenotes van acterende persoonlijkheden, is Aviss online actief via een account op sociale media, met name op Instagram waarop ze veel foto's plaatst naast haar familie, inclusief haar man en kinderen. Ze maakt ook foto's samen met andere acteurs tijdens openbare evenementen die ze bijwoont om haar man te ondersteunen. Ze is er trots op de moeder te zijn van twee tweelingen en ondersteunt haar familie omdat ze betrokken zijn bij verschillende sportieve inspanningen, dus veel tijd buitenshuis doorbrengen. Ondanks dat het verslag een beetje inzicht geeft in haar persoonlijke leven, blijft ze een zeer privépersoon en laat ze zelden iets over haar verleden zien.

Aanbevolen