Beroemdheden

Ayesha Minhaj Wiki Biografie, Hasan Minhaj zus leeftijd, lengte, vermogen

Wie is Ayesha Minhaj?

Ayesha werd in 1989 in India geboren, maar haar exacte geboortedatum is niet bekend - ze heeft de Amerikaanse nationaliteit en is populair omdat ze een oudere zus is van de populaire komiek Hasan Minhaj.

Bekijk dit bericht op Instagram

Fijne Vaderdag voor de enige, de Naj. Wij houden van jou! Xoxo, je favoriete kind?

Een bericht gedeeld door Ayesha Minhaj (@ayeshaminhaj) op 17 juni 2018 om 16:30 uur PDT

Het vroege leven en onderwijs

Ayesha's ouders Najeme en Seema Minhaj komen uit Aligarh, Uttar Pradesh, India, maar ze verhuisden slechts een paar jaar voordat ze werd geboren naar Davis, Californië, VS - ze zijn een zeer religieus moslimgezin. Er is niet veel bekend over Ayesha's familie, aangezien zowel zij als Hasan nogal geheimzinnig zijn over hun persoonlijke leven - hun vader zou een chemicus zijn, terwijl hun moeder terugging naar India om acht jaar medicijnen te studeren, en daar beviel van Ayesha.

Nadat ze was afgestudeerd aan een plaatselijke middelbare school, schreef Ayesha zich in aan de University of California, Los Angeles (UCLA) en studeerde in 2010 af met een bachelor in politieke wetenschappen. Ze besloot haar opleiding voort te zetten en schreef zich in 2012 in aan de University of Pennsylvania's Law School en werd in 2015 doctor in de rechten.

Carrière

Een jaar na het behalen van haar bachelor kwam Ayesha bij NBC Nieuws in september 2011 en werkte meer dan een jaar als hun nieuwsmedewerker voordat ze in september 2012 stopte. Daarna begon ze rechten te studeren en werkte ze voor NBC Universal Media LLC als hun juridische stagiair in het kantoor van de General Counsel gedurende de drie maanden van haar zomer pauze in 2013.

In september 2013 ging ze weer studeren en in de zomer van 2014 werkte ze bij Skadden, Arps, Slate, Meagher & Flom LLP en Affiliates Company als hun zomermedewerker. Opnieuw ging ze terug naar de universiteit, en toen ze doctor in de rechten werd, begon ze haar eerste langdurige baan voor hetzelfde bedrijf als hun procesmedewerker, en bleef drie jaar en vijf maanden bij het bedrijf voordat ze vertrok in januari 2019.

In maart 2019 begon Ayesha voor Google te werken als hun associate security counsel, en maakt nog steeds deel uit van het team.

Ayesha Minhaj

Wie is Hasan Minhaj, de broer van Ayesha?

Hasan werd geboren in Davis, Californië, VS op 23 september 1985 onder het sterrenbeeld Weegschaal en heeft de Amerikaanse nationaliteit - hij is een populaire komiek, schrijver, producer, acteur en een tv-presentator.

Hasan studeerde in 2003 af aan de Davis Senior High School, schreef zich vervolgens in aan de Universiteit van Californië en behaalde zijn bachelordiploma in politieke wetenschappen. Hij werd verliefd op comedy toen hij de stand-upvoorstelling Never Scared van Chris Rock zag - hij zat toen nog op de universiteit en reisde naar San Francisco waar hij voor het eerst optrad. Hij won in 2008 de Best Comic Standing-competitie van het Wild 49.9-radiostation, waardoor hij op verschillende plaatsen kon optreden vlak voordat de populaire stand-upcomedians zouden optreden. Hij verklaarde dat Kevin Shea en Arj Barker zijn grootste inspiratiebronnen zijn als het gaat om comedy.

Hij nam deel aan de Stand-up for Diversity NBC-competitie in 2009 en verloor in de finale - hij speelde in de tv-sitcom van de staat Georgia en verscheen in veel afleveringen van de MTV-show van Disaster Date. Hij verscheen vervolgens in tal van shows en tv-series, zoals de MTV's Failosophy, Arrested Development en Getting On - hij was de gastheer van The Truth with Hasan Minhaj comedy-webseries in 2014, terwijl hij ook Rabi Ray Rana uitte in de populaire videogame genaamd Far Cry 4.

Hij werd een deel van The Daily Show als correspondent in - hij won de positie met zijn schets getiteld Batman vs. Bill Maher, waarvoor hij het idee kreeg na het bekijken van een discussie tussen Ben Affleck, Sam Harris en Bill Maher over de radicale islam.

Hasan werd behoorlijk beroemd nadat hij werd gekozen als de aanbevolen spreker tijdens het White House Correspondent's Dinner in 2017, waarin hij de samenleving, de politiek en de huidige president van Washington City op de korrel nam. Hij noemde de Amerikaanse president Donald Trump een ‘liar in chief’ – hij verscheen niet op het diner.

Hasan won de Peabody Award voor zijn stand-upshow Hasan Minhaj: Homecoming King, die op 23 mei 2017 voor het eerst op Netflix werd uitgezonden. Op 28 oktober 2018 lanceerde hij zijn nieuwe show Patriot Act met Hasan Minhaj, en tot nu toe telt hij 32 afleveringen.

Bekijk dit bericht op Instagram

Geen leugen. @thewebbyawards

Een bericht gedeeld door Hasan Minhaj | (@hasanminhaj) op 13 mei 2019 om 19:48 uur PDT

Hij is een getrouwde man, aangezien hij in januari 2015 zijn huwelijksgeloften met Beena Patel heeft uitgewisseld nadat ze jarenlang hadden gedate - Beena is ook goed opgeleid toen ze in 2013 doctor in de volksgezondheid werd. Ze werden ouders van een meisje op 22 april 2018.

Volgens gezaghebbende bronnen wordt het huidige vermogen van Hasan geschat op meer dan $ 3 miljoen en zal het zeker stijgen als hij actief werkt - hij is erg populair op zijn Instagram-account , en heeft meer dan 800.000 volgers verzameld en bijna 1.000 foto's geüpload.

Ayesha's persoonlijke leven en relaties

Ayesha en haar broer Hasan wisten niets van elkaar totdat Ayesha met haar moeder naar de VS verhuisde - de reden waarom hun ouders hen niets hadden verteld totdat Ayesha naar de VS kwam, is niet bekend, maar het gerucht gaat dat Hasans vader dat niet is. Ayesha's vader. Hij bezocht zijn vrouw tijdens haar studie in India, maar het gerucht gaat dat hij niet degene was die Ayesha's moeder zwanger maakte.

Hasan was acht jaar oud toen hij Ayesha voor het eerst ontmoette – ze zaten in aparte kamers en toen ze haar eenmaal naar Hasan brachten, ze vertelden hem ‘Hasan, jij bent de broer!’. De twee hebben tegenwoordig een zeer goede relatie en staan ​​redelijk dicht bij elkaar – het zijn ook heel verschillende soorten mensen, aangezien Hasan een komiek is en mensen graag aan het lachen maakt, terwijl Ayesha serieus is en als advocaat werkt.

Ayesha is nogal geheimzinnig als het gaat om persoonlijke zaken zoals haar vroegere en huidige zaken - ze heeft nooit over haar vriendjes gepraat en lijkt momenteel vrijgezel te zijn, is niet getrouwd en heeft geen kinderen.

Bekijk dit bericht op Instagram

Dus nu @hasanminhaj zijn eigen Netflix-special heeft, denk ik dat hij me een nieuwe BMX-fiets schuldig is? ???‍♀️#homecomingkingshow #yongersiblingproblems #mushroomcutFTW

Een bericht gedeeld door Ayesha Minhaj (@ayeshaminhaj) op 25 mei 2017 om 17:31 PDT

Likes en andere interesses

Ayesha's eerste liefde is Law, maar ze doet ook graag andere dingen - ze is een grote fan van eten en houdt ervan om verschillende keukens te proeven, maar haar favoriete lekkernijen zijn koekjes. Ze houdt van reizen, wat heel goed past bij haar interesse in eten – ze kijkt graag naar Bollywood-films.

Filantropie

Ayesha is geïnteresseerd in liefdadigheidswerk en het helpen van mensen in nood op verschillende gebieden, maar is vooral actief als onderdeel van de non-profit Move Up Today-organisatie, waarmee ze als mentor fungeert en minderheidsvrouwen helpt een baan te vinden en succesvol te zijn in hun carrière en starten hun eigen bedrijf.

Door studieschulden zijn miljoenen kinderen gedwongen thuis bij hun ouders te wonen. Nieuwe aflevering van @patriotact nu streamen. pic.twitter.com/bGV8GUorA6

— Hasan Minhaj (@hasanminhaj) 24 februari 2019

Uiterlijk en vermogen

Ayesha is momenteel ongeveer 30 jaar oud. Ze heeft lang zwart haar en bruine ogen, maar haar lengte en gewicht zijn niet bekend. Volgens gezaghebbende bronnen wordt haar huidige vermogen geschat op meer dan $ 300.000 en zal het zeker stijgen, aangezien Ayesha al erkenning heeft gekregen in de advocatuur.=

Aanwezigheid op sociale media

Ayesha is behoorlijk actief op sociale-mediaplatforms - ze lanceerde haar Twitter-account in oktober 2011, maar lijkt kieskeurig te zijn als het gaat om mensen die ze haar laat volgen, en haar beschrijvingen zijn 'wetenstudent. Nieuws/politiek junkie. Bollywood-fanaat. Koekjes monster. Meningen zijn van mij, re-tweets zijn geen goedkeuringen..yada yada.’ Her Instagram account wordt gevolgd door meer dan 4.200 mensen terwijl ze ongeveer 130 foto's heeft geüpload - ze heeft ook een Facebook-account dat ze gebruikt om contact te houden met haar goede vrienden en familie.

Bekijk dit bericht op Instagram

Op de set met mijn favoriete Daily Show-correspondent! #finallycaughtataping #onlytookoneyear #bestsisteraward #DailyShow

Een bericht gedeeld door Ayesha Minhaj (@ayeshaminhaj) op 7 september 2016 om 11:38 uur PDT

Trivia

Ayesha spreekt Engels, Hindi en Urdu.

Aanbevolen