Zangers

Het vermogen van Bart Millard, vrouw, broer, gewichtsverlies, verhaal, Wiki

Wie is Bart Millard?

Bart Marshall Millard werd geboren op 1 december 1972 in Greenville, Texas, VS, en is zowel zanger als songwriter, vooral bekend als leadzanger van de band MercyMe. Naast zijn werk met de band heeft hij ook solo-albums gemaakt, waarvan er één genomineerd werd voor een Grammy Award.

Bekijk dit bericht op Instagram

Wanneer ging muziek van '3 akkoorden en de waarheid' naar '12 hooks and a loop?'

Een bericht gedeeld door Bart Millard (@bartmillard) op 15 juli 2019 om 13:47 PDT

De rijkdom van Bart Millard

Hoe rijk is Bart Millard? Vanaf medio 2019 informeren bronnen ons over een vermogen van meer dan $ 5 miljoen, verdiend door een succesvolle carrière in de muziekindustrie. Hij is sinds 2004 actief in de branche en zijn bekendheid heeft hem ook naar andere projecten geleid. Naarmate hij zijn carrière voortzet, wordt verwacht dat zijn vermogen ook zal blijven toenemen.

Het vroege leven en het begin van de band

Op jonge leeftijd droomde Bart van een carrière als professionele sporter, met name in American Football. Hij jaagde deze droom na tijdens de middelbare school, maar zijn hoop werd afgebroken toen hij zijn beide enkels blesseerde tijdens een voetbalwedstrijd. Dit leidde ertoe dat hij zijn pad veranderde en in plaats daarvan lid werd van een koor.

Bart Millard

Tijdens zijn eerste jaar op de universiteit stierf zijn vader; kort daarna werd hij door zijn jeugdpastor uitgenodigd om lid te worden van de jeugdaanbiddingsband van hun kerk, en hij begon met het werken aan de audio- en videosystemen voor de groep. Daar ontmoette hij pianist James Bryson en de twee werkten samen op een reis naar Zwitserland. Tijdens deze reis werd hij geïnspireerd om fulltime muziek na te streven carrière , en verhuisde met een paar vrienden naar Oklahoma City om MercyMe te vormen.

MercyMe

MercyMe is een hedendaagse christelijke muziekband die werd opgericht in 1994, in Edmon Oklahoma - bandleden zijn onder meer Millard, bassist Nathan Cochran, percussionist Robby Schaffer, gitaristen Michael Scheuchzer en Barry Graul. De band bracht zes onafhankelijke albums uit voordat ze in 2001 werden getekend bij het platenlabel INO Records, en na het uitbrengen van de single I Can Only Imagine kregen ze veel mainstream-erkenning die hun debuutalbum Almost There hielpen met de verkoop, waardoor het werd verdrievoudigd. platina certificering. Sindsdien hebben ze acht albums uitgebracht, waarvan er zes met goud zijn bekroond, samen met een greatest hits-album.

Mag ik u onze nieuwste muziekvideo presenteren ... HAPPY DANCE !!!!

VERTEL HET VERDER!!! https://t.co/Uw27yrICfb

— Bart Millard (@BartMillard) 15 september 2017

De groep heeft 13 opeenvolgende top 5-singles gehad in de Billboard Christian Songs-hitlijst, waarvan er zeven de eerste plaats bereikten. De band heeft meerdere Grammy Award-nominaties gekregen en heeft acht Dove Awards gewonnen. Hun laatste drie albums zijn The Hurt & The Healer, uitgebracht in 2012, Welcome to the New uitgebracht in 2014, en meest recentelijk Lifer in 2017. Hun single Even If samplet de hymne It Is Well With My Soul, en het stond bovenaan de Billboard Hete christelijke liedjes komen drie weken in de hitparade.

Alleen inspanningen

Naast zijn werk met MercyMe heeft Bart ook verschillende solo-albums gemaakt, waaronder: Hymned nr. 1 die een belofte aan zijn grootmoeder zou nakomen om een ​​album met hymnen op te nemen voordat ze stierf. Hij nam ook een tweede hymnealbum op om zijn kinderen hymnes te geven als onderdeel van hun leven. Volgens hem doet hij soloprojecten om uitingen van muziekstijlen aan te pakken die niet compatibel zouden zijn met MercyMe.

Zijn tweede hymne-album is vergeleken met het tijdperk van de Grote Opwekking en volgens hem luisterde hij veel naar albums van Harry Connick Jr. en Jamie Cullum om een ​​Kansas City-swingstemming te krijgen. Het album bevatte één origineel nummer getiteld Jesus Cares for me, geschreven door Thad Cockrell. Hij vroeg ook Vince Gill om mee te werken aan het album, een poging die hij noemde was erg zenuwslopend voor hem. Hij heeft ook aangegeven interesse te hebben in een derde hymnealbum. Afgezien van zijn solo-albums, is hij ook te zien als zanger op de single I See Love van Third Day en verzorgde hij de achtergrondzang voor de single Safe van Phil Wickman.

Priveleven

Voor zijn persoonlijke leven is bekend dat Millard getrouwd is met Shannon - ze hebben samen vijf kinderen en wonen in Greenville, Texas. Hij is zeer vocaal geweest over hoe zijn grootmoeder hem inspireerde door haar geloof, en werd sterk beïnvloed door zijn vader in termen van zijn muzieksmaak - hij schreef het lied I Can Only Imagine als een eerbetoon na het overlijden van zijn vader, dat later werd gemaakt in een film met dezelfde naam die in 2018 werd uitgebracht. Zijn werk is opgenomen in verschillende christelijke publicaties, waaronder Christianity Today.

Gepost door Bart Millard Aan woensdag 21 februari 2018

Net als tal van muzikanten is hij online zeer actief via accounts op sociale media. Hij heeft een account op Twitter met bijna 100.000 volgers, die hij gebruikt om enkele van zijn dagelijkse gedachten te uiten. Hij blijft een grote fan van voetbal en stemt regelmatig af op de National Football League (NFL). Hij is echter al een aantal maanden niet actief op de website, de laatste post tijdens de Superbowl van 2019. Hij heeft ook een Facebook-pagina die al lang niet meer actief is, waarvan de laatste post dateert uit 2010, toen ze nog niet veel aandacht hadden. Desondanks heeft zijn pagina meer dan 14.000 volgers.

Aanbevolen