Gamers

Bay Area Buggs Wiki, echte naam/gezicht, leeftijd, vermogen, vriendin

Bay Area Buggs Wiki Bio

Brandon Turney is geboren in California USA, op 2 november 1992, dus onder het sterrenbeeld Schorpioen en met de Amerikaanse nationaliteit. Als Bay Area Buggs is hij populair vanwege zijn YouTube-kanaal waarop hij vooral zijn Grand Theft Auto V-gameplays uploadt.

Jeugd en onderwijs

Bay Area Buggs groeide op met het spelen van videogames, en hoewel de ouders van zijn beste vrienden hen niet veel tijd op hun pc lieten doorbrengen, vonden de ouders van Bay Area Buggs dat niet erg. en hun zoon lieten doen wat hij wilde - dit was vooral omdat hij enig kind was, en zijn ouders wilden alleen dat hij gelukkig was.

Gepost door Bay Area Buggs Aan woensdag 16 oktober 2013

Bay Area Buggs was al een fervent gamer tegen de tijd dat hij naar de middelbare school ging, en bracht al zijn vrije tijd door met het spelen van videogames in plaats van met zijn leeftijdsgenoten. Ze vonden hem een ​​niet erg sociaal persoon, maar hij had zijn gamevrienden. Nadat hij van de middelbare school was afgestudeerd, concentreerde Bay Area Buggs zich volledig op zijn gamecarrière en zijn YouTube-kanaal en besloot hij zich niet in te schrijven voor de universiteit.

Carrière van een YouTuber

De carrière van Bay Area Buggs begon op het moment dat hij zijn Youtube kanaal op 14 maart 2011 – er zijn momenteel bijna 1,8 miljoen mensen geabonneerd op zijn kanaal, terwijl het meer dan 633 miljoen views telt voor al zijn video's.

Bay Area Buggs lanceerde zijn kanaal met het idee om gamecontent te uploaden. Hij begon met de populaire videogame Grand Theft Auto 4 en de speciale modus LCPDFR genaamd. Sindsdien heeft hij talloze games gespeeld, terwijl hij zich momenteel vooral bezighoudt met het uploaden van zijn Grand Theft Auto 5-gameplays.

Terwijl Bay Area Buggs alleen op zijn kanaal werkt, maakt hij ook deel uit van Code Zero Gaming, met Polecat324, Jeff Favignano, Zach Houseknecht en TheNorthernAlex - het netwerk dat ze gebruiken is Machinima.

Bay Area Buggs

Bay Area Buggs is ook erg actief op de Twitch-platform , toen hij zijn kanaal lanceerde slechts een paar maanden nadat hij YouTube begon te gebruiken - er zijn momenteel meer dan 50.000 mensen geabonneerd op zijn kanaal, wat ook meer dan 86.000 weergaven van al zijn livestreams samen telt.

Bay Area Buggs livestreamt voornamelijk tijdens het spelen van de populaire videogame Grand Theft Auto 5.

Grand Theft Auto

Grand Theft Auto is een actie-adventure-videogameserie die oorspronkelijk is gemaakt door Mike Dailly en David Jones en terwijl de volgende titels werden gemaakt door Sam en Dan Houser, Aaron Garbut en Leslie Benzies, werd de game uitgebracht door het bedrijf Rockstar Games.

De meeste GTA-games die tot nu toe zijn gemaakt, spelen zich af in fictieve steden die eruitzien als echte steden - Liberty City, Vice City en San Andreas lijken allemaal op New York City, Miami en Californië. Met de gameplay kun je een open wereld gebruiken en missies kiezen om te doen als je het verhaal wilt voortzetten en het spel wilt beëindigen - daarnaast kun je mensen verslaan, auto's stelen, racen, schieten en dergelijke. Elke game is gericht op criminele activiteiten en de speler streeft ernaar de beste crimineel in zijn stad te worden.

De serie telt tot nu toe 11 games en vier uitbreidingspakketten, terwijl de derde game in de serie genaamd Grand Theft Auto III als de belangrijkste wordt beschouwd, aangezien deze de 3D-instelling begon te gebruiken - alle games daarna zijn min of meer gebaseerd ben ermee bezig. De spellen zijn niet voor minderjarigen, omdat ze een volwassen karakter hebben (je kunt seks hebben met de vrouwen nadat je ze hebt betaald) en gewelddadige thema's. De hele serie heeft momenteel de titel van de op drie na bestverkochte videogamefranchise aller tijden, aangezien er meer dan 250 miljoen eenheden zijn verkocht – de eerste drie plaatsen worden ingenomen door Mario, Pokemon en de onvergetelijke Tetris.

Persoonlijk leven en relaties

Bay Area Buggs is erg geheimzinnig als het gaat om zijn liefdesleven en heeft geen details over zijn vroegere en huidige zaken met het publiek gedeeld.

In 2018 circuleerden er geruchten op internet dat de populaire YouTuber aan het daten was met een vrouwelijke Instagram-ster, die ook een gamer is. Zij was degene die de eerste stap zette toen ze haar wens uitte om hem te ontmoeten, en nadat de twee op een date gingen, waren ze meteen een match en begonnen ze meteen hun relatie. Het bleek echter dat ze het niet langer dan een maand konden volhouden, omdat ze meer gefocust waren op hun carrière en niet genoeg tijd hadden om samen door te brengen, dus stopten ze ermee.

Het gerucht gaat dat de YouTuber momenteel aan het daten is met een vrouwelijke YouTube-gamer die een grote fan is van de populaire videogame Fortnite: Battle Royale, in plaats van Grand Theft Auto 5. Ze begonnen online te chatten en begonnen te daten in maart 2019, maar Bay Area Buggs heeft geen commentaar gegeven op zijn huidige relatiestatus, en daarom kan niets met zekerheid worden beweerd. Afgaande op zijn sociale media-accounts en zijn geheimhouding lijkt hij momenteel vrijgezel te zijn, niet getrouwd en heeft hij geen kinderen.

Hobby's en andere interesses

De grootste interesse van Bay Area Buggs is het spelen van videogames en het maken en bewerken van video's, maar er zijn nog tal van andere dingen waar hij een passie voor heeft.

Bay Area Buggs is een grote fan van auto's en heeft drie dure ritten in zijn bezit: hij bezit een Ford Focus RS uit 2017, Mazda Speed ​​Miata uit 2004 en een Ford CVPI uit 2008. Op zijn YouTube-kanaal en de video's waarin hij Grand Theft Auto 5 speelt, rijdt hij meestal in allerlei auto's. Hij is ook dol op motorfietsen en heeft een Suzuki, terwijl hij er in de loop der jaren een paar heeft veranderd.

Afgelopen week ben ik op cruise geweest naar Cozumel, Belize en Roatán. Ik heb een geweldige tijd gehad om de technologie los te koppelen en deze prachtige wereld in me op te nemen met een geweldige groep mensen. Deze foto is een samenvatting van mijn reis, ik heb een aap nodig! pic.twitter.com/F7xixGrPgx

— Buggs (@BayAreaBuggs) 9 september 2018

Hij houdt van alle dieren, maar geeft de voorkeur aan honden boven alle andere - zijn hond drievuldigheid is nu een paar maanden oud. Bay Area Buggs is al sinds zijn kindertijd een fan van tatoeages en hij heeft er verschillende op zijn lichaam geïnkt. Hij houdt van reizen, maar zijn carrière als YouTuber staat hem niet toe om te lang weg te zijn - de reden achter zijn reislust is zijn verlangen om op de openbare weg te rijden en te rijden en ver weg te komen.

Echte naam/gezicht en vermogen

De echte naam van Bay Area Buggs is Brandon Turney en hij komt uit de Bay area, Californië. Hij heeft kort bruin haar en blauwe ogen, terwijl zijn lengte en gewicht niet bekend zijn.

Bekijk dit bericht op Instagram

Nieuwe bril, wie goden? #FaceReveal

Een bericht gedeeld door Bay Area Buggs (@buggs.official) op 18 mei 2018 om 15:16 PDT

Volgens gezaghebbende bronnen wordt zijn huidige vermogen geschat op meer dan $ 700.000, en neemt het gestaag toe dankzij zijn YouTube-kanaal.

Aanwezigheid op sociale media

Bay Area Buggs is erg actief op verschillende populaire social media platforms, omdat dit erg belangrijk is voor zijn carrière als YouTuber. Hij lanceerde zijn Twitter-account in november 2012 en heeft bijna 10.000 keer getweet. hij heeft een Instagram-account waarop hij meer dan 220 foto's heeft geüpload - hij heeft ook een Facebook-pagina.

Hij loopt ook zijn eigen website waarop u links naar al zijn sociale media-accounts kunt vinden.

Aanbevolen