Beroemdheden

Ben Greve's Wiki Biografie. Lindsay Whalen's echtgenoot leeftijd, vermogen

Wie is Ben Greve?

Ben Greve werd geboren op 4 juli 1981 in Annandale, Minnesota, VS, en is zowel een professionele golfspeler als een verzekeringsadviseur, maar is misschien het best bekend als de echtgenoot van de gepensioneerde professionele basketballer Lindsay Whalen. Zijn vrouw staat bekend om haar carrière bij de Women's National Basketball Association (WNBA).

Bekijk dit bericht op Instagram

Bedankt 2018 voor alle herinneringen !! Op naar 2019!

Een bericht gedeeld door Lindsay Whalen (@lindsaywhalen) op 1 januari 2019 om 06:19 uur PST

Het vermogen van Ben Greve

Hoe rijk is Ben Greve? Vanaf medio 2019 schatten bronnen een nettowaarde van meer dan $ 1,8 miljoen, verdiend door succes in zijn verschillende inspanningen. Naarmate hij zijn inspanningen voortzet, wordt verwacht dat zijn rijkdom ook zal blijven toenemen.

Het vroege leven en onderwijs

Er zijn bijna geen details over Ben's jeugd, behalve dat hij werd opgevoed door zijn ouders David en Sandra Greve, en twee broers en zussen heeft. Het is bekend dat hij toen hij opgroeide een fervent fan was van sport, met name basketbal en golf. Hij woonde Annadale High School in Virginia bij, en is een school die bekend staat om zijn hoge niveau van culturele en raciale diversiteit. Hun studenten zijn afkomstig uit meer dan 90 landen met meer dan 50 gesproken talen.

Nadat hij was afgestudeerd aan de middelbare school, schreef hij zich in aan de universiteit van Minnesota , Tweelingsteden (UMN). De universiteit is de grootste en oudste campus binnen het University of Minnesota-systeem en de zesde grootste campusstudentenorganisatie in de Verenigde Staten. Ze hebben meer dan 50.000 studenten en de universiteit staat bekend als een van de Public Ivy-universiteiten. Het betekent dat zijn opleiding vergelijkbaar is met die van de Ivy League. Alumni van de school bestaat uit 30 Nobelprijswinnaars en drie Pulitzerprijswinnaars. Hun alumni zijn onder meer voormalige vice-presidenten van de Verenigde Staten, Walter Mondale en Hubert Humphrey.

ik sla

Carrière in sport en verzekeringen

Tijdens zijn tijd op de universiteit speelde Greve met het universitaire golfteam dat bekend staat als de Minnesota Golden Gophers, dat verschillende keren kampioenschappen heeft gewonnen. Na zijn studie richtte hij zich vervolgens op het werken in de verzekeringssector terwijl hij toerde als semi-golfprofessional als onderdeel van de Swing Thought Tour die toen bekend stond als de Hooters-tour, bedoeld als een ontwikkelingstour in de Verenigde Staten. Hij begon ook te werken bij State Farm Insurance en ontwikkelde zijn verzekeringscarrière verder.

De verzekerings- en financiële dienstverlener is gevestigd in de VS en richt zich voornamelijk op autoverzekeringen, maar biedt ook andere soorten verzekeringen aan. Het staat op de 36e plaats in de Fortune 500-lijst van 2018 van de grootste bedrijven in de Verenigde Staten op basis van totale omzet. Daarnaast werkte hij als accountmedewerker bij Golf Stix, terwijl hij aan zijn golfspel werkte. Een paar van zijn grootste prestaties zijn de opeenvolgende overwinningen van de Minnesota State Open . Het golftoernooi staat open voor zowel professionele als amateurgolfers. Het wordt georganiseerd door de Minnesota-sectie van de Professional Golf Association (PGA) of America.

Geweldig kerstcadeau van mijn lieve vrouw @ Lindsay_13 !! pic.twitter.com/jEetO9CR

— Ben Greve (@BenGreve) 25 december 2012

Vrouw – Lindsay Whalen

Linsay Marie begon haar professionele carrière als point guard voor het WNBA-team de Connecticut Suns, opgesteld als de vierde algemene keuze tijdens de WNBA Draft van 2004. Ze hielp haar team tijdens haar run talloze prestaties te behalen en was al vroeg in haar carrière een MVP-kandidaat. Nadat ze was geruild naar de Minnesota Lynx, hielp ze haar team naar het eerste WNBA-kampioenschap na een beste record in de competitie tijdens dat seizoen. Ze is de tweede speler in de geschiedenis van de competitie die 4.000 punten, 1.500 assists en 1.000 rebounds in haar carrière noteert, en met haar teams bereikte ze zeven keer de finale, wat het meeste is van een speler in de geschiedenis van de competitie.

Voordat ze met pensioen ging, werd ze genoemd als een van de beste spelers in de WNBA-geschiedenis en hield ze het record voor gewonnen carrièregames op 323. In 2018 kreeg ze een positie als hoofdbasketbalcoach bij haar alma mater en speelde ze haar finale. seizoen bij de Lynx terwijl ze ook haar coachingtaken beheert. Aan het einde van het seizoen 2018 kondigde ze officieel haar pensionering aan. Ze won in haar carrière vier keer het WNBA-kampioenschap en leidde de competitie drie seizoenen in assists.

Persoonlijk leven en sociale media

Voor zijn persoonlijke leven is bekend dat Ben sinds 2008 met Lindsay is getrouwd; de twee ontmoetten elkaar terwijl ze allebei eerstejaars op de universiteit waren en sindsdien zijn ze samen, en er zijn geen negatieve geruchten geweest over hun relatie. Ondanks haar bekendheid en hun drukke agenda wisten ze een sterke samenwerking te behouden. Ze hebben nog geen tekenen van kinderen gezien vanwege haar sportcarrière, maar dat kan in de nabije toekomst veranderen.

Net als veel golfers is hij online actief via accounts op sociale media, met name op Twitter, waar hij meer dan 500 volgers heeft. Hij promoot voornamelijk de carrière van zijn vrouw, en ook enkele van zijn golfinspanningen. Sinds 2018 heeft hij echter niets nieuws op zijn account geplaatst. Hij heeft ook een LinkedIn-account waarop zijn werk in verzekeringen wordt beschreven. Hij is partner in zijn bedrijf en werkt al bijna vijf jaar bij het bedrijf Twin City Group. Volgens zijn LinkedIn-profiel gaf hij ergens in 2011 op met het nastreven van zijn professionele golfcarrière, en besloot hij zijn inspanningen te concentreren op zijn verzekeringswerk, nadat hij meer dan zes jaar consequent had getoerd voordat hij met pensioen ging.

Aanbevolen